View Full Version : CD changer
leshoiad
09-07-2008, 20:35
Здравейте всички, аз съм нов собственик на 166 и с радост си карам вече новата колица. Но............! Липсва ми касетата с дисковете на чейнджъра. Някакви идей, някой да продава? И не мога да разбера, дали въобще работи същия. Сега съм го свалил, но дакато беше включен пак ми изписваше Nо CD Changer.
А мога ли да купя нов, някакъв и да го инсталирам? Какви са рисковете?
ако не бъркам нов нема да тръгне :)
освен да гепиш некой на старо
ако не бъркам нов нема да тръгне :)
освен да гепиш некой на старо
Не бъркаш. А и щом ICS-а не го разпознава, явно не е от тоя модел и сложен там само за парлама.
leshoiad
09-07-2008, 21:57
Не бе оригиналния си е! Няма как да се обърка. И отзад си е надписан с марката FIAT. Но просто като си е вързан с кабелаците ми изписва No CD changer!!! Означава ли че не го разпознава за тва че няма касетата с дисковете?
Не бе оригиналния си е! Няма как да се обърка. И отзад си е надписан с марката FIAT. Но просто като си е вързан с кабелаците ми изписва No CD changer!!! Означава ли че не го разпознава за тва че няма касетата с дисковете?
Щом не го разпознава, начи или не е оригинален Бекер за Алфа Ромео, или до него не стига захранване, или е изгорял. Моя чейнджър без чекмеджето казва No Disk loaded или нещо подобно.
Ако пише Фиат, начи е от Фиат. На тая кола трябва да пише Алфа Ромео - ченджъра е специално изпълнение на Бекер точно за АР 166 - даже и от Либра не става.
А между другото ( малко офф-топик но ) , дали чейнджъра чете дискове записвани на компютър и ако не как може да се направи така че такива дискове да вървят :roll:
ЧЕТЕ, но трябва да са затворена сесията на диска, а формата да е музикален, а не МП3.
Щом не го разпознава, начи или не е оригинален Бекер за Алфа Ромео, или до него не стига захранване, или е изгорял. Моя чейнджър без чекмеджето казва No Disk loaded или нещо подобно.
Ако пише Фиат, начи е от Фиат. На тая кола трябва да пише Алфа Ромео - ченджъра е специално изпълнение на Бекер точно за АР 166 - даже и от Либра не става.
Теоретично, би трябвало от Либрата с навигацията да стане.
От Либрата без навигацията чейнджъра е друг.
Ама като пише, че няма въобще чейнджър (не го намира), и да му сложиш магазина за дисковете пак няма да работи.
leshoiad
10-07-2008, 17:49
Днес пак го закачих и го разпозна, явно нещо буксата, но пък като нямам касета, каква ли е ползата. Май ше слагам HDD.
Ако тръгне някой от моделите за които голямата риба написа че стават ще ти подаря моята.
leshoiad
29-07-2008, 06:24
Ами хайде да се видим и ще разберем дали става ;) Аз съм в СтЗ. Чейнджъра е такъв като на снимката!
Изчакай до края на седмицата да разбера дали ще се уредя с един Sony CDX T-69 (по-важното е дали ще тръгне или Пинко ще излезе прав за специфичния фърмуеър) и ти я давам.
leshoiad
29-07-2008, 22:17
Изчакай до края на седмицата да разбера дали ще се уредя с един Sony CDX T-69 (по-важното е дали ще тръгне или Пинко ще излезе прав за специфичния фърмуеър) и ти я давам.
Аз мога да ти предложа JVC CH-X200!!! Но като гледам и на теб няма да ти свърши работа.
Не се занимавайте с тоя скапан чейнджър, дето прескача като минеш през фас:bored:
Това е истината, вече има и AUX-IN
http://www.loudlink.eu/
leshoiad
30-07-2008, 05:51
Да четох вече за него, тва е може би най-добрата алтернатива и не е скъп 219 евро мисля че беше, ма като знам чуждите доставки за БГ как са..............от 4 месеца чакам един колет от Германия и така като гледам няма да го дочакам. Проблема е нашите митници, че ти проверяват багажчето и на допир и на мирис ;) и каквото им хареса отива в ........знаете къде. За това аз ше се задоволя с оригиналното.
Да четох вече за него, тва е може би най-добрата алтернатива и не е скъп 219 евро мисля че беше, ма като знам чуждите доставки за БГ как са..............от 4 месеца чакам един колет от Германия и така като гледам няма да го дочакам. Проблема е нашите митници, че ти проверяват багажчето и на допир и на мирис ;) и каквото им хареса отива в ........знаете къде. За това аз ше се задоволя с оригиналното.
Цената е 156 евро (178 за модела с AUX-IN) и в нея е включена доставка.
Един познат си поръча за Ланча Либра и пристигна за 6 дена след плащането. На един друг пристигна след 9 дена. А ти тук вече почти месец се опитваш да подкараш скапания чейнджър. Ако беше поръчал, вече отдавна да е при теб джаджата.
Това със сигурност е хубава машинка и пресмятайки парите, които съм дал за трансмитери (имам си три вече, защото съм тъп и упорит) и изгорената нафта да обикалям по сервизи и оказиони, горе-долу половината съм ги дал за тоя дето духа - стария чейнджър вече е изгорен, а звука от трансмитерите е направо дразнещ. Pinko, колко е доставката до България и по какъв начин са платили твойте познати?
leshoiad
31-07-2008, 06:52
Цената е 156 евро (178 за модела с AUX-IN) и в нея е включена доставка.
Един познат си поръча за Ланча Либра и пристигна за 6 дена след плащането. На един друг пристигна след 9 дена. А ти тук вече почти месец се опитваш да подкараш скапания чейнджър. Ако беше поръчал, вече отдавна да е при теб джаджата.
Прав си бе Пинко много си прав! Ма се поохарчих началото със 166-та и са търся временен вариант щото ми писна тва радио, а ако ми хареса с чейнджъра ше го задържа.
има ли някой които е сложил aux-in на 166, че и аз май трябва да си хварлям моя ченджар че не варши работа.
leshoiad
09-08-2008, 14:24
Vremenno haknah edin ipod i sum mnogo dovolen i maj s nego 6e si ostana.
bate.vi.dido
24-08-2008, 22:41
Ясно е че е специално изпълнение за АР 166 ноо не е ли правен от SONY тоя чейнджър ?
ето тук има доста чейнджъри кабели и касети http://www.snimka.bg/author_albums.php?author=17250