View Full Version : Изневерите
Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден;) Всичко е манипулации и схеми:) свиквай.
dilian alfa gtv
28-10-2008, 18:55
Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден;) Всичко е манипулации и схеми:) свиквай.така си е пък ко не слуша-пак шута и ще вземе да придобива тренинг.:whip:
Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден;) Всичко е манипулации и схеми:) свиквай.
Да помалко го раздавам засегнат. В общи линии си разменихме ролите, преди аз търчах да угаждам и не тропах по масата в стил така искам и така ще стане, сега тропам по масата от време на време :) и командвам усилено. Даже и в службата ми помага и не мърмори, преди все мрънкаше кога ще си дойдеш, кога това, кога онова.
Тия теми са вечни, наскоро един приятел след 20 години брак, две деца, никакви изневери и от двете страни, направо го съсипаха .........., та тия рецепти и съвети увисват много често при конкретната ситуация.
Кои го съсипа, жената ли, тюх никога не е късно да се издъни нещо :(. Рецепта няма по принцип си говорим.
Кои го съсипа, жената ли, тюх никога не е късно да се издъни нещо :(. Рецепта няма по принцип си говорим.
Абе рецепти има много, ама докато ги научим ще дойде време да мрем:goodnight:
Да, жена му и то наистина без причина, е не че няма и обратните случаи
Светланчи
29-10-2008, 18:05
дам....изневярата е много лошо нещо...
но издънки правят и двата пола...
аз знам какво е да ти изневерят и знам какво е да изневеряваш, но от известно време да чукна на дърво нямам такива проблеми....
просто тярба да срещнещ правилния човек и нещата си идват на мястото, поне според мен....
а и другото което е...то си е до човек вече....
има една приказка че човек винаги оценява това което има когато го е загубил.....
Е*еш и фъргаш - ово йе стандарт!!!:hump::hump::hump:
Боли колеги много боли.Да те изостави лубимия ти 4овек в така труден момент това е предателство.Ве4е не знам да се напивам ли глупости ли да вър6а кво да правя.Иде ми да изкопая една дупка и сам да се зарина в нея да не виждам ни6то и никого.Не го пожелавам на никого.Това е долна работа.
4ета си глупостите по темата от преди неколко месеца и се 4уда наистина ли сам такъв тъпанар за какъвто се мисля в момента.Така е.Когато на 4овек му е 6ироко около врата не мисли.Са 6 се опитам да поспя малко 4е се отрових от водка и цигари тука.Може и за добро да е знае ли 4овек.
Братле-е-е, не се тормози! Всяко зло за добро - повярвай ми! А сега ти е време да се разцепиш от е?ане, разпусни с некой масаж и ту-ту-ру-ту и да видиш че живота е прекрасен!!! Няма смисъл да си хабиш нервите за хора които не те заслужават!!!
http://proper.clubalfaromeo.com/fun/Uvajaema%20suprugo.jpg
Bonev от утре ще искам да е попълнено.........
:).:)...:)...това, май ще му е най малкият проблем:)
Приятели за такива начинания....колкото щеш:shutup:
Май си търсиш белята мойто момиче, може да искаш ама нема да стане!!!!!!!!!!!!!:bash: При мене тия не минават, много добре знаеш!!!
Баси , сега пък семейни сцени :duel:
Чудя се,да се включвам ли по тая тема или не?!а другото което се ядосвам е,защо подяволите не бях регнат в клуба преди година и 9 месеца,когато адски се нуждаех от помощ а вие колеги се справяте виждам.прочетох всичко от начало до край.за колегата дери,мога да кажа само дано е щастлив и повече да не вкуси горчивината на живота.при мен не се получи така.след 4 години връзка,ми изневери въпросната кокошка,но аз явно съм мислил,че я обичам прекалено много,за да я пусна да си отиде и бях така глупав да и простя.да ама не както са казали хората.след още година и половина живот случката се повтори,но беше още по болезнена за мен и исках да умра тогава.след кратък размисъл и пиански изпълнения от около месец,когато си мислех дали да не зема се гръмна пък,взех 4е се замислих.тя ли е най-хубавата,не разбира се.аз ли съм най-малоумния,естествено 4е не.защо да давам радост на мразещите ме,като ме гледат да се измъчвам се запитах тогава?защо аджеба да тормозя и приятелите и близките си с избухвания,напивания и безотговорно държане?няма нищо по силно на света,от наранен и обезверен мъж,когато реши да се изправи ,отърси и да вземе нещата в свои ръце за да продължи напред.вече съм на 30,но все още търся своята половинка пък колкото и да отнеме това,но не се връщам там където има предателство никога вече.и както са казали хорицата,там по възрастни от нас във времето"парен,каша духа".на никой не пожелавам на колегите и моите страдания никога и дано заживеем в един наистина по добър свят някога.айде със здраве и късмет на всички.
Момци не се самонаказвайте това мога да ви кажа.Знам какво ви е , но алкохола и всичко останало не лекува нищо.Той само помага по-лесно да заспиш вечер.Единствено времето лекува , но недейте да си съсипвате живота през това време.Просто гледайте да си запълвате времето на макс, а и не може да нямате я някоя готина и печена колежка , я бившо гадже дето да ви дигне малко акциите.
Една любов се забравя с друга любов.Само това мога да ви препоръчам като сигурно и изпитано лекарство.Та почвайте да я търсите, че живота си тече !
Момци не се самонаказвайте това мога да ви кажа.Знам какво ви е , но алкохола и всичко останало не лекува нищо.Той само помага по-лесно да заспиш вечер.Единствено времето лекува , но недейте да си съсипвате живота през това време.Просто гледайте да си запълвате времето на макс, а и не може да нямате я някоя готина и печена колежка , я бившо гадже дето да ви дигне малко акциите.
Една любов се забравя с друга любов.Само това мога да ви препоръчам като сигурно и изпитано лекарство.Та почвайте да я търсите, че живота си тече !
най-правилното заключение ........ :drunk: :prescription:
И, може би, по-конкретно за Дери, "ако нещо се случи веднъж, не е задължително то да се повтори. Повтори ли се, обаче, със сигурност ще има трети път"
След вси4кото мислене,алкохол,цигари и кви ли не простотии седнах една сутрин и и написах това.
"znae6 li,no6tes makar i ne mnogo trezven zapo4nah mai da misla trezvo.re6ih 4e ako naprava nekoia glupost po toa na4in samo 6te vi naprava kefa-na teb i na novoto ti priatel4e ili ne znam tam kakav.v slu4aia ne sam gube6tia samo az a i ti.iavno takava mi e orisiata na men.cel jivot da se boria s trudnostite i sam da se spraviam sam s tiah.znam sega ti e hubavo.zamaiana si ot sladki prikazki i ot bezbroi svaleni zvezdi.taka e vseko na4alo na nova vrazka znam.iskam da ti blagodaria za edno-ti me nakara da se 4uvstvam obi4an i jelan,da znam 4e nekoi den i no6t misli za men i kopnee da doide momenta v koito 6te sme zaedno.4uvstvoto e neopisuemo naistina.verno i dvamata sme pravili gre6ki.sklonen sam da prava kompromis s drugite no sas sebe si ne.nali znae6 koleloto na jivota se varti samo napred.6te go prejivea nekak si.ne si edinstvenata jena na toa sviat i toi ne svar6va s teb.ti ne si na 15 godini i moje6 sama da preceni6 kakvo iska6 ot jivota i ot kogo da go polu4i6.6te se boria i 6te se ma4a da postigna celite si v jivota,bilo to po trudnia ili po po-trudnia na4in,bilo to sam ili s nekoi do men.s dve race tolkova.badi sigurna 4e nikoga do kraia na jivota si nema da zabravia vremeto prekarano s teb.vremeto leti samo napred i nikoga nema da stane v4era.za tova re6ih da napravia taka-gore glavata i samo napred.bolkata otminava i ostava samo spomena.jelaia ti uspeh v tvoite na4inania kakvito i da sa te.dano nekoi den da razbere6 dumite koito sam ti napisal i da hvane6 to4nia im smisal."
Бях пиинал като го писах и го пратих и за това го копнах да видя на другия ден дали не сам сбаркал някаде.
Nasko_77
31-10-2008, 03:46
Доста сърцераздерателно... със сигурност си я разплакал ако е поне малко.. чувствителна, но не й се обяснявай.
Тя го очаква. Прави се на... все едно не съществува и никога не е било.
Жените са много раними а в същото време не харесват такива мъже.
То4но това правя в момента.Но хубавото е маи 4е наистина по4ва да не ми пука.
Братле, иритай я от съзнанието си и давай напред! Има толко много готини жени! Верно малко са свестните, но ги има!
raffaello
31-10-2008, 18:12
горе главата, времето лекува и само спомена остава. нека когато тя си спомни за вашето минало я заболи и това може да я вразуми къде е грешила и какво е загубила. най-често при една загуба се оценя човека макар и късно, както казали хората - след дъжд качулка.
УСПЕХ в живота, той е достатъчно динамичен и шибан, погледни напред с добри очи
Ами мога да ти кажа само , че си и написал много правилно и точно нещата.Бравос.Чак си мисля дали да не го копна и аз да го пратя на една.Айде човече.С тебе сме.Живота си е борба знаеш.Ще ти бъде гадно седмица,месец,два........но ще ти мине.Просто гледай през това време да не си нанасяш трайни вреди върху самия себе си и здравето си.Върху другите виж може.......малко :D :D ;) Успех !
Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин. Защо тя го е "избрала" може сама да ви отговори - все пак е регистрирана тук. Сигурен съм, че скоро ще разбере как оня (познавам го, колеги от форума също) не може да ми стъпи на кутрето. Само да я питам
"ЛУДА ЛИ СИ? Да ме замениш с тоя?" И да и добавя "Да беше намерила някой по-добър, поне нямаше да ме обидиш."
И освен това, пак към нея:
1) Можеше още преди месец, като ме разкара, да ми кажеш причината!
2) Можеше поне оня мазник да дойде и да си каже като мъж (какъвто никога няма да е) за какво става въпрос.
3) Може да не се ядосваш и да не ми викаш, защото съм прав. Поеми си три пъти дъх и помисли пак!
И
4) Не съм те "изложил" пред форума, защото ти сама излагаш себе си. Мен също - като си подменила ферари с ГОЛФ (2-ка). Стефан и Орхито не можаха да се начудят какво повече има оня гном от мен. И аз не мога.
Към колегите - както казва Bob Marley - "No woman, no cry!"
Nasko_77
01-11-2008, 04:10
Мале-мале...
Ами мога да ти кажа само , че си и написал много правилно и точно нещата.Бравос.Чак си мисля дали да не го копна и аз да го пратя на една.Айде човече.С тебе сме.Живота си е борба знаеш.Ще ти бъде гадно седмица,месец,два........но ще ти мине.Просто гледай през това време да не си нанасяш трайни вреди върху самия себе си и здравето си.Върху другите виж може.......малко :D :D ;) Успех !
Благодаря колега.Проблема е там 4е сам на 3000 км от Българиа.И не може6 да си представи6 само колко ми е акала.В момента е като аспирин4е без 4ерти4ката.На едно место ве4е писах. "S udovolstvie bih ti stro6il nosa o6te s parvia udar.No ne znam kade si.6te te namera.Vapros na vreme e.Bokluk takav." Мисла ве4е го е про4ел и се притеснява миндила долен.Така треба.Обе6тал сам на себе си да стои в багажника на алфата минимум 3 дена.А после 6 зема да му тегла ени кисии да му се изяснят некои основни правила в живота.Продалжавам да пия и 6те пия докато се разцепа от пиене а ако сам жив утре 6 мисла.Бахмааму и живот аз и простотия
Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин. Защо тя го е "избрала" може сама да ви отговори - все пак е регистрирана тук. Сигурен съм, че скоро ще разбере как оня (познавам го, колеги от форума също) не може да ми стъпи на кутрето. Само да я питам
"ЛУДА ЛИ СИ? Да ме замениш с тоя?" И да и добавя "Да беше намерила някой по-добър, поне нямаше да ме обидиш."
2) Можеше поне оня мазник да дойде и да си каже като мъж (какъвто никога няма да е) за какво става въпрос.
3) Може да не се ядосваш и да не ми викаш, защото съм прав. Поеми си три пъти дъх и помисли пак!
И
4) Не съм те "изложил" пред форума, защото ти сама излагаш себе си. Мен също - като си подменила ферари с ГОЛФ (2-ка). Стефан и Орхито не можаха да се начудят какво повече има оня гном от мен. И аз не мога.
На кой не се е случвало? Само не мога да разбера защо се впечатлявате толкова? И аз съм обичал и мен са ме прецаквали, но лекарството е едно: алкохол !!! Една седмица пиеш всяка вечер колкото можеш, безразборни запознанства всяка вечер и след това няма да си спомняш как се казва. :)
Благодаря колега.Проблема е там 4е сам на 3000 км от Българиа.И не може6 да си представи6 само колко ми е акала.В момента е като аспирин4е без 4ерти4ката.На едно место ве4е писах. "S udovolstvie bih ti stro6il nosa o6te s parvia udar.No ne znam kade si.6te te namera.Vapros na vreme e.Bokluk takav." Мисла ве4е го е про4ел и се притеснява миндила долен.Така треба.Обе6тал сам на себе си да стои в багажника на алфата минимум 3 дена.А после 6 зема да му тегла ени кисии да му се изяснят некои основни правила в живота.Продалжавам да пия и 6те пия докато се разцепа от пиене а ако сам жив утре 6 мисла.Бахмааму и живот аз и простотия
Братле, не се напивай от мъка а просто я забрави! Алкохола не е решение! Решението е в главата ти! Просто я забрави таа кучка! Ние сме с теб! Успех!
