View Full Version : Благодаря на Глиган, Лъки и Вальо.
Ранобудниче
12-07-2008, 07:22
Момчета, страхотни сте.
Не знам какво щях да правя без вас.
Момчета, страхотни сте.
Не знам какво щях да правя без вас.
Какво е станало???
Уточнявайте се, моля, щот когато една жена благодари на трима мъже в събота сутринта, нечие подсъзнание може да генерира неприлични предположения :twisted: :twisted: :twisted: !
Уточнявайте се, моля, щот когато една жена благодари на трима мъже в събота сутринта, нечие подсъзнание може да генерира неприлични предположения :twisted: :twisted: :twisted: ! :lol:
Нещата разбах, че са били много сериозни не е шега никак, но нека тя напише после.
Миличка радвам се, че си жива и здрава. Това е най-важното!!!
Ранобудниче
12-07-2008, 14:33
нищо особено.
около 23ч. снощи се озовах по таван в колата си и благодарение на горните трима успях да се добера обратно до Сф.
нищо ми няма - жива съм и съм здрава.
нищо особено.
около 23ч. снощи се озовах по таван в колата си и благодарение на горните трима успях да се добера обратно до Сф.
Съжалявам тогава за неуместната шега :oops: и се радвам, че си жива и здрава.
Ранобудниче
12-07-2008, 16:01
Съжалявам тогава за неуместната шега :oops: и се радвам, че си жива и здрава.
нЕ се коси, чадо.
аз нося.
камъни, тухли, шеги, бой и секфи екстри : )
нищо особено.
:shock: :shock: Как си??Всичко наред ли е с теб?пишеш,че всичко е ОК,че "носиш"на всичко ... ,но все пак наистина ли е така???
Какво е станало,как си се обърнала по таван?
Важното,е че нищо ти няма!!!
http://forum.tialoto.bg/images/smiles/f038.gifhttp://forum.tialoto.bg/images/smiles/f038.gifhttp://forum.tialoto.bg/images/smiles/f038.gif
Радвам се,че си добре миличка!
Нашите момчета ,че са супер си го знаем :wink: http://forum.tialoto.bg/images/smiles/d034.gif
Живи и здрави да сте ни. Като се видим, ке се разправяме нашироко.
Брао бре момиче,ко сътвори ва :shock: :shock: :?: :?: радвам се че си добре :wink: :wink:
Най важното е че си добре. И браво на наще момчета, ей в такива моменти се разбира какво значи клуба
blank_jack
12-07-2008, 23:02
важното е да се оцелее... иначе наистина е мн кофти да висиш на колана си с главата надолу кат пране ... :?
Най важното е че си добре. И браво на наще момчета, ей в такива моменти се разбира какво значи клуба
Внимавай бре:shock: , щом на теб ти няма нищо всичко друго се оправя.
Браво Глиган, Лъки и Вальо. :clap2: :clap2: :clap2:
Ранобудниче
13-07-2008, 03:31
ми, струва ми се, че проблемът ще да е в спукана задна дясна гума.
това, обаче, съвсем не ми хрумна на момента - докато стърчеше с колелата нагоре, немаше особени предпоставки за подобна мисъл, а адреналинът от каране и пукане на гума до момента ми беше непознат.
така и не разбрах какво се случва, колата просто излезе от релси на един не особено сериозен завой, с не повече от 70-80 км/ч.
при всяко леко завъртане на волана сякаш някой го дърпаше и цялата кола се поднасяше в съответната посока, без всякакъв контрол.
накрая просто се нацепих (както видях после) между няколко бора и един билборд (дори не успях да ги уцеля, толкоз съм смотана), забих муцуна в един трап и се обърнах на таван.
коланът ме задържа във въздуха и спаси и без друго кухата ми кратуна от разбиване.
вратите имаха собствено мнение по въпроса с отварянето, та се наложи да изпробвам здравия си задник, ама като си представих как вися наопаки с пълен догоре резервоар, сметнах, че треа изляза и нема друг вариант. между другото - опитът проработи.
та, като цяло - това е.
не помня много (ма като че ли немам особено желание да помня повече от никак :evil: )
малините са гадно нещо, когато треа пълзиш между тях нощно време - за ядене пО ги бива :lol:
Stoyan Georgiev
13-07-2008, 03:57
:shock: жива и здрава си, това е най-важното !
AlfaRomeo
13-07-2008, 04:37
Евала момчета ! Трябва да се взема пример от вас !
А за нашата дама...аз и казах каквото имах :oops:
Ранобудниче
13-07-2008, 08:43
Евала момчета ! Трябва да се взема пример от вас !
А за нашата дама...аз и казах каквото имах :oops:
Вальо ме навигираше по телефона минути след случката. Някой трябваше да ми каже дори "Звънни на полицаите" (даже не ми беше минала през ум тая мисъл). Издири ми хот-лайна на застрахователя, телефона на Глиган-овата пътна помощ и ме изтърпя да му точа телефонни сополи до късна доба.
Лъки се озова наблизо малко по-късно, на прибиране от Ловеч и изтърпя мрънканиците ми до сутринта (вкл. - прибра ме в Сф).
Глиган-ът пристигна малко по-късно с камиона и с брат си, два часа дружно мъчиха любимата, докато излезе от трапищата, в които беше навряна, само ме гониха да ходя на топло в колата (пък и за да не гледам).
Какво да кажа.. освен едно огромно БЛАГОДАРЯ.
PEPI-2ALFA
13-07-2008, 08:57
Дано това да ти е била последната лоша случка с автомобил , скоро май имаше и друга? Важното е , че си добре.
Ранобудниче
13-07-2008, 09:16
Дано това да ти е била последната лоша случка с автомобил , скоро май имаше и друга? Важното е , че си добре.
Ами, всъщност - не.
След угасването ми през февруари насред кръстовището на Орлов мост, заради съсипан датчик на Хол, не съм имала инциденти.
Имало да става.
Най-лошото в цялата работа е, че вече нямам кола.
А най-хубавото, че имам повод да си купя друга.
В интерес на истината, смятам, че от факта, че съм жива и здрава, по-голяма реклама за 145-цата, която карах, няма :lol:
b_angelov
13-07-2008, 09:26
Радвам се, че си добре. На ламарините - майната им.
Не може ли да се оправи все пак колата?
PEPI-2ALFA
13-07-2008, 10:22
Ами, всъщност - не.
Моя грешка - сега се сещам , че на МИМ и бяха влезли отзад :oops:
AlfaRomeo
13-07-2008, 12:03
цъ,безмислено е
Евала Лъки ! :big_bow_down:
Радвам се, че си добре. Майната им на ламарините, тамън ще си купиш нова и по-готина Алфа. Тамън и оправиха климатика и другите проблемчета на 145-цата. Абе здраве да е...
Евала на колегите, че са се отзовали и са помогнали. Но това е нормално в тоя клуб, както вече си установила :lol: :lol: :lol: :lol:
Важното е,че ти си добре и си жива!Ламарини се правят и купуват,но живот не!Аз също преди 10 дни претърпях тежка верижна катастрофа,от колата нищо не става,но съм благодарен,че останах жив ,защото можеше много по-зле да е!Така че не му мисли много за колата важното е,че ти си жива и здрава!
Ранобудниче
13-07-2008, 19:33
благодаря на всички ви за подкрепата.
предлагам да погребем темата и да гледаме напред :D
Добре, че си жива и здрава, пък другото не го мисли.