Log in

View Full Version : Поредния Фокус Мокус за автомобили!! MPG-Caps

code
30-06-2008, 21:40
В случай, че са ви нападнали доброжелатели с обещания за намален разход на гориво и възстановен двг и още НЕ сте си купили от въпросните хапчета-чудо поствам 2 статии :!:

Хапче в резервоара гълта 1500 лв.
в. "СТАНДАРТ"

Вълшебната капсула пестяла до 14% от бензина, цената й е равна на икономията
Българинът няма да се умори в търсенето на лесни пари. Преследвайки далаверата обаче, сам влиза в поредния капан. Мечтата на всеки да намали разхода си на гориво за колата роди странна дистрибуторска мрежа. Тя предлага хапче чудо. То се казва MFG-Caps или "повече мили с един галон". Пускаш го в резервоара и то пести между 10 и 14% бензин, дизел и дори газ. Освен това намалява с 80% вредните емисии. Не е добавка към горивото, а катализатор.
Проверка в интернет показва, че такова чудо наистина има. Произвежда го американската компания FFI (Fuel Freedom International). Тя си има сайт, според който продава продукта си по интернет в 224 държави. Има лицензирани дилъри и у нас. Те твърдят, че по продажби на магическата капсула България в момента е в Топ 10 на страните потребители. Проверка на "Стандарт" обаче показа, че почти никой не е виждал и чувал за хапчето чудо. Наш екип отиде дори на сбирка на дистрибуторите. Оказа се, че никой от тях не носи в себе си от магическите капсули. Имаше единствено снимки.
Как действа българският "клон" на американската FFI (Fuel Freedom International). От две години той вече е изградил структури във всеки областен град. Работи на принципа "мулти левъл маркетинг". По нищо не личи да има някакъв маркетинг. Парите идват основно от попадналите в мрежата дистрибутори. Това разказаха за "Стандарт" хора, които са били зарибени, но се отказали, притеснени, че може да са въвлечени в пирамида.
В българския вариант на FFI не може да влезе всеки, който пожелае. "Организацията" приема нови членове само с изрична препоръка на старите. Те гарантират пред ръководството, че новите са сигурни хора, което означава, че няма да се разприказват, където не трябва. Второто условие за членство в организацията е всеки кандидат-дистрибутор да внесе 1500 лв., срещу които получава "лиценз". Процент от таксата отива в джоба на този, който го е вербувал, а остатъкът се разпределя по веригата нагоре. 50% се вливат по сметките към най-високото ниво, разказват посветените. На жертвата се разяснява, че парите са за "стартов пакет", който освен лиценз включва индивидуален типов сайт в интернет, дебитна карта и няколко блистера със скъпоценни таблетки.
"Лицензираният" дистрибутор получава и правото да раздава сам лицензи на други дистрибутори, стига те да си платят на свой ред по 1500 лв.
Оттам нататък пред членовете на заверата се отварят вратите на големия бизнес, обещават щедро босовете. Те имат правото да продават хапчета и да трупат суми, естествено срещу определен процент отчисления за горните нива. Има и още едно допълнително условие, което предвидливо не се съобщава на кандидатите за бърза печалба. Издаденият лиценз е валиден само 1 месец. В този срок дистрибуторът е длъжен да продаде минимум 3 блистера, които струват 50 долара. Ако не успее, лицензът се деактивира. Всъщност дилърът не е длъжен да продава, достатъчно е само да купи капсулите, за да не изтърве документа, за който е олекнал с 1500 лв. Така всички зарибени са притиснати да продължат да дотират босовете си с по 50 долара всеки месец, защото реални продажби почти няма. За лапнишараните остава единствено възможността да излъжат някой друг, от който да възстановят вложенията си.
Българският вариант на FFI естествено не плаща никакви данъци, не издава фактури, нито касови бележки. Блистерите, върху които липсват име и адрес на производителя, се предават от ръка на ръка, а излагането им в магазини е строго забранено. Целият този "бизнес" се върти на тъмно и в пълна нелегалност.
Дистрибуторите старателно крият имената на шефовете си и обясняват на новопостъпилите, че тук ръководни кадри няма, защото всички са равни.
Родните шефове на тази "световно известна компания" избягват всякакви публични изяви и реклами. Те дори нямат и офиси, нищо че афишират 100 млн. долара годишна печалба. Регионалните структури в областните градове се помещават в незабележими сгради без никакви указателни табели или фирмен знак. "Нашите лаптопи са наши офиси!", отсича на полусектантските сбирки регионалният гуру, ако някой дръзне да полюбопитства.
Странното е, че всички разплащания са по електронен път, разказват посветени. Не знаеш дали пращаш парите си на компанията в Щатите и дали оттам получаваш дивидент, а не от някой варненски лаптоп.

Зарибяват с $1200 печалба на месец
в. "СТАНДАРТ"

Секретните сбирки на FFI-България се провеждат във всички областни градове всеки вторник и четвъртък. На тях се влиза само с покана. Те започват задължително в 18,30 ч и протичат по един и същи начин. Най-напред градският бос оглежда подозрително пристигащите. Щом зърне непознати лица, той пита строго: "Вие кой сте, кой ви води тук?" Едва след като се увери лично, че някой от вече вербуваните дистрибутори гарантира за непознатия, той бива допуснат до "светая светих" и посветен в тайните на организацията. Имената на новите се записват в странен списък, като срещу всеки един се отбелязва и името на този, който го е довел. След това координаторът нарежда да се изключат всички телефони, за да се предотврати всеки опит за запис или конферентна връзка. На бъдещите дилъри се прожектира умопомрачителен клип за унищожението на планетата. Лентата показва апокалиптични картини за края на света, който е неизбежен. Спасението от тотално унищожение на човечеството е единствено в уникалните таблетки. Те пестят бензин, подмладяват двигателя, намаляват вредните газове и правят още куп вълшебни неща, съществуващи само в научната фантастика. От тях се забогатява много, нарежда със зомбиран глас лекторът и дава за пример някой си световно известен милионер Джери Ланг, който не можел да си преброи парите, натрупани от вълшебните автохапчета. Той гарантира на новите членове 1200 долара минимален месечен доход, стига да си платят първо таксата за лиценза. За да е по-убедителен, показва ухиления Джери на снимка. Като главен консултант на FFI той лично следял процъфтяването на бизнеса в България. Джери бил изумен от факта, че у нас сме побългарили таблетките и ги ползваме не само за бензин, но също и за газ, че и за метан. При тези горива ефектът бил двойно по-голям. Заради откритието нашенските дистрибутори получили щедри похвали. Как точно се вкарва хапче в бутилка с налягане 200 атмосфери и как то се разтваря в газ, лекторът пропуска да обясни. Вместо това обаче показва саморъчно подписано сведение от колегата си Тодор Георгиев, който се кълне, че бензинът му излиза 6 стотинки на километър. Всъщност името на Тодор Георгиев се развява като знаме по сбирките из цяла България, но никой не го е виждал на живо, както впрочем и митичният Джери Ланг. Продължаващата час и половина психоатака успява да убеди поне половината новоприсъстващи, че това е техният шанс в живота. Не само да забогатеят, но и да спасят планетата от екокатастрофа. След сбирката те хукват вкупом да се записват за дистрибутори. Легендата за хапчетата чудо действа перфектно. Всеки си казва, че ако не спечели друго, то поне бензинът за лична употреба ще му стане двойно по-евтин.

Биг босът с длъжност “платинен директор”
в. "СТАНДАРТ"

Централата на странната бизнес структура е позиционирана в София на ул. "Мара Гидик" 8. Там е ситуиран мозъчният тръст, а понякога по изключение се провеждат и прословутите сбирки. Обикновено обаче мястото за срещи е конферентната зала на някой малък, но задължително луксозен хотел в столицата. Бизнесът се ръководи от 60-годишната Беатриче Григорова и от 23-годишната Нора Цонева. Двете напористи дами са титулувани с престижното за фирмата звание "златен директор" и са най-доверените хора на биг боса. На най-високото ниво, непосредствено над тях е 42-годишният Борислав Сапунов, който пък се е самопровъзгласил за "платинен директор". Той е на върха на пирамидата и втори с подобна титла в България няма. "Златните директори" в България са общо 12 души. С едно ниво под тях и, разбира се, с по-малки печалби са "сребърните директори". До това ниво са достигнали 25 души. На най-ниските нива са около 200 дистрибутори, които играят ролята на донори и носят основните парични потоци. Техният брой непрекъснато расте, съответно и приходите за шефовете. С титлата "сребърен директор" се окичва всеки, който успее да вербува минимум 6 дистрибутора, а за "златен" са необходими поне 12 нови жертви. Те прибират по 20% от всички донори под тях по цялата верига.
Във Варна конците на местната структура дърпа Миронка Тодорова. Тя е "сребърен директор" и има собствена туристическа фирма. Частният й офис на спирка "Марек" в курорта "Св. Константин и Елена" е превърнат в неофициална приемна на дистрибуторите и новите членове. Сбирките в морската ни столица се провеждат два пъти седмично в хотел "Капитол" до морската градина.
Координатори на FFI в Бургас пък са Андон Радев и Валентин Вълчев, подпомагани от млада дама с фамилия Куманова. Те също са на сребърно ниво и с амбицията да достигнат златно, щом успеят да вербуват за каузата още двайсетина души. Мястото за сбирки в Шумен е малка едноетажна сграда до старата поликлиника, известна в града като Бизнес инкубатор. Координатор там е бизнес дама на име Росица, която избягва да съобщава фамилията си. Сбирките в Добрич пък контролира дистрибуторът Иво Калев. В Пловдив срещите се провеждат в хотел "Алианс" и се ръководят обикновено от златни босове от столицата. Една от най-мощните регионални структури функционира в Панагюрище. Нейна шефка е "златната" Нора Цонева. Младата дама, която е все още студентка, е публикувала в личния си сайт снимка на част от екипа си, както и ликовете на мъж и жена, за които твърди, че са собствениците на FFI - Ренди Рей и Уенди Люис. В България никой не е чувал нищо за тези хора и не е сигурно дали те изобщо съществуват. Регионалните координатори обаче непрекъснато ги цитират и сочат като най-авторитетни светила в световният бизнес.

jorko
30-06-2008, 22:00
Пирамидка :lol: ... а туй хапчи намалява и разхода на газ , а ? А как ще го натъпчеш в бутилката :?

pr_00f
30-06-2008, 22:27
И разхода на фекал ако си го натъпчеш там където трябва:)

Мерси колега за доброто материалче. Надявам се че ше е полезно за новите колеги.

търтей
30-06-2008, 22:32
би му мамата жозеф
май верно е крайно време да почна да продавам нафталин на таблетки -
дип и мощността ще се качи и разходът ще падне

Ma7e4k0
01-07-2008, 03:44
Това с газта много ме израдва :lol: :lol: :D :D По-тъпо нещо неможаха да измислят :screwy: :rotfl:

Az4o
01-07-2008, 09:19
Ндаа .. преди 2 седмици една кака ме зарибяваше със сума ти цветни брошурки и хапчета секкъф' цвят :Tease:

Опитват се да са убедителни, ама няма да ви казвам при правилен въпрос как почват да мънкат и пънкат .. голям смях :crazy:

Ma7e4k0
01-07-2008, 22:45
Иии правилният въпрос сигурно е "Как по дяволите ще си го напъхам в газовата бутилка" :D :D :D :D :D :twisted:

b_angelov
02-07-2008, 09:08
Разпитах за номера с бутилката. Имало начин - слага се на сачмата и като щракнеш пистолета от налягането го вкарва в бутилката. След няколко часа хапа се разтваря в течната газ.
Има начин и на метанови уредби да се слага, но там се стривало първо, после незнам.

Аз използвам такива хапове, от няколко месеца. Мани майтапа, незнам дали върви повече, каква защита на мотора прави, ама разхода наистина пада. Имам още няколко авера, и те алфисти, които също се убедиха в това.

Mind_Control
02-07-2008, 10:29
Разпитах за номера с бутилката. Имало начин - слага се на сачмата и като щракнеш пистолета от налягането го вкарва в бутилката. След няколко часа хапа се разтваря в течната газ.
Има начин и на метанови уредби да се слага, но там се стривало първо, после незнам.

Аз използвам такива хапове, от няколко месеца. Мани майтапа, незнам дали върви повече, каква защита на мотора прави, ама разхода наистина пада. Имам още няколко авера, и те алфисти, които също се убедиха в това.

Аз не вярвам :) дай конкретни данни! И колко струва хапчето?

b_angelov
02-07-2008, 10:36
6лв. струва хапа, намаля ми разхода с около 1.5л/100

Един хап слагам на пълен резервоар - 60-70л.

Честно, и аз не вярвах, както и аверчетата, но... фактите проговориха и сега си слагам профилактично на всяко или почти всяко зареждане.

Един клиент ми каза, че е снимал клипче как го слагал в метановата бутилка стрито. Следващия път като го засека ще поискам клипчето, че ми е интересно и на мен.

Mind_Control
02-07-2008, 10:42
6лв. струва хапа, намаля ми разхода с около 1.5л/100

Един хап слагам на пълен резервоар - 60-70л.

Честно, и аз не вярвах, както и аверчетата, но... фактите проговориха и сега си слагам профилактично на всяко или почти всяко зареждане.

Един клиент ми каза, че е снимал клипче как го слагал в метановата бутилка стрито. Следващия път като го засека ще поискам клипчето, че ми е интересно и на мен.

Простата сметка показва следното: със зареждане от 60 литра без магическо хапче и разход 13 на 100 градско минаваш 461 км, а с магическо хапче минаваш 521 км. Минаваш със 60 км повече и плащаш за тия 60 км. 6 лв :roll: аз ли съм зле или няма далавера в цялата работа? Да не говориме, че не се знае какви са последствията за двигателя :D

Nasko_77
02-07-2008, 10:44
Хе хе... да не би да си имаме "дистрибутори" и измежду нас :lol:

mim
02-07-2008, 10:44
т.е. на метан даже ще ми излиза и по-скъпо :metal:

b_angelov
02-07-2008, 10:46
Е иначе в "бензин" при разход 13 тези 60 км. са 7.80 литра по 2.54 лв. = 19.8 лв.

-6 лв. цена на хапа = 13.8 спестени лева на всеки 400-500км. ;)

b_angelov
02-07-2008, 10:48
Хе хе... да не би да си имаме "дистрибутори" и измежду нас :lol:

Не, аз съм само консуматор. Просто си споделям личното впечатление от хапа, понеже ей така като на майтап дръзнах да го пробвам.

Никого не карам да го прави.

Mind_Control
02-07-2008, 10:49
Е иначе в "бензин" при разход 13 тези 60 км. са 7.80 литра по 2.54 лв. = 19.8 лв.

-6 лв. цена на хапа = 13.8 спестени лева на всеки 400-500км. ;)

Ако ще спестявам 2,7 лв на 100, заеби тая работа :) не се изплаща, все пак незнаеш какво си слагаш в резервоара!

b_angelov
02-07-2008, 10:53
Верно че незнам :roll:

Ама дедазнам...

Абе тъпча там, вече около 5000км. няма проблеми. Скоро майще свалям пачата за малко профилактика и ще видя какви "защитни филми" има по цилиндрите и буталата :lol: Демек - ще видя дали това което дават в брошурата е вярно.

Mind_Control
02-07-2008, 11:06
Верно че незнам :roll:

Ама дедазнам...

Абе тъпча там, вече около 5000км. няма проблеми. Скоро майще свалям пачата за малко профилактика и ще видя какви "защитни филми" има по цилиндрите и буталата :lol: Демек - ще видя дали това което дават в брошурата е вярно.

я остави ти тая работа с хапчетата ми кажи как да сложа на алфата електродвигател с фотоволтайчен панел отгоре :) за задръстванияте е перфектно. Цял ден докато съм на работа ще зарежда батериите и после са 6-7 км до нас, все трябва да изкарат батериите :)

търтей
02-07-2008, 11:09
дайте едно хапче на изследване бе
аз се хващам на бас, че всъщност е нафталин и друг наситен въглеводород
примерно захар :)

meriaj
02-07-2008, 11:13
b_angelov
Страх ме е от водата

Местожителство: Бургас

,,МнениеПуснато на: Сря Юли 02, 2008 8:08 am Заглавие: Отговорете с цитат

ДА НЕ СИ И ТИ ОТ ТАЗ ПИРАМИДА :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :naughty:

b_angelov
02-07-2008, 11:46
[quote="b_angelov":191g8ewa]Верно че незнам :roll:

Ама дедазнам...

я остави ти тая работа с хапчетата ми кажи как да сложа на алфата електродвигател с фотоволтайчен панел отгоре :) за задръстванияте е перфектно. Цял ден докато съм на работа ще зарежда батериите и после са 6-7 км до нас, все трябва да изкарат батериите :)[/quote:191g8ewa]

В процес на разработка и изследвания сме... :lupe:

bonp
18-09-2008, 12:02
Понеже топика започва с публикации от Стандарт ето какво е публикувано преди няколко дни:

Таблетки чудо намаляват разхода на гориво Американци внасят продукта и у нас

понеделник, 15 септември 2008 София

Американската компания Forever Freedom International ще продава у нас продукт, който подобрява работата на двигателите с вътрешно горене. Това съобщиха пред БТА собствениците на компанията Ренди Рей и Уенди Люис.
Невероятният продукт намалява разхода на горива средно от 7 до 14 на сто, като има и случаи за над 22 процента икономии.
Освен това таблетките, които вече се продават в 220 страни намаляват с около 75 процента вредните емисии на автомобила.
Цената на таблетка от 0,5 грама, която е достатъчна за един резервоар на лек автомобил, е между 2 и 3 евро. Според Рей и Люис чудотворното вещество увеличава мощността на двигателя и улеснява запалването му при ниски температури. Съставките на таблетката са разработени и ползвани в НАСА.
Освен всичко друго компонентите на таблетката почистват от нагар и полират триещите се части в камерата на двигателя като така повишават неговия коефициент на полезно действие, добавиха експертите на компанията производител.
Седмичният оборот на новаторите в тази област е около 2 млн. долара на седмица.
АСН

линк към източника http://www.standartnews.com/news/details/id/10556/%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D 1%82-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%85%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BE

DerMeister
18-09-2008, 12:13
вече се продават в 220 страни
Само тоя откъс ми е достатъчен да съм 100% убеден, че това е поредната пирамида за балъци, промиваща мозъци по американския начин за уникален бизнес, който тепърва ще се развива и всички ще станат милионери.

fred
18-09-2008, 12:26
[И аз си мисля, че най добрия начин е да се изследва състава на хапчето, както предлага Търтея, а иначе, начина на продаване и прочее, е характерен сама ти такива "магически продукти", май сте забравили прословутия Херба Лайф и разни други.

BatVas
18-09-2008, 12:33
Само като видиш начина на продажба и ти става ясно че не са читави нещата.
Ако всичко беше точно продукта щеше да има одобрение за продажба , да се продава в търговската мрежа и следователно да се ползваш с правата си на потребител.
А тоя криминален начин на продажба (все едно продават дрога) е много съмнителен - не бих си купил продукт който не е одобрен за продажба в търговската мрежа на ЕС:!::idea2:

pr_00f
18-09-2008, 12:54
Ето ви още един .
Много полезна темичка.

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_13420_0.html

Обърнете внимание на колегата sivia (нищо не разбиращ младши научен сътрудник в БАН, който ще трябва да си изяде сите дипломи ) и AlexD ( търговеца- много начетена личност с енциклопедични познания.)

Много забавно четиво.
Абе някой да знае къде има естествени популации на мармоти ?:brickwall:

koolio
18-09-2008, 13:15
Абе сега си купих ом магазина едни бонибончета - ако ги турна в резервоара дали ще ми падне разходът?:idea2::spell:

georgyg
18-09-2008, 14:53
Само като видиш начина на продажба и ти става ясно че не са читави нещата.
Ако всичко беше точно продукта щеше да има одобрение за продажба , да се продава в търговската мрежа и следователно да се ползваш с правата си на потребител.
А тоя криминален начин на продажба (все едно продават дрога) е много съмнителен - не бих си купил продукт който не е одобрен за продажба в търговската мрежа на ЕС:!::idea2:

Китайския ксенон, който е монтиран на 95% от колите във форума дали е разрешен от ЕС :question: Не се заяждам, но като цяло съм твърдо на мнение, че такъв тип продукти просто няма или поне не се безвредни. Ако имаше, та щеше да ги слагат на бензиностанциите като добавка и ето колата от 10.5 (по каталог) дава 9.5л :new_Eyecrazy: Звучи добре, но не е така :spell:

BatVas
19-09-2008, 09:39
Китайския ксенон, който е монтиран на 95% от колите във форума дали е разрешен от ЕС :question: Не се заяждам, но като цяло съм твърдо на мнение, че такъв тип продукти просто няма или поне не се безвредни. Ако имаше, та щеше да ги слагат на бензиностанциите като добавка и ето колата от 10.5 (по каталог) дава 9.5л :new_Eyecrazy: Звучи добре, но не е така :spell:

Продава се от фирми регистрирани като търговци и мога да искам платежен документ. В Гърция видях, че имаше китайски ксенон по магазините за тунинг с обявена цена.

Бобби
19-09-2008, 10:13
Както казва BatVas...няма да си правя Алфата наркоман:)

morfius
19-09-2008, 10:58
И тук има в магазините, хидовете са същите като тези които монтират колегите (поне като кутии и съдържание).
Видях ги лично в няколко магазина.
А продавачите на тия хапченца ми се чинят най-обикновена пирамида - похватите им са 1:1 с някои добре известни такива.

MUROMAN
19-09-2008, 14:13
Дали са пирамида ,не знам,но хапчетата съм ги виждал и пипал лично.Един приятел ги ползва за Корсата си която е на ГАЗ.Слага ги при сачмата на газовата уретба и ги изстрелва под налягане.Неговите впечатления бяха - малко по-мощна кола и малка икономия .Той даже слагаше по 1/4 защонто му е малка бутилката.Ще го разпитам подробно и пак ще споделя.

Orm
19-09-2008, 20:11
Най яка економия става като си смениш алфата с деу тико на газ .

Кви са тия глупости бе хора , 1 литър на 100 економия на гориво при добро желание може да се постигне и с малко по внимателно натискане на газта :) - което се постига трудно с алфата де :))))

Слав
22-09-2008, 11:44
Колеги,
нищо не знаете...то тая фирма предлага к'ви ли не чудесии. :hmm:

Преди тази същата Беатриче и там една нейна жертва се опитваха да ме "зарибят".Даже лично съм ходил в "офиса" на Беатриче, който е личния й апартамент, което няма нужда да казвам, че прави много лошо впечатление.Намира се на ул. "Цар Симеон" повече няма да издавам от мен да мине.

То не бяха препарати за почистване на колата (с които само я бършеш) и ме убеждава, че ако е мръсна директно на парцал и чистя...не ми се мисли колко драскотини ще й направя на боята миличката...:noooo:

После бяха хапчетата, после някаква друга дивотия и накрая ми сервираха, че трябва да дам 1000 лв (тогава искаха толкова), за да почна. :tooth:

Стана ми много смешно, но се сдържах и продължиха да ме убеждават и извадиха и някакви капсули на прах, които пък се сипват в камиони разбираш ли значи...смях и смях.

О да не забравя, че има опции всякакви не са само тия 1500 лв като начало.Има и по-евтини "пакети" от продукти, в които естествено продуктите ти излизат по-скъпи.

Да не говорим, че въпросния "златен директор" въобще не изглеждаше толкова преуспял и усмихнат както на сбирката.И въобще истината е, че който се е прецакал да се набута в схемата гледа да прецака и други, за да не е много вътре от цялата история...тъжна работа.

markonialfa
14-02-2009, 19:47
И аз никого не карам да го прави, просто бях на този семинар и споделям мнение, ама всички сте много скиптично настроени. В Америка се съдят за това, че си се изгорил от кафето............тази фирма гарантира, че има спад на разхода, не мисля, че всеки ще си говори през главата.........Просто споделих, не го правете..........Ще ме изядете ей, къде не пускам много теми, къде да пусна една и край.......Абе да е весело!!!!!!!!

MUROMAN
15-02-2009, 22:02
Пирамидка :lol: ... а туй хапчи намалява и разхода на газ , а ? А как ще го натъпчеш в бутилката :?

слагаш го на патрона на пистолета за залеждане на газ или на топчето на зарездачката на газовата и го изтрелваш,абе голям майтап е .Лично съм го виждал :Tease:

mirchozo
15-02-2009, 23:45
бе лошо няма,аз не бих пробвал на моя автомобил
пък ако се скапе двигателя как може да ги съдиш след като не разполагаш нито с касова белегка,нито лицензиран продавач и т.н.

bager
16-02-2009, 12:57
И аз никого не карам да го прави, просто бях на този семинар и споделям мнение, ама всички сте много скиптично настроени. В Америка се съдят за това, че си се изгорил от кафето............тази фирма гарантира, че има спад на разхода, не мисля, че всеки ще си говори през главата.........Просто споделих, не го правете..........Ще ме изядете ей, къде не пускам много теми, къде да пусна една и край.......Абе да е весело!!!!!!!!

Колега, тук никой не те "яде". Тази тема е пусната преди твойта и има за цел да ни запознае с тези т.нар."продукти".
Не го приемай толкова лично, ако си решил се пробвай, просто сподели след това информация, ако желаеш.
Успех!
п.п.И все пак, по-добре не се занимавай!

Susscrofa
16-02-2009, 13:19
Старите кучета, отново нападнаха някакъв зелен новобранец, не точно де, но малко е писал, инак си е от 2006 чак.....
Той сподели нещо за някакви хапчета............май за главобол бяха:butt:.
Обаче го разкъсаха. Как не те е срам бе, знаеш ли колко хляб трябва да изядеш, за да предлагаш нещо в този форум.
Това тук има строга йерархична структура.
Това си е бетер масонска ложа.
Нямаш право да философстваш много ако не си ВЕЛИК ЗИДАР.:butt::butt::butt:

Искам по темата да кажа, че е пълно с най различни хапчета и е напълно възможно те да свалят разход и да намаляват вредни емисии. Това са просто катализатори.
(виж химия за седми клас).
Това, че има мошеници в България, не е проблем на хапчетата. А да даваш пари, за да станеш представител или дистрибутор на нещо, трябва да си мноУ зле. Айде чао.:big_beer::big_beer::big_beer:

Balagan
16-02-2009, 13:32
Пичове ся няма да ви УБЕЖДАВАМ...но съм направил една ПИРАМИДКА ей тук в Пловдив...

Аз съм производител на ХИПЕР МИПЕР МЕГА ТРОЛИТО ШУКАРИТЕТЕН нафталин за бензин...

срещу една Загорка(да ме простят за рекламата админите) си фкаран дирекшанъл в компанията и ще продаваш

Моя продукт е на специална пролетна цена от 0,60лв(или ШеЙсе Стинки) и автомобила направо летиииии ти кааам летиииии) и гори сичко по ДВГто ако не вярвате на камината си чистя така кЮнците,,,,което ме навежда на мисълта че нафтаджииите измежду нас че останат много доволнииии :)

Моля надъханите да се свържат с мен за повече информация кога ще има съборче на Индустриийката ми :)

:machinegunner::machinegunner::machinegunner::mach inegunner::lol_sign::lol_sign::lol_sign:

търтей
16-02-2009, 13:37
Пичове ся няма да ви УБЕЖДАВАМ...но съм направил една ПИРАМИДКА ей тук в Пловдив...

Аз съм производител на ХИПЕР МИПЕР МЕГА ТРОЛИТО ШУКАРИТЕТЕН нафталин за бензин...

срещу една Загорка(да ме простят за рекламата админите) си фкаран дирекшанъл в компанията и ще продаваш

Моя продукт е на специална пролетна цена от 0,60лв(или ШеЙсе Стинки) и автомобила направо летиииии ти кааам летиииии) и гори сичко по ДВГто ако не вярвате на камината си чистя така кЮнците,,,,което ме навежда на мисълта че нафтаджииите измежду нас че останат много доволнииии :)

Моля надъханите да се свържат с мен за повече информация кога ще има съборче на Индустриийката ми :)

:machinegunner::machinegunner::machinegunner::mach inegunner::lol_sign::lol_sign::lol_sign:

ъъъ
такова
не мое ли
каменица :band:

Balagan
16-02-2009, 13:49
Става вербувам те моменталистически даже като пръв МЕМБЪЛ в клана те правя Диамантен Директор и мениджър по продажбите :) :sniper:

търтей
16-02-2009, 13:50
Става вербувам те моменталистически даже като пръв МЕМБЪЛ в клана те правя Диамантен Директор и мениджър по продажбите :) :sniper:

имаме сделка :band:

maxpower
05-04-2009, 13:31
Извинявам се ,че връщам темата от арихва :) ,но имам известно количество от въпростните хапове и мога да дам някоя друго хапче за тест на някой от София.Ако е и от района на Дружба още по добре :).
И на мен ми е любопитно да се засечат разходи преди и след.Искам безпристрастни данни :).
Аз карам на газ,но не смея да го пъхам на съчмата,при това зареждането не ми е самата бутилка.На бенз само паля.
Искам да кажа,че не съм им дистрибутор,хапчетата са купувани от ebay.

fred
05-04-2009, 22:56
Кумата ми е химик, трябва да я питам дали може да го изследва, а наскоро един алармаджия ми предложи това пак

maxpower
06-04-2009, 18:49
Както решите ,имам към 35 блистера ,ако искате за тест и да постнете резултати,заповядайте.Мога да ви осигуря половин до един блистер за тестове.Това ще стигне мисля за два автомобила по 130л-150л гориво изгорено от всеки(средно,че пропорциите са малко широки).
Единственото ми изсикване е да се напишат резултати после.
Може и за хим. състав да го дадете,нямам нищо против :)

Derry
06-04-2009, 19:14
Браво, най сетне едно редовно мнение, колегата с кумата да действа, да сподели и след това евентуално да заклеймим хапчетата.

fred
06-04-2009, 19:37
Както решите ,имам към 35 блистера ,ако искате за тест и да постнете резултати,заповядайте.Мога да ви осигуря половин до един блистер за тестове.Това ще стигне мисля за два автомобила по 130л-150л гориво изгорено от всеки(средно,че пропорциите са малко широки).

Ще питам и ще ти кажа, пази няколко хапа там :pancake:

maxpower
06-04-2009, 19:40
ами около 350 хапа трудно ще ги продам бързо,така че има,спокойно :)

D-I-V-A-K-A
08-04-2009, 00:06

Аз не разбрах са тия хапове даваш ли ни ги за тестове с договорката, която си споменал или ги продаваш?

maxpower
08-04-2009, 18:01
Цена някъде писъл ли съм :),има си раздел "Продава" за тази цел.Давам БЕЗПЛАТНО половин до един блистер (5 до 10 хапа),пък ако резултатите са добри,по добре за мене,ще им намеря пазар по лесно.
За уговорки за тестове,само в темата,за да няма скрито покрито,пък и да има отчет колко съм дал.
off topic : Тази цена,която сте обсъждали тук в темата е доста над тази,на която ги продавам аз :) Купувани на около 15 евро на блистер(мога да представя фактури).Продавам ги пак на толкова,защото трябва да ги разчиствам.

maxpower
04-05-2009, 15:08
:beer:

maxpower
23-06-2009, 13:11
Мдаммм, 2 месеца минаха. Ни звук, ни стон. Както винаги, българина е най-силен в приказките.

CrazyElement
23-06-2009, 14:26
Ем ко няма бре колега, те наще коли са ни милички кой ще иди си бутни някаф хап с неизвестен състав в колата аз ти предлагам вари в някаква лаборатория и го дай да го изследват за състава му.

Furious 155
26-09-2009, 01:43
нещо за тия хапове по-скорощно - впечатления?

fred
26-09-2009, 09:00
Мдаммм, 2 месеца минаха. Ни звук, ни стон. Както винаги, българина е най-силен в приказките.

Сега чета този пост, колега дай аз ще пробвам и ще кажа резултата, от София съм