View Full Version : Нема АБС
Снощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?
предложения има, виж дали ти светят стоповете като натиснеш спирачката.
светят, което допълнително ме озадачава :roll:
Просто никакви индикации, че нещо не е наред
Satanism
11-07-2008, 19:49
Тва нямаше ли бушон?Провери го него първо....
С удоволствие, ама не знам кьде е тоя бушон
А като дадеш контакт светва ли лампата :?: :?: :?: иначе майката му е диагностика на АБС-а :wink: :wink:
на мойта като дам на контакт АБС светва като запаля не свети като натискам спирачките пак :? не сам пробвал при по рязко натискане :?
на мойта като дам на контакт АБС светва като запаля не свети като натискам спирачките пак :? не сам пробвал при по рязко натискане :?
Еми то така и трябва да бъде щом всичко е наред. Ако свети начи имаш проблем.
За идеята пробвай да скочиш на спирачките, ако бачка нема начин да не го усетиш.
А като дадеш контакт светва ли лампата :?: :?: :?: иначе майката му е диагностика на АБС-а :wink: :wink:
Снощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?
[quote=Mury]А като дадеш контакт светва ли лампата :?: :?: :?: иначе майката му е диагностика на АБС-а :wink: :wink:
Снощи с умиление открих, че АБС-а не баца!!! Имам спирачки, но немя АБС. Датчика на таблото не свети, обаче при рязко натискане на спирачката си има блокаж на предна дясна гума. Некви предположения?[/quote:bge2rhuz]
Провери си първо бушоните. За АБС-а трябва да е отпред в двигателния отсек и е 30-на ампера.
DerMeister
03-12-2008, 10:17
Я да питам аз тук, че с търсачката не мога да търся "абс" "abc" и т.н.
Та този наш АБС и на 4те колела ли е или само на предните?