PDA

View Full Version : Светеща лампа!

direktor
14-07-2008, 09:19
Една от лампите на таблото, тази която свети в жълто (на снимката) не изгасва веднага, а след 30-40 секунди. Това го забелязах от няколко дни. Какво показва въпросната лампа и защо не изгасва веднага, както беше доскоро? Благодаря предварително!

TaNo
14-07-2008, 09:31
Няма снимка :roll: кво представлява лампата, да не е тази най в дясно

stanic
14-07-2008, 09:38
Няма снимка :roll: кво представлява лампата, да не е тази най в дясно

??????????????? найстина къде се намира Лампата? и какво изобразява? :roll:

direktor
14-07-2008, 09:42
Голяма мъка се оказва да кача въпросната снимка! Това е жълта лампа до тази за късите светлини

stanic
14-07-2008, 09:55
ако е най в дясно на горния ред и има удивителна по средата значи ти е отишла некоя крушка. :idea:

direktor
14-07-2008, 10:00
Да, жълта лампа с удивителна по средата! Свети известно време, около 30 сек. след което изгасва! (Защо не мога да кача снимка? - получавам съобщение: Грешка при ъплоудването: Не може да се качва на ./files/13072008190000_128.jpg)

stanic
14-07-2008, 10:08
незнам има некъф пролем явно с качването. Като я запалиш и дай чек бутона в ляво и виж дали остава да свети след като другите угаснат и ако да значи търси коя крушка е,При мен е халоген.

TaNo
14-07-2008, 12:25
може да е заради габарит или крушка на задния номер дори, разгледай ги :wink:

EMo0o
14-07-2008, 13:13
Само дето лампата за късите е горе най-вляво , отдясно е за габаритите :roll: Аз затова като видях за късите викам да не е на подгряващите свещи или за кода на ключа-(както беше при мен доскоро ) :D

valjo
14-07-2008, 13:19
Само дето лампата за късите е горе най-вляво , отдясно е за габаритите :roll: Аз затова като видях за късите викам да не е на подгряващите свещи или за кода на ключа-(както беше при мен доскоро ) :Dкак бе? аз имам само една лампа, за габарити и тя е отдясно предпоследна, последната е тая за която говори колегата - това е датчик за изгоряла крушка някъде

EMo0o
14-07-2008, 14:50
Само дето лампата за късите е горе най-вляво , отдясно е за габаритите :roll: Аз затова като видях за късите викам да не е на подгряващите свещи или за кода на ключа-(както беше при мен доскоро ) :Dкак бе? аз имам само една лампа, за габарити и тя е отдясно предпоследна, последната е тая за която говори колегата - това е датчик за изгоряла крушка някъде

Отляво има 2 жУлти ламБи едната за подгряващите свещи , другата за кода на ключа :) А той беше написал до лампата за късите (която е отляво :wink: )

direktor
25-07-2008, 10:32
ето я лампата, за която става въпрос. интересното е, че свети няколко минути и после изгасва.

EMo0o
25-07-2008, 16:45
ето я лампата, за която става въпрос. интересното е, че свети няколко минути и после изгасва.

тая е за крушка :)

stanic
28-07-2008, 11:55
тая е за крушка :)

знаех си :twisted::twisted:

bobbybg75
01-08-2008, 15:06
имаш изгоряла крушка

Коки
15-08-2008, 23:53

Е те тва е за изгорела крушка :) Бат Вальо ме светна за тая работа:

аз му викам "ту свети, ту не свети", а той ми отговаря "абе те хората са го направили интелигентно бе - свети известно време, колкото да го забележиш, а после загасва, за да не те дразни". Ми съвсем логично, за една тъпа крушка да ти свети неква лампа през цялото време ше е ебаси досадата.

Оказа се, че ми е изгоряла крушката на един от предните габарити. И за съжаление (пък и за куриоз) се оказа че тая шибана крушка е 15 лева, а преди 2 месеца смених крушката на фара за 8 лева! Еба ти габарита, еба ти :):)

Lucky
16-08-2008, 00:01
Те поне да светеха за тез пари8-)ми то кат свещи.

bate.vi.dido
24-08-2008, 22:38
Е те тва е за изгорела крушка :) Бат Вальо ме светна за тая работа:

аз му викам "ту свети, ту не свети", а той ми отговаря "абе те хората са го направили интелигентно бе - свети известно време, колкото да го забележиш, а после загасва, за да не те дразни". Ми съвсем логично, за една тъпа крушка да ти свети неква лампа през цялото време ше е ебаси досадата.

Оказа се, че ми е изгоряла крушката на един от предните габарити. И за съжаление (пък и за куриоз) се оказа че тая шибана крушка е 15 лева, а преди 2 месеца смених крушката на фара за 8 лева! Еба ти габарита, еба ти :):)

Вие ме изумявате хора :) :) :) габаритните крушки са два стандарта с Цокълче и без ;) на алфата е без цокалче толкова ли скъпо в тая София братлета при нас 1 крушка габаритна 50 стотинки апък за късите светлини сменях на скоро 7 лева ми това е :) и междо другото на задния ми номер едната крушка не свети ама оная жълтата лапма не ми свети незнаино защо :) единия ми габарит свети когато си иска аз знам защо от фасонката е обаче не ме сигнализира жълтата лапма хмммм... :)

Alfa166
26-08-2008, 13:19
на коя алфа е без цокълче крушката на габарита колега маи се бъркаш нещо, на 166 е с цокълче

nicola04
26-08-2008, 14:59
За габаритите крушките са philips, струва 6-7 лв. едната!
За съжеление :no:

p.s. и е с цокъл!