View Full Version : АГУ за Алфа Ромео 33 боксер 84 година
valyo-alfa 33
03-07-2008, 12:20
здравейте всички,
бихте ли ме посъветвали каква газова да сложа?
ще постна снимки на колата ама като я измия първо.. :)
имам я от 4 години , досега ремонтите по нея са били:
основен ремонт на двигателя,
боядисване,
всякакви други малки ремонти,някои от които още предстоят,няма да навлизам сега в подробности ,но
каква газова ще ме посъветвате да сложа?
благодаря предварително
rammstein4o
03-07-2008, 14:05
Лично мое мнение е да не си слагаш газова... само ще спънеш колата...
Още повече, че се очаква от 2010 да се забрани движението на автомобили с допълнително монтирани газови уредби
за информация натисни тук (http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24143&highlight=2010)
valyo-alfa 33
03-07-2008, 14:40
хм ,ми тогава по добре да я продам-на бензин не мога да издържам вече...или накрая ще я дам на вторични...
колега ако те интересува бих ти продал моята газова уредба, ще се разберем за цената на място. Пиши ми налични.
valyo-alfa 33
08-07-2008, 20:44
колега, малко късно, но все пак благодаря. Купих ,,Lovato,,-нова.Но настройките нещо..след 100 няма никой обаче(повече не иска да дигне).някакви предположения?преди да ида на майстор пак?
valyo-alfa 33
08-07-2008, 20:46
колега ако те интересува бих ти продал моята газова уредба, ще се разберем за цената на място. Пиши ми налични.
колега, малко късно, но все пак благодаря. Купих ,,Lovato,,-нова.Но настройките нещо..след 100 няма никой обаче(повече не иска да дигне).някакви предположения?преди да ида на майстор пак?