View Full Version : проблем със съеденителя.айде БУРГАС!!!!!!
вчера маправих бартер за едно бмв 524тд в6.днес ми звани човака вика идвай си зимай алфата здаде багажа.отивам качвам се паля стържи да си е.......е майката, натискам съеденителя рита ще ми чупе крака.званя на' гошо ланчата' читав майстор вика съеденител 300лв.ремонт 100лв.че вапроса е тва реални цени ли са .и може ли да се тури втора ръка съеденител.и цени ако ми кажете цена нямате.мерси че прочетохте тоз романа за мойте мъки.колата е от подписа ми.поздрави.
Satanism
05-07-2008, 18:37
Тоя мамата й е таковал цяла нощ светофари и стартове и после "идвай си вземай алфата" :lol: :lol:
trustworthy
05-07-2008, 19:24
Нормални са цените ;)
Ем тва са цените за съжаление, ама тоя твоя авер кво е правил та така го е изкорубил :shock:
За втора употреба не те съветвам.
GammaRay
06-07-2008, 10:46
Ми к'во е правил - видял е кола дето върви и газ - спирачка.Майна взимай си алфата и си я карай.
вчера маправих бартер за едно бмв 524тд в6.днес ми звани човака вика идвай си зимай алфата здаде багажа.отивам качвам се паля стържи да си е.......е майката, натискам съеденителя рита ще ми чупе крака.званя на' гошо ланчата' читав майстор вика съеденител 300лв.ремонт 100лв.че вапроса е тва реални цени ли са .и може ли да се тури втора ръка съеденител.и цени ако ми кажете цена нямате.мерси че прочетохте тоз романа за мойте мъки.колата е от подписа ми.поздрави.
Ти сега остава и да му платиш ремонта......Той е взел акъла на колата като я е взел и сега съединител. Ти продаде ли му я със работещ съединител...продаде му я. Друг е въпроса, че съединителя може вече да е бил на заминаване, но в момента на продажбата си е работил. Колкото ти можеш да му докажеш, че съеднителя е бил читав преди полупката, толкова и той може да ти докаже, че не се е състезавал предния ден на Гран При на Силвърстоун с Алфата....Така, че пийте една бира и всеки с колата си...Друг е въпроса, че тоя на който си я дал явно ще съсипе хубавата кола. Да не е един, който едва връзва кирилицата. Ако и карането му е като писането, жалко за Алфата.....
там е работата че аз му я дадох вечерта и тоъ ми званна на сутрента и не е минал и 30 км.
То аз и на място мога да ти стопя съединителя :twisted: Като я е взел да си е правил сметката, чупи-купи!
Ами какво да правиш, риска да купиш кола на старо. Малко странно за тва да си иска колата обратно ама хора всякакви. Оправяй си колата колега и си я карай с кеф. Аз откакто смених мойта с ауди и сънувам Алфи :D Само чакам деня да имам едни излишни пари и си взимам един Спайдър да си правя кефа :D