View Full Version : Загина Дими от Сленг
http://www.dnes.bg/article.php?id=53530
мир на праха му.....
http://youtube.com/watch?v=TpHWqzLPgWU
Alexanderbb
29-06-2008, 22:30
Много тъжно найстина. Но и поредно доказателство че пред законите на физиката всички сме равни
Ранобудниче
29-06-2008, 22:32
да почива в мир.
Много е тъжно това което е станало,но са казали че като се качиш на мотор и с единият крак си в гроба.Дано повече никога не се случва такова нещастие.
Мир на праха му.
Мит на праха му :idea: :cry:
AlfaRomeo
29-06-2008, 23:46
Думите са излищни...
vikoalfa
30-06-2008, 00:16
Колкото и да не ми се пише-тва е ебати шибаната работа :!:
Бог да го прости.
Велика песен- http://youtube.com/watch?v=9HzFXnofOOc&feature=related
това е много тъжно и нелепо.нека не обвиняваме мотористите за всичко. аз карам също и знам какво става по пътищата.човека беше читав,нека почива в мир.
Furious 155
30-06-2008, 10:24
Думите са излищни...
:cry:
за първи път я чувам тая група ама да му е лека пръста на човека...
ми с 250 по магистралата......а ако не беше излетял в дерето а беше прелетял мантинелата? ако беше уцелил кола отсеща? как ще кара с такава скорост бе? имал дете на 6 годинки...аки ако детето му е в колата която може да уцели? психопат! айде сега мотористите да кажат кой им е виновен в този случай? някой го е засякъл? извънземни? а?
абе тва с тия 250 е поредната журналистическа малоумщина, откъде знаят с колко е карал ...
секи който кара със 130 си мисли, че тия със 150, които го подминават, карат с 300
иначе лека му пръст на човека, добре че не е завлякъл още някой със себе си
Чета по разни мото-форуми, че на мястото на инцидента има доста сериозни неравности по пътното платно и при малко по-висока скорост се получават фатални грешки, както в случая :(
Лека му пръст и дано почива в мир :cry:
Ранобудниче
30-06-2008, 11:50
ми с 250 по магистралата......а ако не беше излетял в дерето а беше прелетял мантинелата? ако беше уцелил кола отсеща? как ще кара с такава скорост бе? имал дете на 6 годинки...аки ако детето му е в колата която може да уцели? психопат! айде сега мотористите да кажат кой им е виновен в този случай? някой го е засякъл? извънземни? а?
дано ти е олекнало след всичко написано по-горе.
Баси! Тва трябва да ни послужи като пример на всички...Никой не е безсмъртен и трябва да преценяваме какво рискуваме...Всички обичаме да караме бързо и ни тресе адреналина, но една грешка, или просто кофти стечение на обстоятелствата и си заминаваш. Истината е, че е карал адски бързо! Дали е било с 250 или 150, вече няма збначение. Факт е, че моторът му е прелетял още 150-200м надолу по магистралата. Мир на праха му!
дано ти е олекнало след всичко написано по-горе.
ами не, не ми е олекнало. моето мнение не променя факта, че всеки ден стават катастрофи подобни на тази, и че следващия път може аз да съм в колата отсреща. или ти. или който и да е друг. така стоят нещата.
Може да си в колата отсреща, НО със същата сила може и да си в колата, която му отнема предимство....
Нека не превръщаме темата в спор между мотористи и автомобилисти :(
Ако държиш да си говорим за това, пусни нова тема!
Не мога да разбера защо трябва всяка съболезнователна тема да се обръща на обвинителна?
Ако трябва да се дискутират причините, последствията и виновниците не е ли по-добре да не е в некролозите?
много жалко,млад човек каквото и да кажа е късно вече.Много лудо карат тези мотористи ето току що под прозореца ми минаха двама абе голяма дивотия направо те до предела на машината 4е и отгоре ако може натискат и малка грешка само и следва това за което се пише в темата.МАЛКО И РАЗУМ трябва хора
Ранобудниче
30-06-2008, 15:32
...
Ако трябва да се дискутират причините, последствията и виновниците не е ли по-добре да не е в некролозите?
ето това имах предвид, но ти го каза по-добре от мен.
Мир на праха му...
Ходила съм на не един негов концерт и все още не мога да повярвам,че този чаровен мъж с невероятно излъчване вече не е сред нас ...
Не мисля че тук е мястото да обвиняваме някого,защото нека право има да пише само този който НИКОГА НЕ Е карал с превишена скорост!!!
Само такъв човек има право да критикува вече починалият млад мъж в разцвета на живота и силите си.
Да не говорим че ако действително пътят е бил с неравности и ако не му е бил познат и със 100 км да беше карал все тая ...
Имам един колега, който го е познавал. Той твърди, че на мотоциклета липсвала някаква "демпферна шайба" на кормилото, заради която най-вероятно станала белята. Мотоциклетът седял 1 година в някакъв сервиз, доколкото разбрах, откъдето най-вероятно е изчезнала. Не знам доколко тия неща са истина, но нищо чудно да е така.
Народа мре с повод и без повод, айде поне утре карайте с 20 км по-бавно отколкото си карате.
R.I.P - горкият....аз паднах с 30 от скутер и 2 дни нестанах от леглото представям си тои... :frown:
тва е реалноста - койото кара бързо умира, рано или късно
(при мотористите е по рано )
и никакви съболезнования за тоя състезател-самоубиец-убиец--престъпник .
не го познавам , не знам какъв човек е бил , ама да имаш дете на 6 години , да го заебеш в София за да ходиш по моторджийски събори да караш със зверска скорост само за да си качиш адреналина и да си почешеш егото и накрая да го оставиш сираче .... за детето ми е жал , не за починалия ...
:rip:
познавах го, преди години работех като фотограф и съм го снимал, за мен много точен човек
не сме бе как
ама трий трий
и е крайно време съболезнователните теми май да се забранят щото се превръщат в да не казвам кво
а все пак има една поговорка за мъртвите или добро или нищо
безгешни хора нема
еле па некои личности дето са на сека манжа мерудия ...