Log in

View Full Version : Писна миииииииииииии

Alexanderbb
24-07-2008, 19:09
за четвърти път мамицата му ми влизат в багажника. почвам да се чудя тази кола толкова ли е невидима. в понеделник един тапир на околовръстното на разклона за младост докато си чаках кротко за ляв завой повече от половин минута се вряза в мене поне с 40 км. снимки не съм правил че ме заболя сърцето само като видях какво е причинил на локомотива. броня, багажник, десен калник, колонка, вратата не се отваря, тавана леко се нагъна, бе тотална разсипия. добре че поне седалките са здрави и стабилни в тази кола че на мене нищо ми няма.
като отидох на оглед онези в булстрад викат тази кола как върви бе. един лист с неща за подмяна и ремонт изписаха.
майстора той добре че е приятел, само се смее и приказва тези места май вече съм ги ремонтирал.
как може да има толкова заспал народ по улиците и добре че не ходя много пеша че да не ме отнесе някой такъв охлюв

code
24-07-2008, 22:04
аз вече гледам в огледалото и тогава намалям, люнгури има навсякъде

WhitePower
27-07-2008, 23:22
е човека си е седял половин минута , какво да гледа назад , от де да знае че колата му е невидимка

виш са предлагам ти да сложиш нов червен заден капак с оранжеви ивици и жулта лампа на багажника

незнам как си но мене ме болеше врата и главата и си бях изкарал въздуха , а и сега още има проблеми с прешлените на врата след като един на магистралата а входа на бургас ме цуна от отзаде , ама незнам с колко 60 -80 некаде там

Alexanderbb
28-07-2008, 08:42
За щастие имам навика да си настройвам седалката така че гърба ми да е плътно по облегалката а главата през цялото време да е в контакт с облегалката за главата. Нашите седалки го позволяват и така си спасявам врата от наранявания

BOBBY PLEVEN
28-07-2008, 17:00
Много кофти.Ама за съжаление се случва.Аз в София изтръпвам когато карам особено ако има и лек дъждец тогава вече става страшно.Никой не спазва дистанция и е ад.На мен с алфата също не ми върви за 7-8 месеца 2 пъти ми я удрят