View Full Version : Немога да си истегля един филм
school for seduction - така се казва филмът ама от торентите които намерих у гоогле нищат да се теглат ....даите малко хелп
Аиде помогнете бе ....филмът е интересен..мъжът на една от главните героини е запален алфист...плс хелп
намерих ти го! Ето -
http://torrents.to/search/247/school+for+seduction.html
Приятно гледане! :D
Мерси мерси мерси мерси!
П.П МЕРСИ
Мерси мерси мерси мерси!
П.П МЕРСИ
Виж само дали се сваля добре иначе може да е бавно...
ако е така,сваляй с uTorrent!!!Доста е добра тая програмка,бързо сваля!!Има я в Нет-а!!!
Успех! 8)
Stoyan Georgiev
01-07-2008, 20:36
тоз уТорент е най-бозавия торент клиент, който съм ползвал,
дори няма да тръгна да обяснявам ан дълго и нашироко
единственото, което ще кажа е че като си прехвърлих торентите от биткомета на уТорента, първо изтри всички торент файлове, после изтри всичко изтеглено (100 ГБ някъде, половината от които съм теглил със седмици ., защото са неоткриваеми сетове на западни диджеи) и после създаде 100 ГБ празни файлове
това без да правя нищо, просто лоаднах торентите
тоз уТорент е най-бозавия торент клиент, който съм ползвал,
дори няма да тръгна да обяснявам ан дълго и нашироко
единственото, което ще кажа е че като си прехвърлих торентите от биткомета на уТорента, първо изтри всички торент файлове, после изтри всичко изтеглено (100 ГБ някъде, половината от които съм теглил със седмици ., защото са неоткриваеми сетове на западни диджеи) и после създаде 100 ГБ празни файлове
това без да правя нищо, просто лоаднах торентите
Зависи коя от версиите си ползвал!!!А те са бая.
Аз лично съм доволен от най-новата версия... :roll:
alfamicin
01-07-2008, 21:21
Ползвайте "Azureus" :wink: Един от най-добрите!
Извинявам че е "off topic"!
Аз колкото съм мързелив ще си перкам с 36 килобаита :D :D :D с биткомет-а.То аз освен от замунда и арена другаде бързо несвалям...ама е така като нета ми е фор фреее и 150 килобаита са ми много :frown: