Log in

View Full Version : Най разбитият път в България

BaiJedi
13-07-2008, 19:48
Днес имах нещастието да мина по "пътя" от Челопеч до Панагюрище. Е такова чудо нема. Все съм виждал лунен пейзаж,ама това там е като след бомбардировка. Не знам дали има друго място в БГ по-разбито от това. Невероятно как изкарах колата цяла от там. Да се смее ли човек,да плаче ли...

ФЕРАРИСТ
13-07-2008, 20:13
Значи ти е време да се разкараш към Търговишките села, и ако си жив, към Разградските..... :lol: :lol:
А и що си учуден - в Челопеч наскоро гърмя - може от това да е.....

mimouzunov
13-07-2008, 20:14
Ооо и аз съм минавал от там!!!Приключение си е ,но за съжаление има и още по-разбит и от тоя път!!!

EMo0o
13-07-2008, 20:23
Д... ама това там е като след бомбардировка ...

Направо си е след бомбандировка :lol:

alra
13-07-2008, 20:54
да, наистина и този път е разбит, но от Доспат за Пещера и Пазарджик е НАИСТИНА СТРАШНО! няма нито маркировка нито нищо!

nikolaaaay
13-07-2008, 21:40
...няма нито маркировка нито нищо!
Как така няма маркировка?! Да не бъркаш нещо. Аз в БГ път без маркировка не съм виждал.

code
13-07-2008, 21:44
Най-разбития път е Твърдица-Елена :wink: Там просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.

BaiJedi
13-07-2008, 21:58
Гърмя в Челопечене до София. Онова е Челопеч ,до Пирдоп. А при мен всичко започна с идеята за приятна разходка до Панагюрище. Подбалканския път и т.н. Ега ти и подбалканския и чудото. От там минавам вече само с пистолет на челото! :lol:

arieca155
13-07-2008, 22:03
за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.

soldier
13-07-2008, 22:23
Истината е, че почти всички пътища в БГ са в такова състояние :evil:

Satanism
13-07-2008, 22:31
Доспат - Сърница също е много забавен
10км-90мин ;)

Furious 155
13-07-2008, 22:39
за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.
хахахааа тоя го пробвах... имапе голяма катастрофа на пътя и се отбих оттам...няма такова каране там... има трапове като колата ми големи... и е тесен...

Колкото до подбалкана - оттам си ходя и вече пак не е добре пътя... трябва да се внимава много там...

hunter1989
13-07-2008, 23:41
от Елин Пелин за София пътя е отвратителен ,дупките са дълбоки поне 30 40 см

mim
14-07-2008, 13:17
Най-разбития път е Твърдица-Елена :wink: Там просто не е останал път - тръгваш си из гората и тва е.

не слушаш новини, все разправят, че тоя път е затворен :roll2:

Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиране

code
14-07-2008, 16:54

не слушаш новини, все разправят, че тоя път е затворен :roll2:

Ако отивате към Трявна, минете по пътя Габрово-Трявна
ако Дряново-Трявна ви е по-пряк - пропуснете го, има защо, поне така споделиха колежките, идващи от Варна за женското събиране
Минават си по него, най-вече с джипове :wink: Хората ми разправяха че не става, ама викам айде сега чак пък толкова 40км криво ляво . . . 40км - 3 часа, повечето време по картер :lol: тва с Форд, с Алфата не ми се мисли, на първия ров ще си остана там.

DiStefano
24-07-2008, 23:00
хехе
минете по околовръстния път на велинград
от клептуза до изхода на града към пазарджик
нема да коментиран нищо конкретно
само ще спомена че ако на некой му требват
резервни части - там е мястото
около банкета е пълно с такива

J_I_V_K_O
25-07-2008, 12:13
хохо скоро някой да е минавал прохода твърдица елена ?
дори и да ви се наложи не го правете!!! там асфалт изобщто няма, карате в продължение на наколко часа по горски път с дупки колкото колите ни...

Grozdan
25-07-2008, 13:38
от елин пелин за софия пътя е отвратителен ,дупките са дълбоки поне 30 40 см

чаках някой да го каже.имаше и протест на жителите от елин пелин и от мусачево за състоянието на пътя и сега са започнали да го ремонтират.така че хора дерзайте иначе това ще е постоянна рубрика в нашия форум.

Orm
25-07-2008, 13:40
значи трябва да се радваме .... аз си мислех че има само един път към европа , а я вижте колко пътища към европа имаме.....

CHIKI
26-07-2008, 12:02
от западния вход на с.челопеч посока софия до разклона на с.буново и от с.долно камарци до разклона на горно :)

fred
26-07-2008, 23:44
значи ти е време да се разкараш към търговишките села, и ако си жив, към разградските..... :lol: :lol:
а и що си учуден - в челопеч наскоро гърмя - може от това да е.....

гърмя ама в челопечене, село до софия, а онова /челопеч/ е друго, то и аз ги бъркх де, докато не грмъна и се разбра работата,

bad_bat
28-07-2008, 09:41
елин пелин- гайтанево , след априлово(демек крайната отсечка)- като клекнеш у дупката и нема да те закачи рейса никогиш...
от община горна малина са заделили пари за реставрация на тоя път... ама не се знайе кога ще е
а там дигнахме 190 с един голф 2 gt sinchro...

дет' се вика дупки, дупки и между тех асфалт

Tcho
28-07-2008, 21:38
Няколко участъка:
Панагюрски колони - Пирдоп, за бога братя не се лъжете да минавате по този път - кошмар е.
Пътя Асеновград - Кърджали отсечката между с. Новаково до разклона за с. Паничково дупки по 15-20см дълбоки през 20-30 метра и ако се увлечеш от пътя става лошо я джанта я картер :crazy:.

gorbi
28-07-2008, 21:52
Малко си объркал проходите колега... Айтос - Дъскотна - Провадия е проходът Айтос - Провадия и е в отлично състояние на асфалта, само дето е тесен и трябва да се внимава със забързани тирове..... "Дюлинският проход" дублира прохода "Слънчев бряг" и наистина не е много за минаване. КОлкото до Златица - Панагюрски колонии - Панагюрище - Там и с джипа е дискомфортно...... Ако искате да видите обаче разбит път трябва да минете от Тервел за Дулово, през Межден.... Малко му остава да стигне Твърдица - Елена.....

arieca155
02-08-2008, 22:12
Малко си объркал проходите колега... Айтос - Дъскотна - Провадия е проходът Айтос - Провадия и е в отлично състояние на асфалта, само дето е тесен и трябва да се внимава със забързани тирове..... "Дюлинският проход" дублира прохода "Слънчев бряг" и наистина не е много за минаване. КОлкото до Златица - Панагюрски колонии - Панагюрище - Там и с джипа е дискомфортно...... Ако искате да видите обаче разбит път трябва да минете от Тервел за Дулово, през Межден.... Малко му остава да стигне Твърдица - Елена.....
колега не съм ги объркал,след като минах айтос,на кпп-то хванах на дясно и нататък познай кво стана.за този дето ми говориш ти го знае "всяко хлапе",и не се казва "дюлински проход"там е патя за провадия посока за варна.аз хванах у прекия ,ГОЛЯМА ГРЕШКА".

gorbi
02-08-2008, 22:38
колега не съм ги объркал,след като минах айтос,на кпп-то хванах на дясно и нататък познай кво стана.за този дето ми говориш ти го знае "всяко хлапе",и не се казва "дюлински проход"там е патя за провадия посока за варна.аз хванах у прекия ,ГОЛЯМА ГРЕШКА".

Дам, прочети внимателно пак какво съм писал.... Този за който говоря с хубавия асфалт се казва Айтос - Провадия и Дъскотна е населено място от този проход. Тозо маршрут за който ми казваш е пряк път между двата прохода - Айтос - Провадия и Дюлински. Иначе Дюлинския е между Каблешково и Рудник.... ;)

deks777
02-08-2008, 22:42
Днес имах нещастието да мина по "пътя" от Челопеч до Панагюрище. Е такова чудо нема. Все съм виждал лунен пейзаж,ама това там е като след бомбардировка. Не знам дали има друго място в БГ по-разбито от това. Невероятно как изкарах колата цяла от там. Да се смее ли човек,да плаче ли...

Там преди време изгубих двата таса на алфата :bored:. Сега съм с алЮминУви Жанти и никой не може да ме накара да мина от там. А за пътища от подобен тип - колкото искаш. Преди месец в едно пътуване до Тополовград направих двете джанти на пунтото на зарчета в един ров от 30-40 см на средата на пътя. Примери хиляди, но въпроса е докога ще се търпи това? Тези от които зависия хич не им пука - то от луксозните им лимузини усеща ли се нещо от пътя....Да им дадат по една 145-ца за служебна и друга песен ще запеят :grandpa:

mim
03-08-2008, 11:30
2 пътя имам на сметката си
единият в родопите Батак - Девин, преди го имаше на картата, сега го няма.
Оказа се, че след една супер красива живописна панорамна гледка следва нещо, което някога е било път за камиони за сваляне на дървесина, после за отичане на сняг, после... каквото е останало - коловозите са станали нещо като вади на пресъхнали реки през август. На равното се излиза в едно блато, т.е. пътят минава през блатото. Това го минах с Микрата преди 4-5 години, няма забравяне. Вече го няма на картата.

Другият е Шумен-Лозница-Попово, път 51 - продължава за Бяла
Пътят е в поле, коли минават, но беше швейцарско сирене, сега нямам никакво желание да го пробвам пак, преди 4 години пак го пробвах
от типа - дупки и между тях асфалт

virusalfa
04-08-2008, 10:54
За Мелник стария път-участъка от с.Хърсово-с.Виногради до съединяването на двата пътя.Който мине оттам без да счупи нищо все едно има 5-ца от тотото!ЕГА умре кмето на община Сандански!!!