PDA

View Full Version : Ниската Алфа - въпрос за ремонтиране

tosharky
04-07-2008, 23:41
Не знам дали това е сериозен проблем, но все пак да попитам, че като я вкарам в сервиза после като видя сметката да не ми побелее косата. Значи тъй като Алфата си е ниска кола я поучуках малко по ушким ниския бурдюр на паркинга пред блока. В момента отдолу на предницата ми виси една ламарина и ми се търка по пътя. Не знам точно как се нарича, но не тази която е под бронята, а зад нея отдолу една тънка. Въпроса ми е това поправя ли се или трябва да се сменя и какво ще ми се наложи да сменям (евентуално заедно с това парче) за да се оправи? Благодаря предварително!

Satanism
05-07-2008, 07:55
Колега, само да питам, ква ще да е тая алфа с 4 клапана? :shock: :shock:

Orm
05-07-2008, 09:07
Aбе аз отдавна се чудя какво ли ще стане ако вдигна малко предницата на алфата , че бронята ми отдолу прилича на ........

trouble
05-07-2008, 10:00
Той човека сигурно искал да напише V4.....то реално такава абривиатура няма...обозначават се само колите със 6 цилиндара и нагоре....:)

tosharky
05-07-2008, 11:23
Той човека сигурно искал да напише V4.....то реално такава абривиатура няма...обозначават се само колите със 6 цилиндара и нагоре....:)

Ок това просто не го знаех. Извинявам се.

StarChild
05-07-2008, 11:39
И аз често зекачам бронята при най-малката неравност, даже отдолу ми се е цепнала малко. :? Но според мен е защото са ни хубави пътищатата. :wink:

alfatras
05-07-2008, 13:24
Ниски са а и окачването не е за нашите пътища-трябва много да се внимава!Именно от там си мисля,че идва теорията за нашето кофти окачване!