View Full Version : Заден носач
robertov
14-07-2008, 11:23
Кви цени са че туко що ми казаха че трябва да го сменям... :?
Здравей колега, може да се смени ремонтния комплект на носача струва от 35 -45 лв. закакво,да сменяш носача няма смисъл. погледни в този адрес за ит. коли (части,и аксесоари) успех :) www.axm-auto.com (http://www.axm-auto.com)
robertov
14-07-2008, 15:39
Благодаря колега за отоговора, само че не знам ремонтния комплект дали ще ми свърши работа щото носача или там квото е се е изкривило след като един ден ударих задната гума в бордюра. Надявам се някои по компетентен да даде мнение.
ми вземи си втора употреба
robertov
24-07-2008, 20:22
нищо няма да сменям, други майстори ми казаха че задния носач бил от чугун и нямало как да се изкриви, могло да се счупи направо. та са се чудат дали не ми е мраднал моста?!
аз пък съм виждал крив носач... как ще ти мръдне моста, то значи тогава той се е изкривил. по-евтино е да е носач
robertov
24-07-2008, 20:34
аз пък съм виждал крив носач... как ще ти мръдне моста, то значи тогава той се е изкривил. по-евтино е да е носач
имам чувство че и на колко майстори да отида всички ще ми кажат различно! поне всички викат че немало проблем и така да се кара и че тая разлика се вижда само на стенда.
колега имах подобен проблем на твоя. преди време ударих старата 145, задна дясна гума. пораженията си бяха сериозни- на задния мост кьдето се захваща носача е нещо като ухо и то се беше изкривило, трябваше да се смени и самия носач защото се бяха покривили и някои неща по него. смених заден мост и носач. намерих ги втора употреба и дадох някьде кьм 200-250 лв за частите.
robertov
25-07-2008, 14:18
колега имах подобен проблем на твоя. преди време ударих старата 145, задна дясна гума. пораженията си бяха сериозни- на задния мост кьдето се захваща носача е нещо като ухо и то се беше изкривило, трябваше да се смени и самия носач защото се бяха покривили и някои неща по него. смених заден мост и носач. намерих ги втора употреба и дадох някьде кьм 200-250 лв за частите.
колега кажи къде си ги извършил тея ремонти и доволен ли си останал?