View Full Version : Семейното ни положение...
Айде, че взе да ми става интересно, да попълним една анкета кой как е с противоположния пол 8)
Мисля на втория отговор да важи нещо поне от година.
а алфиста е еерген алее алеее... ;)
Але але ама на......
Някои сме и с деца :)
Нищо не знаете вии..............
http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/Forum/Sr ... 303538.JPG (http://pr_00f.alfaromeo-bg.com/Forum/Sresti/ITALFEST/PREZDENQ/S5303538.JPG)
Ео ви най-малката фенка на път за ФЕСТА!!!!
Женен :lol: с едно хлапе на 2 год.
Втори отговор от 6 год :)
след ревността на приателката ми,си останах при "любовницата" :wink: :biker:
Имам две сериозни връзки. Едната с едно прекрасно момиче, другата с една дърта шоколадова мръсница :tongue:.
ходя с две , чернокоси , не се ревнуват 8)
Dodo 155
14-10-2005, 20:56
Женен с 1 малко алфистче на година и половина :D :D :D и 1 любовница албинос :dance: :tooth: :tooth:
Женен с едно дете на годинка и четири месеца.
Женен с едно алфистче дето още не е виждало алфа, ма като види сички ще разберете как си требе :tequilla:
Crusader
14-10-2005, 23:03
Женен от 10 години и надявам се сина ми, който е на 9г. да стане поне толкова голям фен на Alfa, колкото съм аз. А за любовница....за сега нямам.....но никога не е късно :D /добре че съпругата ми не чете този форум/ 8)
Kолега тук всички казват на колите си любовници :lol: :lol:
Пък аз така казвам и на жената :)
Crusader
14-10-2005, 23:16
Извинете ме за недоразумението :o !....Е щом имате в предвид Алфите, значи аз от 2 месеца съм с четвъртата си любовница 8)
Поздрави на всички фенове на Alfa :D !
P.S. Ама като се замисли човек колко време съм прекарал в гаража.....с никоя жена не съм бил толкова....!
засега имам 2 (не броим алфи) ама за сряда четвъртък петък и събота няма... оферти???
:sex:
Ти се у неделя одиш топиш чушката та не идваш по срещите :kicking: :lol: :lol:
Ти се у неделя одиш топиш чушката та не идваш по срещите :kicking: :lol: :lol:
Опасен е тоя ей ...... :rotfl:
мнеее неделя е почивен ден :lol:
Не се праи Търтеьо те издава брееее :mrgreen: :gangstah: :crazy:
Petrakis
18-10-2005, 20:03
Еми аз от 2 месеца вече имам.....както вие казвате "любовница" 8)
Женен с 2 деца. Голямото е към ордата на ръждивките, макар ,че е фен на Шуми.Малкото е още неорентирано. Цялата фамилия обаче е за Шуми от 96г въпреки , че някои бяха с биберони.
Абе , ако ми я вземат белисимата/служебно/ ще трябва да си търся нова. Давам заявка за червена !
Patsimir
23-10-2005, 22:16
Абе имам 2 красиви приЯтелки, с едната много не се разбираме а с другата сега започва връзката ми - тази в която се влюбвам е черна и яде нафта :o
Женен за една красавица от 7 месеца (103 к.с.), ама от както сме заедно само разходите ми се качиха :D
Инече търсиме нещо подходящо................ Клаудия Шифър на 22г. :D
virusalfa
25-10-2005, 21:08
Не се праи Търтеьо те издава брееее :mrgreen: :gangstah: :crazy:те тука на мен ми заприлича на чета с предател :rotfl: