View Full Version : Средната конзола на 146
Здравейте
Трябва ми малко помощ. Ако някой някога е разглобявал средната конзола на 146ца моля да ми помогне. Разглобих всички странични кори, развих болтовете и се освободи цялата обаче нещо запира точно по-средата (до ключовете за климатика) и неще да излезе и ме е страх да дърпам щот не съм сигурен дали е щипка или друг болт. Ще съм ви адски благодарен ако някой хвърли малко светлина по-въпоса. И накрая за да не ви оставям да се чудите защо искам да я разглобявам - ключа ми за степените на сила на въздуха ми прави проблем, като мина през някоя дупка и се включва и е много дразнещо, освен това може да ми направи някое късо.
Благодаря ви предварително
filip_gad
08-07-2008, 09:56
Колега, потърси из форума имаше една темичка със снимки къде точно са болтовете и щипките ;)
ето го и линкчето :)
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=9483
Много ти благодаря колега, аз като търсих незнам защо не го намерих, но сега поне разбрах кои болт не сам свалил и довечара ще и разкажа играта :evil: :chair: :spam_laser:
filip_gad
08-07-2008, 16:13
Няма за какво.
ystoyanov
14-12-2016, 09:14
Здравейте!.. Линка е стар и не се отваря. И аз запънах може би на същия болт. Има ли пресни упътвания?.. Аз ако открия някъде помощ ще пиша отново.. В книжката ми пише на Италиански, а картинките стигат до никъде! Ако не друго.. Весели празници!
BillyBoy`
14-12-2016, 10:15
Вадиш пепелника и заемаш странна поза за да ги видиш там има две или четири болтчета не съм сигурен точно колко са понеже операцията съм я правил преди доста време,та ако си развил всичко друго това може да ти пречи.
---------- Post added at 08:15 ---------- Previous post was at 08:14 ----------
Здравейте
Трябва ми малко помощ. Ако някой някога е разглобявал средната конзола на 146ца моля да ми помогне. Разглобих всички странични кори, развих болтовете и се освободи цялата обаче нещо запира точно по-средата (до ключовете за климатика) и неще да излезе и ме е страх да дърпам щот не съм сигурен дали е щипка или друг болт. Ще съм ви адски благодарен ако някой хвърли малко светлина по-въпоса. И накрая за да не ви оставям да се чудите защо искам да я разглобявам - ключа ми за степените на сила на въздуха ми прави проблем, като мина през някоя дупка и се включва и е много дразнещо, освен това може да ми направи някое късо.
Благодаря ви предварителноИздърпваш трите врътки там има също едно болтче.:).
ystoyanov
15-12-2016, 21:02
А!.. Врътките здраво стискаха, не ги насилвах. Сега вече сигурен, ще опитам пак! Дано нямат посока в която трябва да бъдат завъртени за да се извадят. Благодаря колега.. здраве и Весели Празници;)
BillyBoy`
15-12-2016, 22:20
А!.. Врътките здраво стискаха, не ги насилвах. Сега вече сигурен, ще опитам пак! Дано нямат посока в която трябва да бъдат завъртени за да се извадят. Благодаря колега.. здраве и Весели Празници;)Няма как да ги объркаш,те си влизат на едно место,не можеш да ги сложиш на друго положение на климатика и клапите.
Колега гледай това видео (https://www.youtube.com/watch?v=vzQ38836No0) и продължението му (https://www.youtube.com/watch?v=qcy6zZtbZ8M)! Успех!
ystoyanov
19-12-2016, 20:23
Даа.. Благодаря! Трябваше да го гледам преди да искам помощ от Вас. Обикновено не го правя. Цялата работа заради две лампички. И без друго е доста тъмно в колата. Но сега ще почистя всичко, което ми се откри ще подменя тези стари уплътнения с други. Почнах да се повтарям с пожеланията за Весели Празници след всеки пост, но рядко влизам и неочаквах наистина да има загрижени за моят проблем:) Благодаря..