И
Мали-и-и-и и ти ли бе брате?
баси темата ...
и колите ви кучки и жените. евала.
мен лично ме боли чурката дали там дет го пъхам, го пъха и друг ... да не съм мноо специален деба
Тая тема е омагьосана. [B][SIZE="4"]
Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин.
1. Има жени които харесват само кретени и това е тяхното проклятие в живота.
2. Има кретени които знаят по-добре как да зъвъртят главата на жена от много свестни. Все някога обаче идва момента в който кретенията изплува . .
3. Жените не искат супермени, а отношение.
пп баси разбирача го раздавам, я да не дърпам дявола за опашката :gruebel::stumm:
мен лично ме боли чурката дали там дет го пъхам, го пъха и друг ... да не съм мноо специален деба
Ми май всички така се пречупваме, след някое голямо разочарование. И после жените се оплакват на приятелките си "Къде са истинските мъже?" Еми вие ги унщожавате бе, къде са? Кой ми сра у гащите?
Ми май всички така се пречупваме, след някое голямо разочарование. И после жените се оплакват на приятелките си "Къде са истинските мъже?" Еми вие ги унщожавате бе, къде са? Кой ми сра у гащите?
сори бат ма аз съм очарован от жените, а не разочарован. убави са, мили, па как се еб...
ако искаш вярност - земи си куче деа. ма е сигур с секса ще е гадно, въпреки че сигурно има хора дет ги кефи...
Темата е "Изневерите" вие да не четете "Извращенията" е :sick1:
Nasko_77
01-11-2008, 14:14
То нали в средновековието са се справяли с изневярата идеално. Рицарите като тръгвали на поход и заключвали на жените онова.... с метални гащи с катинар.
Ма ся не върви... Китайски флексове от по 30лв. на всяка крачка:tooth:
milenamr
01-11-2008, 15:07
ако искаш вярност - земи си куче деа. ма е сигур с секса ще е гадно, въпреки че сигурно има хора дет ги кефи...
Абе и там нещата не са изрядни, не случайно се казва "Храни куче, да те лае":devil2:
Май няма оправия, малко повечко здрави нерви и силна психика, няма да са излишни ..според мен :pimp::plane:
martzaro
01-11-2008, 15:35
Ето това е решението срещу изневярата ама е голяма рядкост да се сдобиеш с него :th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:
http://i.data.bg/08/11/01/1223931.jpg
а бе изневери ... ако я питаш нея кой знае как ги вижда нещата нали ...
и жените са хора и могат да си избират с кой да си полегнат - евалата им за това право.
raffaello
01-11-2008, 16:24
много яко дистанционно, де да беше толкова лесно с едно копче, може би след много много години ако напредъка в роботите е достигнал това ниво ще е реалност, но засега е една много добра фантазия
Викаш , че те боли чурката с кого си ляга жената с която си ...........абе ако ти лепне нещо недай си боже верно може да те заболи.Айде малко да разведря и аз темата
а бе изневери ... ако я питаш нея кой знае как ги вижда нещата нали ...
и жените са хора и могат да си избират с кой да си полегнат - евалата им за това право.
Никак не ги вижда и ако я питат защо сигурно ще мълчи и ако каже нещо ще е незнам. Пълна мъгла са. Преди да се обвържа трайно така да се каже и аз така се радвах на момите и виках демокрацията е хубаво нещо, сега като ми се поодъвка хич не ми е до права и свободи.
бат - просто отеби.
нито си станал за резил, нито си заслужава да се занимаваш. иди пиийни две малки, отдели 60-100 за елементарни плътски удоволствия и си спомни, че живота е прекрасен.
бат - просто отеби.
нито си станал за резил, нито си заслужава да се занимаваш. иди пиийни две малки, отдели 60-100 за елементарни плътски удоволствия и си спомни, че живота е прекрасен.
Какво по точно казоно от тава!
Живота продължава:)
И
Аз отдавна се отказах от 2 неща: да търся логика в женското мислене и да се опитвам да обясня на жена какво е засада. За всеки влак си има пътници. Огледай се, в БГ е пълно с изгнили голфове. Може просто да не и трябва расова бегачка, а непретенциозна кола, която никой няма да и свие и няма как да стане по-грозна отколкото е в момента. "Въпрос на вкус - казало зайчето и си облизало задника"
бат - просто отеби.
По принцип си прав, но въпрос на характер е да не се впряга човек. :flamingdevil:
Няма човек който да не е минал през нещо такова......Но живота продължава и жени и мъже има под път и над път.....Така,че да не ви пука....както след теб идва следващия,така и след нея,ще дойде следващата.........
Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.
Зна4и красавицата ме потарси.Но уви-удари на камак.Бях абсолутно безкомпромисен.Изоб6то не сам слу6ал никакви обяснения а директно по4нах аз.Казах 4е просто за мен е про4етен весник,а про4етените весници отиват директно в ко6а.Изпреварих и вапроса които сас сигурност 6те6е да ми се зададе.Казах 4е не искам дори и приатели да оставаме за6тото не ми трябва предател за приятел и са6то 4е иа изтривам не само от скаип но и от сазнанието си.В момента се 4увствам много доволен от себе си.Замислих се 4е ако се бяхме оженили като се върна в Българиа(както мислехме) тоа миндил 6те6е да ми отрови живота на мен и на хората около мен.Смятам тази страница от живота ми за затворена.Запо4вам на 4исто.
Браво колега....Това беше най правилното решение..... :)
Хип,хип..........ура........хип,хип........ура.... ......браво,браво.Кефиш ма.Ако бех жена моеше да ти пусна :P Малко ме е хванала лигата , ама верно ме кефиш.
tokata_pz_flex
04-11-2008, 23:12
Евала ! А аз тая тема не съм я чел , нещо май е проклета дееба ...
Като си 4ета глупостите сега 4ак се 4удя да се смея ли,да пла4а ли.Верно кофти бе6е ама се преживява.Които го няма може и без него.Не е болка за умиране.
mirchozo
02-02-2009, 11:32
сори за болката на колегата,и аз съм я изпитвал на свой гръб,
та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
примерно:
1отг : ще ги набия и двамата
2отг : ще дам 2-ри шанс на половинката си
3отг : край , да идва следващата(я) моля
и т.н. могат да се измислят доста отговори
И на мен ми се случи преди време. Не се бяха опънали още (до колкото знам) , но другия го бих, с нея се разделихме и както се оказа после те изкараха заедно около 2 години преди да се разделят :) Явно е било повече от влечение за едното ебане :)
mirchozo
02-02-2009, 13:07
Абе то за жалост е така, при жените обикновенно първо се влюбват и тогава действат,пък при мъжете обратно предимно само за спорта.
та що не си направим една анкета да видим колко от нас са склонни на компромиси:
примерно:
На прикзаки ще се каже едно, реално кои знае какво ще направи.
ludkanar
05-02-2009, 19:02
лелеле а "приятел" да ви преебе случвало ли ви сее.е на мене се случи:cussing::asthanos: и повече няма да позволя да се случи
DiStefano
06-02-2009, 00:25
примерно:
абе само първото ше коментирам
нея ше я пребия, а него ше го еба и то брутално
та цял живот да живее с тази мисъл ...
кръв ще му тече от задника ..
digitalundgrd
06-02-2009, 11:40
Бруталист :)
То не им се е разминало.Се некои ден 6 зацапам све6ти и...........
лелеле а "приятел" да ви преебе случвало ли ви сее.е на мене се случи:cussing::asthanos: и повече няма да позволя да се случи
Ехх,колега и твоя случай го знам много добре...Ама па какво да кажеме за моят,такъв тежък случай друг незнам дали има...Ама какво да се прави,страдах,напивах се,ама накрая се осъзнах с тея неща нищо няма да промениш ,а то си е казано жена с един мъж и мъж с една жена няма и няма и да има никога,сигурен съм,че това нещо се е случвало на всеки,просто начина е един: слагаш край на драмата вдигаш главата горе и продължаваш напред.....все пак след всеко лошо идва добро!!!
ми мене ако питаш ако е приятел дори и бой не заслужава - тотално отебаване. и да го бия кво ще се промени? майната му. нея също няма да я бия - безсмислено е да се бие жена, а и е долно като постъпка. ще я срина с думи както само аз си мога - без обиди и крещене. бавно и спокойно ще й докажа какъв отпадък е и дори няма да си правя труда да й казвам нещо повече.
акое е непознат - ми той от къде може да знае че пачата е обвързана?!?! за кво да го бия? ако се направи на мъж тогава да. ама иначе боя като цяло е признак за безсилие да направиш нещо друго.
ако обаче ги хвана на калъп нещата се променят коренно.....тогава няма да мисля много. :jason2: :pokey: :stretcher:
ludkanar
08-02-2009, 19:38
ебалсам го аз пак си живеем и съм си екстра и неми дреме ма просто такива хора трее се замислят малко за тва което правят и какво причиняват на близък човек:furious: