Log in

View Full Version : "Fifth gear"?

alfamicin
01-07-2008, 10:52
Понеже много се коментира предаването "Top gear",моля кажете си мнението за другото предаване на BBC "Fifth gear" :?:

търтей
01-07-2008, 10:53
вики е пич :metal:

DerMeister
01-07-2008, 10:54
Готино е предаването. Само малко ме дразни тоя главния как говори... :lol:

alfamicin
01-07-2008, 12:19
вики е пич :metal:
Бих искал да се оженя за нея,обаче тя е заета!

На мен Fifth gear ми харесва повече от Top gear.
Показват доста по-интересни неща и са по-обективни.Много ме кефи един краш-тест със Смарт,който го удариха в бетонна стена с 70мили(112 км/ч) :shock:
За разлика от Джеръми Кларксън,са по-добри в :drive:

DerMeister
01-07-2008, 12:20
Да, ама той е по-добър в простотиите, а масите това искат.... :lol:

Stoyan Georgiev
01-07-2008, 12:24

да

Kingpin
01-07-2008, 12:26
Пунти. :D :D :D

Само ще ви кажа, че преди време предаването "Top Gear" бе водено от Тиф Найдъл и Джеръми Кларксън, но се скараха и Тиф направи "Fifth Gear", което реално се води пунта :roll: А аз лично хич не харесвам пунти... :roll:

Само да спомена, че "Top Gear" съществува от 1977 година, а "Fifth Gear" от 2002 г. :D :D :D :D

А Тиф може да кара, щото е бивш професионален състезател. Останалите са ми смешни :wink:

Ако искате предаване в което наблягат на карането гледайте AUTOCAR :wink:

alfamicin
01-07-2008, 12:27
То Top gear се явява повече като шоу от колкото като автомобилно предаване,май!
Шоу-предавания има много,автомобилните са малко.За това аз предпочитам да гледам Fift gear!

Kingpin
01-07-2008, 12:32
То Top gear се явява повече като шоу от колкото като автомобилно предаване,май!
Шоу-предавания има много,автомобилните са малко.За това аз предпочитам да гледам Fift gear!

Top Gear не се явява като нищо, то е топгиърско предаване - уникално :wink: Въплащава в себе си шоу, простотия и чат-пат сериозни неща. Докато при повечето останали авто-предавания всичко е абсолютно еднакво, разликата е в колите.

Абе както беше лафа едно време за мерцедесите, ама малко ше го променим: Има Top Gear, има и всички останали :D :D :D

alfamicin
01-07-2008, 12:36
Пунти. :D :D :D

Само ще ви кажа, че преди време предаването "Top Gear" бе водено от Тиф Найдъл и Джеръми Кларксън, но се скараха и Тиф направи "Fifth Gear", което реално се води пунта :roll: А аз лично хич не харесвам пунти... :roll:

Само да спомена, че "Top Gear" съществува от 1977 година, а "Fifth Gear" от 2002 г. :D :D :D :D

А Тиф може да кара, щото е бивш професионален състезател. Останалите са ми смешни :wink:

Ако искате предаване в което наблягат на карането гледайте AUTOCAR :wink:
ОК,запознат си виждам!
Това че top gear е по старо предаване не значи че е по-добро,поне за мен!Аз като запален фен на автомобилите,предпочитам да гледам по обективно предаване,от колкото предаване което клони към някакво шоу!Факт е че за половин час в top gear има по-малко тестове,от колкото английски хумор,въпреки че аз го разбирам!

P.S. Не ме разбирай погрешно!Харесвам и top gear,но fifth gear според мен е по-доброто предаване ЗА автомобили :wink:

Kuku
01-07-2008, 12:37
Да бе, ама Мерцедес не е това, което беше :lol: :lol: :lol:

Ma7e4k0
01-07-2008, 16:07
В тези предавания според всичко е въпрос на реклама :wink: особено в топ геар :wink:

MainaCore
01-07-2008, 18:04
Наистина Тиф кара мног и е луд, ама оттам нататък всичко е много платено и нагласено ;)

ne0
01-07-2008, 18:45
скрап

PEPI-2ALFA
01-07-2008, 19:58
Само малко ме дразни тоя главния как говори... :lol:
Ми англичанин к"во да го праиш :lol:
Иначе предаването ме кефи. Най-често него гледам.

Derry
01-07-2008, 23:41
На мене по ми харесва 5 скорост.

Nasko_77
02-07-2008, 06:41
Мене пък ме дразни Вики 8)
Положително де :lol:
Сладуранка е голяма. :)