View Full Version : Армеец
Вчера имах малко птп,та съм към армеец,веднъж ме пре*баха с една щета (надрано с ключ) и ме е страх да не ме прецакат и с тази,посъветвайте ме какво да правя и в техен сервиз ли да се прави колата или аз да си търся по добре,а също така изтече фреона на климатроника некъв датчик се откачи(и май се счупи),дали ще ми покрият тази щета?Не искам никакви пари да печеля от тия,само искам да си оправя колата добре :D
Вчера имах малко птп,та съм към армеец,веднъж ме пре*баха с една щета (надрано с ключ) и ме е страх да не ме прецакат и с тази,посъветвайте ме какво да правя и в техен сервиз ли да се прави колата или аз да си търся по добре,а също така изтече фреона на климатроника некъв датчик се откачи(и май се счупи),дали ще ми покрият тази щета?Не искам никакви пари да печеля от тия,само искам да си оправя колата добре :D
Ходи на оглед,и след него прецени,ако опишат всичко,което е счупено или деформирано според теб,искай експертна оценка,демек пари,и си я прави където искаш :wink: :wink: :wink:
BasicElement
30-06-2008, 14:37
До колкото разбирам колата е по-стара от 5 години, така че може да ти направят единствено експертна оценка.
Сервиз предлагат само за автомобили до 5 години.
Днеска бях на оглед та писах експертна оценка,ще видим ко ше изплатят,колко беше срока за изплащане?А също ако кажете и някой читав тенекиджия :D
Срока е 10тина работни дни някъде. А относно правенето в техен сервиз е възможно за кола до 10г + още 2 години с доплащане.
До скоро бях в Уник (бившите Витоша) и макар да ми покриваха всички щети,то това ставаше много бавно....и само в сервиз към който ТЕ са ме насочили ... което означава че се е налагало да чакам до 3 седмици за дребни бояджийски проблеми.Но за сметка на това НИКОГА не са ми изисквали протокол от Полицията или КАТ.
Сега съм в HDI и се надявам там да са по-разбрани и да имам възможността при проблем да определям АЗ къде ще бъде отремонтиран автомобилът ми.