View Full Version : къде е раздела за членове
WhitePower
25-07-2008, 01:20
къде е раздела за членове или само аз не го виждам
браво на админите
нали знаете че съм критичен , новата визия на мене не ми допада , прилича ми малко
на ауди на форума
milenamr
25-07-2008, 01:30
може би имаш впредвид раздел "участници" :)
а отнсно визията , сигурна съм че на повечето от нас не им харесва, най -вече защото сме свикнали с досегашната, която беше супер оригинална .
но мисля ,че е въпрос на време да се приведе в по-добър и желан вид форума(все пак това изисква време и работа).а сега е по-важното, че форума отново го има и функционира, което е страхотно :)няма как да се застраховаме срещу бъдещи недоброжелатели обаче :( така е , кво сме виновни ,че сме красиви и сме трън в очите им :)
аз нито "членове на клуба", нито "участници" виждам.
milenamr
25-07-2008, 01:44
е може би говорим за различни неща :) но ще се появи всичко,няма начин да не се появи , мъничко търпение :)
колеги нека дадем шанс на всички, които "копаят" и не спят от 5-7 дена за да тръгне форума и лека полека ще си е всичко ок!!!
с приоритет са функциите да се оправят и след това визията разбира се!
да ценим усилята малко.
не казвам да не сме критични, но да имаме толерантност и разбиране за усилията на тези, които безвъзмездно работят от седмица да съживят любимият ни форум.
ако току що са извадили някого от реанимацията след инсулт например....едва ли първия въпрос към него ще ни бъде ..."абе много ти е кофти грима и маникюра, ще повърна като го гледам" :):):)