Log in

View Full Version : 06 Юли Италианско преследване на карт писта Плевен !

FreeStyler
06-07-2008, 21:36
Здравейте колеги , днес се получи невероятно състезание в Плевен .. имаше представители от доста градове, много професионални подготвени коли и професионални шофиори ,нооо за мое съжаление преобладаващите марки бяха: бмв, хонда,опел,рено ... нямаше нито една италианка :frown: състезанието беше в 2 класа към края вече стояхме само за да дочакаме "дрифт" шоуто (пак предимно бмв-та) и в един момент оооо не на пистата излезе бялата русенската алфа 75 турбо не мога да изразя кефа който ми достави невероятна кола ... в последствие осъзнах че колата изобщо не е за такава къса писта просто не можеше да покаже на какво е способна в действителност ... на правата успяваше да респектира всичко останало докато последната обиколка завърши в гумите извън пистата ,но на пръв поглед и нямаше нищо и слава богу .... Та изккам да поздравя човека с бялата 75-ца много мъжка кола и печен шофиор ..успех за напред :wink: :wink: :wink:

trouble
06-07-2008, 22:11
Тоя ли дзвер

malkata_riba
06-07-2008, 22:25
да същата е но за съжаление получи повреда и не можа да продължи :?

trouble
06-07-2008, 22:32
колегата одавна не пише във форума но дано прочете пожеланията....

cvetelin
07-07-2008, 20:30
а някой да има инфо кво се случи на русенската манекенка :?

pr_00f
07-07-2008, 20:56
Еми тя тази кола като знам как се поддържа освен да хвърли пак съединителя с някой храсталак - друго няма какво да и се случи.
А пък като и знам собственика - още повече нараства вероятността :)

trustworthy
07-07-2008, 22:05

Аз знам, обаче няма да ти кажа :lol: Откога взе да черпиш инфо за тая кола от форума, бе :lol:

cvetelin
07-07-2008, 22:16

Аз знам, обаче няма да ти кажа :lol: Откога взе да черпиш инфо за тая кола от форума, бе :lol:

абе кой черпи бе ... интерсно ми е :lol: :lol: :lol:
срамота е да няма инфо по върпоса :shock:

malkata_riba
08-07-2008, 00:30
днес я видях на репатрак малко след плевен тая кола :wink: ама не разбрах коментара и какво общо имат храстите със съединителя и ко му е на собственика :?

Walker
08-07-2008, 09:01
Еми тя тази кола като знам как се поддържа освен да хвърли пак съединителя с някой храсталак - друго няма какво да и се случи.
А пък като и знам собственика - още повече нараства вероятността :)
Ти пък голям разбирач се извъди :!:
Колата си е страхотна от всякъде и собственика и доста труд хвърля за да си я поддържа :!:

Това е колата, която няма човек бил на последния Италфест и да не я е забелязал, а също така да не е останал с добри впечатления от нея :!:

pr_00f
08-07-2008, 09:26
Ти пък ако малко мислиш преди да пишеш - съвсем цена няма да имаш.

Ако мислиш че за толкова години в този форум не съм добил добра представа как Павлин си поддържа колата.....

А ако си гледал малко по внимателно на последния Италфест - Павката хич не обича да и дава газ.

А за фъргането на съединители по храстите - мнооого стар лаф, пак съвсем леко свързан с тази кола.

cvetelin
08-07-2008, 09:31
вместо да спорите за глупости кажете кво е положението :?

pr_00f
08-07-2008, 09:32
Е баце ти ако нямаш инфо от първа ръка, не знам кой ще знае нещо.

cvetelin
08-07-2008, 14:13

грешиш! там е строго секретно ... кво има под капака и какво и има в момента...

ако знаех нямаше да питам :?

RoMeO_156_GTA
08-07-2008, 19:31
Аз знам, обаче няма да ти кажа :lol:
Проповеднико , да не си му втълпил нещо и да е сложил дизелов двигател :roll:

:rotfl:

trustworthy
08-07-2008, 20:40

грешиш! там е строго секретно ... кво има под капака и какво и има в момента...

ако знаех нямаше да питам :?

Е аз знам всичко, ама точно на тебе нищо няма да ти кажа :lol:

@Ромео156
Собственикът на бялата сила знае кой двигател за какви нужди се ползва ;)

ICI
09-07-2008, 02:46
Здравейте колеги , днес се получи невероятно състезание в Плевен .. имаше представители от доста градове, много професионални подготвени коли и професионални шофиори ,нооо за мое съжаление преобладаващите марки бяха: бмв, хонда,опел,рено ... нямаше нито една италианка :frown:
Браво бе колега, Типото сигурно не е италианка :?

ICI
10-07-2008, 16:52
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic. ... &start=150 (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=16612&start=150)

cvetelin
10-07-2008, 17:11
Здравейте колеги , днес се получи невероятно състезание в Плевен .. имаше представители от доста градове, много професионални подготвени коли и професионални шофиори ,нооо за мое съжаление преобладаващите марки бяха: бмв, хонда,опел,рено ... нямаше нито една италианка :frown:

смятай кво впечетление си направил щом никой не та е забелязал :lol:

FreeStyler
10-07-2008, 18:00
Искрено се извинявам ,че пропуснах да те отбележа :oops: Типото брат по същия начин като 75-цата не са за такива малки писти ,като ти слушах колата сигурно 70 % от времето си офф бууст много гадно иначе те поздравявам за изродската бегачка :twisted: :twisted:

ICI
10-07-2008, 19:06
Искрено се извинявам ,че пропуснах да те отбележа :oops: Типото брат по същия начин като 75-цата не са за такива малки писти ,като ти слушах колата сигурно 70 % от времето си офф бууст много гадно иначе те поздравявам за изродската бегачка :twisted: :twisted:
Мерси, няма проблем :D Иначе буста ми бягаше само на втория завой от S-kaта, но проблема са килцата в тези обратните завои, с около 400кг по-тежка е от най-бързите на трасето.А на правата повече от 200 коня повер едва ли може да се сложи.Даже един път чукнах ограничител на 3-та :lol:

Ти смятай щом публиката викаше като минавах :D, доста хора ме питаха за конкретни неща, колко пъти вдигах капака да видят мотора, не съм броил ама поне 100 човека я огледаха :wink:

cvetelin
10-07-2008, 19:44
Ти смятай щом публиката викаше като минавах :D, доста хора ме питаха за конкретни неща, колко пъти вдигах капака да видят мотора, не съм броил ама поне 100 човека я огледаха :wink:

ми кибици бате .... ко са кефиш :)

alfaracer
13-07-2008, 21:34
а аз пък вообще не знаех за това мероприятие

FreeStyler
13-07-2008, 22:23
От кой град си брато ?

cvetelin
14-07-2008, 12:42
От кой град си брато ?