Log in

View Full Version : Куших си и 164 Супер 2.0 ТС :)

BatVas
05-07-2008, 23:26
Днес си взех въпросната кола ( е понеделник - вторник ще я прехвърлям , ама вече е у нас)
За сега съм много доволен от покупката - има забележчици ама се преживява Колата е 1994 година сив металик - още не съм я снимал, Климата не охлажда (клапите иначе са наред , компресора цъка - ще я караме на пълнене ) Препоръчайте място където да заредя климата - разбиращи майстори на клими- щото не се знае. Като включа климата - не включва перката на радиатора. Иначе си се включват перките и не загравя.
въпреки забележчиците съм щастлив от покупката и колата много ме кефи. :D дано не ме ядосва и да слуша :roll:

Furious 155
06-07-2008, 00:26
ЧЕСТИТО!!! Дано да те слуша и много безаварийни километри! Като я снимаш - пусни да й се порадваме!

worker
06-07-2008, 10:23
Препоръчайте място където да заредя климата - разбиращи майстори на клими- щото не се знае.

Горна Баня при Стенли там разбират момчетата и ще ти помогнат. :idea:

Boby
06-07-2008, 10:28
А честито.Дълго и безаварийно да си я караш. :D Дай снимки да я видиме.

За климатика,аз миналата година ходиш в Ирис и гледам,че си разбираха от нещата и добре ги правеха,но взимаха скъпо.Сега незнам колко взимат.Най-доволен останах от тези на бул.Черни връх на голямото кръстовище за зоологическата. :roll:

BatVas
06-07-2008, 18:29
Благодаря за пожеланията и информацията!
Дано не се налага да помагате често за проблемчета :roll:
Като я снимам ще пусна снимки (сега телефона ми прави много смотани снимки и ще я снимам с друг)

П.П. Тая кола и се радвам повече от колкото се радвах като купувах 156 -цата - повече ме кефи :wink:

MaVrUt
06-07-2008, 19:23
честито ! дълго да й се радваш , this is the shit !

Iltcho
06-07-2008, 20:07
Като я снимам ще пусна снимки (сега телефона ми прави много смотани снимки и ще я снимам с друг)

П.П. Тая кола и се радвам повече от колкото се радвах като купувах 156 -цата - повече ме кефи :wink:

Добре дошъл в клуба на 164-ките. Проблеми ако има, то е ясно, че ще помагаме. Дано я гледаш толкова старателно, колкото гледаше 145-цата. Поздравления за избора - страхотна кола. Аз на моята и се радвам вече година и 4 месеца почти безаварийно.

virusalfa
07-07-2008, 11:35

Добре дошъл в клуба на 164-ките. Проблеми ако има, то е ясно, че ще помагаме. Дано я гледаш толкова старателно, колкото гледаше 145-цата. Поздравления за избора - страхотна кола. Аз на моята и се радвам вече година и 4 месеца почти безаварийно.Аз като й се падне я спуквам-две седмици отпуск в радиус 60км съм й навъртял над 3000км.Карам я предимно в почивните дни и от март досега имам 7500км

pr_00f
07-07-2008, 13:24
Васеее, Васе.
Съвсем изтрещя :)

Честито и да те слуша много.

Iltcho
08-07-2008, 08:47
Ей, а снимай тая 164-ка стига се вози :lol:

BatVas
08-07-2008, 09:56

Довечера ще накарам Киро Алфаманяк да я снима , че моя тел много смотани снимки прави. Иначе сега карам да видя колко ще гори по задръстванията. :roll:

Boby
09-07-2008, 18:34

Мунчоо :D Днеска пак ти звънях да се видиме,че минах покрай Враца и познай :!: "Моля след сигнала запишете вашето съобщение" :smackbum:

Iltcho
10-07-2008, 08:10

Мунчоо :D Днеска пак ти звънях да се видиме,че минах покрай Враца и познай :!: "Моля след сигнала запишете вашето съобщение" :smackbum:

:oops: Забравих да ти дам новите телефони, че смених местоработата... :oops:

PEPI-2ALFA
10-07-2008, 22:22
Честито , Бат Вас , :go:
Дано нете спират много -много ченгетата... :lol:

virusalfa
10-07-2008, 23:04
Честито , Бат Вас , :go:
Дано нете спират много -много ченгетата... :lol:Ти па-има си хора-магнити за стоп-палки.И аз не мога да си го обясня :roll: Аз сега ще си изкарам от оранжевите контролни талони за примерни водачи,дето от минимум 6г нямат констатирани нарушения :wink:

pr_00f
11-07-2008, 09:44
Е то на тебе кой ще ти констатира нарушенив във вашият регион.
Гарван гарвану око не вади.