View Full Version : Проблем с вратата
BOXER_33_PLD
02-07-2008, 09:03
Здравейте колеги,
от скоро карам 166 и ето че се появи първия ми проблем.
Прибирам се вчера от работа и се оказва че не мога да си заключа колата ни с ключ,ни с дявол.Като натисна копчето потъва и пак изкача.При по-подробно вглеждане се оказа че шофьорската врата не ще да се заключи.Благодарение на колега от форума който беше качил упътване как се свалят корите ( Бог да поживи същия колега ) и аз ги свалих и се оказа че механизма долу е износен и трябва да се сменява :frown:
Въпроса е откъде да купя въпросната част щото познатите със сервизи в Пловдив ми казаха да се откажа от търсенето в тоя град и да се насоча към София.
Благодаря предварително на всички за съдействието
Здравейте колеги,
от скоро карам 166 и ето че се появи първия ми проблем.
Прибирам се вчера от работа и се оказва че не мога да си заключа колата ни с ключ,ни с дявол.Като натисна копчето потъва и пак изкача.При по-подробно вглеждане се оказа че шофьорската врата не ще да се заключи.Благодарение на колега от форума който беше качил упътване как се свалят корите ( Бог да поживи същия колега ) и аз ги свалих и се оказа че механизма долу е износен и трябва да се сменява :frown:
Въпроса е откъде да купя въпросната част щото познатите със сервизи в Пловдив ми казаха да се откажа от търсенето в тоя град и да се насоча към София.
Благодаря предварително на всички за съдействието
Мерси за пожеланието първо :D и второ - не иска да се заключи само с копчето за централното или и с ключа? Защото при мен само с ключа се заключва , а понякога когато реши да работи и с копчето ... :?
охо значи не сам бил единствен :lol: и при мен така както при Емо само с ключа става с копчето неще, пробвай дали ще стане така и при тебе.
значи какво масово 166-ците са с развалени аларми и централно :idea: Добре, че джамбазите четат повече в Ауди форума :mrgreen:
По принцип колегата Тано може да ти каже за Пловдив,тук в София при Т'алянеца има почти всичко мога да ти намеря телефона да го попиташ ако искаш.виж все пак и обявите на продавам на части в мобилето може и да има някой склонен да ти помогне.
BOXER_33_PLD
03-07-2008, 08:25
Значи положението с незатварянето е следното:
Като мине известно време вътре самия механизъм се износва ( една рейка конретно ) това затруднява работата на бравата и централното не може да заключи тъй като отчита съпротивление.
При мен не ставаше нито с ключа,нито с централното!
Колата спа отключена :cry: :cry: :cry:
Сега го оправихме наполовина и си заключвам с ключа.
Но ми е криво че такава красавица я заключвам като Лада.
Ще купя нов механизъм и ще я светна :twisted:
Въпроса е ОТКЪДЕ :roll:
Александър ауто пита ли :?: там би трябвало с поръчка да стане работата :roll:
Александър ауто пита ли :?: там би трябвало с поръчка да стане работата :roll:
Може и да го имат налично ;)
Званкай и питай, ся се сетих че имам визитката им :!:
032/64 25 07 ; 0885 850 595
И аз търся брава, предна дясна, но мойта е без патрон. Може и счупена на добра оферта
Също така и задна лява, но само прецакана.
И двете са разкостени вече , така че знам какво ми трябва като части.
Помагайте, че немога да заключа и прибягвам до отчаяни мерки
И аз търся брава, предна дясна, но мойта е без патрон. Може и счупена на добра оферта
Също така и задна лява, но само прецакана.
И двете са разкостени вече , така че знам какво ми трябва като части.
Помагайте, че немога да заключа и прибягвам до отчаяни мерки
Мойта предна дясна се прецака преди седмица и централното не работеше. Купих си чисто нова машинка комплект с разните му жила и т.н. от ТНкар на Оборище - ~120 лева (щото купувах и филтри и разни чарколяци и не запомних точната цена).
За 1 час ми я монтираха във Ванто и сега нямам никви грижи, всичко работи перфектно.
Мога да ти дам моята старата машинка за предна дясна врата, ако ти се занимава да си я поправяш. Ако ли не - отиваш и зимаш чистак нова от ТНкар.
Мойта предна дясна се прецака преди седмица и централното не работеше. Купих си чисто нова машинка комплект с разните му жила и т.н. от ТНкар на Оборище - ~120 лева (щото купувах и филтри и разни чарколяци и не запомних точната цена).
За 1 час ми я монтираха във Ванто и сега нямам никви грижи, всичко работи перфектно.
Мога да ти дам моята старата машинка за предна дясна врата, ако ти се занимава да си я поправяш. Ако ли не - отиваш и зимаш чистак нова от ТНкар.
Какво точно ти се прецака на централното. да не е моторчето?
Някои пробвал ли е с почистване и смазване, защото при мен така се оправиха две от машинките.
Някои пробвал ли е с почистване и смазване, защото при мен така се оправиха две от машинките.
За времето, което ще загубя да разглобявам, почиствам, смазвам, монтирам (без никаква гаранция, че ще се оправи) изкарвам достатъчно пари, че да си купя нови машинки и да ми ги монтират в сервиза.