Log in

View Full Version : Проблем с копчето за въртене на въздуха в купето.

HooL
08-07-2008, 14:52
Така от както съм я купил копчето за въртене на въздуха само в купето постоянно свети. Колкото и да го натискам не се променя. До сега не ми правеше впечатление, но сега имам чувството че ми прецаква климатика, както духа студено изведнъж започва по топло и така ги сменя когато си поиска, а съм го нагласил на най-студеното да духа дето няма градуси. Някой ако може да ми помогне да казва :(

filip_gad
09-07-2008, 16:05
Според мен от това копче неможе да ти се ебава климатика. Просто нещо копчето нещо е зацепило...
Ако ти се занимава разглоби панела и виж какво става по вътре :)

reptli
09-07-2008, 17:18
а копчето работи ли си :roll:

vlado_iv
09-07-2008, 19:54
Този проблем го имам и аз на служебната ФОРД
Понеже са електронни и като се прецакат и почват да пуска един път топло после студено сама
Аз съм я настроил на най-студено иначе , а тя се прави каквото иска :priest:
Знаеш какво намеквам УСПЕХ

tonov
09-07-2008, 22:58
Така от както съм я купил копчето за въртене на въздуха само в купето постоянно свети. Колкото и да го натискам не се променя. До сега не ми правеше впечатление, но сега имам чувството че ми прецаква климатика, както духа студено изведнъж започва по топло и така ги сменя когато си поиска, а съм го нагласил на най-студеното да духа дето няма градуси. Някой ако може да ми помогне да казва :(

Така от разстояние се съмнявам някой да познае точно какъв е проблема. Предполагам че е в електронния блок за управление на климатика, но за да се разбере със сигурност е необходимо разглобяваме и замерване на компонентите.