View Full Version : Кой може да пее?
Има ли тук някой който да може да пее, намислил съм един проект, който ако стане, мисля че всички ще са доволни! Спамете повече че да седи темата отгоре :P
Ето го първия спам.. Аз пея под душа мога да се пробвам на кастинга :lol:
охо и аз пея ма на една бутилка водка :lol:
Още малко спам - Аз не мога , не се и опитвам и не ме влече :oops:
Другите казват че не мога да пея ама аз като се слушам така добре ми се получава . . :crazy:
Furious 155
13-07-2008, 17:16
Станахме 2-ма :) Иначе за някое мероприятие може да се пробваме... ама ще бягате надалече :lol:
Станахме 2-ма :) Иначе за някое мероприятие може да се пробваме... ама ще бягате надалече :lol:
Ти мани , че ше избегат , ама ние как ши избегами ? :shock:
Едно време четох некъв виц ... Англичанче пита баща си , докато гледа как шотландец в поличка свири на гайда - Тате , он що не стои мирно , а оди натам-насам ? .. Бащата - Ми .. оти иска да избега от шума , дето дига :?
аз мога, пях на златен орфей 2000г. зех второ място на стара градска песен на друг конкурс :D
Ранобудниче
13-07-2008, 19:31
Има ли тук някой който да може да пее, намислил съм един проект, който ако стане, мисля че всички ще са доволни! Спамете повече че да седи темата отгоре :P
за "коя" питаш ли или само у лево? :evil:
mi ako ti se pee heavy metal :P seriozno, mojesh li ? pishi na ls, ili na skype - odiseybg
Furious 155
13-07-2008, 23:37
mi ako ti se pee heavy metal :P seriozno, mojesh li ? pishi na ls, ili na skype - odiseybg
Че те в хеви метъла пеят ли ? мен на друго ми прилича... :roll: ма го слушам де :D
поредната кофти тема на Деянката. :gives[1]: :gives[1]: :gives[1]: :ban: :ban: :ban:
поредната кофти тема на Деянката. :gives[1]: :gives[1]: :gives[1]: :ban: :ban: :ban:
Мариано баси човека купи си най-яката кола и ся не може да пусне човек тема искам да ти кажа че накрая и ти ше се кефиш на резултата и .... ама айде да не издавам :!:
Furious 155
13-07-2008, 23:55
абе помните ли как топ гиър направиха музикалната си тема с рев на различни двигатели като тоналности! Може да направим нещо такова с нашите коли - химн на клуба :lol: :lol: :lol:
нашите миличките сите ще вият на умрело. :D :D :D
Ранобудниче
14-07-2008, 06:52
ни знаю, чадо.
средното ми образование е свързано с оперното пеене - помисли дали те устройва.
само че беше отдавна, може и да съм забравила как става :lol:
абе помните ли как топ гиър направиха музикалната си тема с рев на различни двигатели като тоналности! Може да направим нещо такова с нашите коли - химн на клуба :lol: :lol: :lol:
Първо ми се струва че бая вариатори трябва да се отремонтират, че много дизелово звучат повечето алфи. :D
Първо ми се струва че бая вариатори трябва да се отремонтират, че много дизелово звучат повечето алфи. :D
С клаксони става по яко
deadairplane
14-07-2008, 11:51
ни знаю, чадо.
Тамън шъ станити къту Найтуиш. Айди чекаме нови хитове :mrgreen:
Аз не мога да пея , но в замяна на това мога да рева силно.
И с 2 пръста свиря доста силно ( ако са ти се оправили тъпанчетата)
Ранобудниче
14-07-2008, 13:23
ни знаю, чадо.
Тамън шъ станити къту Найтуиш. Айди чекаме нови хитове :mrgreen:
като найт-а или като уиш-а? :evil: