View Full Version : Копчето от ляво на аварийките?146
Satanism
27-07-2008, 23:21
Колеги, за какво е то?При мен е само тапичка...ясно е, че е за нещо, дето липсва в моята...какво е?
М, и някой може ли да ми даде списък на пълното оборудване, което се предлага в 145/6 99-2001г.?
DerMeister
27-07-2008, 23:28
За отваряне на багажника е, ако го имаш като екстра, аз също го нямам. :gives[1]:
Satanism
27-07-2008, 23:30
За отваряне на багажника имам лостче от ляво на шофьорската седалка?!
DerMeister
27-07-2008, 23:31
За отваряне на багажника имам лостче от ляво на шофьорската седалка?!
Е да де, щото нямаш копче. :-D Оставаше и без лостче да те оставят. :tooth:
Satanism
27-07-2008, 23:33
Явно наистина не схващам каква е целта на копчето(дори като екстра), след като има лостче...:roll:
Да не се протягам с лявата ръка?!
Oчаквах нещо доста по-....useful :D
DerMeister
27-07-2008, 23:35
Ами вместо лостче, имаш копче. По-голяма гъзария общо взето.
П.П. Ако някой има такава екстра да каже, дали въпреки коопчето, му стои и лостчето. :roll:
И на мойта е така, но за мен това е оставено като резерва ако искаш да си прикачваш нещо към него :roll:
На ti-то е с копче. И на боксера беше с копче. Разликата е просто, че с копчето се отваря електрически :)
Лостче нямам.
LeoVin4i
28-07-2008, 00:06
Боксера ми няма ни лостче ни копче, отваря се само отвънка деба тоз болен италиански мозък деба, :bash: ама пък има климатик.
tokata_pz_flex
28-07-2008, 02:44
Да , това копче е за отваряне на багажника . След като има ръчка , е оставена тапа , за да си сложите допълнително копче , като например НОССС :strong:
Христо_Сираков
28-07-2008, 04:25
и аз съм с копче,нямам лостче
Satanism
28-07-2008, 04:33
Добре...а фул-шукарията за 146 някой може ли да ми намери от някъде на списък?
И мойта е с копче без лостче. И когато работи колата или е на контакт копчето не бачка и не можеш да си отвориш багажника без да искаш!:roll:
tokata_pz_flex
28-07-2008, 18:54
Егати кефа :) Мойте и двете ( старата и новата ) са с ръчки :noooo:
gh0str1d3r
28-07-2008, 18:59
ако не се затваря сам багажника, не ми го хвалете тва копче :prescription::prescription::sleepy:
АААААААААА багажника и сам се затваря в движение намираш по голяма дупка и готово :rotfl: .Иначе по някога на моята става и затваряне ,но не всеки път ,багажника ако съм го отворил без да искам и при повторно и неколоко натискания и захапва пак капака ,но не всеки път става.Е когата я купувах стана намера
didkoldihno
28-07-2008, 20:00
и аз имам празно копче и незнаех за кво е но вече разбрах :Tease:
ако не се затваря сам багажника, не ми го хвалете тва копче :prescription::prescription::sleepy:
Багжника при мене се затваря сам като вдигна 80 км/ч :tongue:. Иначе съм с копче .
Jororacing
29-07-2008, 19:12
дамм и аз съм с копче, то е на някакъв принцип електричество и чрез вакум отваря и понякога тоя вакум се губи и хуй... обаче четох някаде че ако се смени уплатнението на багажника всичко ставало ток
...четох някаде че ако се смени уплатнението на багажника всичко ставало ток
:th_up:
Е да де, щото нямаш копче. :-D Оставаше и без лостче да те оставят. :tooth:
Не се хили,при боксерите е често срещано това :horror: :horror:
gh0str1d3r
30-07-2008, 00:34
Не се хили,при боксерите е често срещано това :horror: :horror:
да и се отваря през сателит, аз за тва си купих IRRIDIUM :D :D :D кво ви пука, така или иначе на тия коли им се отваря предния капак по-често от задния :D:D:D
по често се среща при 145-ците,това копче отваряйки багажника
Добре аз нямам лост, имам копче, но копчето не ми работи или аз не знам как се използва :bored:
Satanism
01-08-2008, 10:44
Я...да оставим мигача на Павката, та да питам друго :)
Вчера ми се наложи да си ровя из бушоните и видях такъв за подгряване на седалките.И...на неговото място имаше една 20ка бушонче.
Та...имам ли такова нещо или не?От къде се включва(парното)?
Мисля си, че някой просто е сложил бушона там да не зяе празно...ама...аз и за подрягването на огледалата не знаех докато не си купих такова без и ми остана една жица....та да не стане пак така, питам...имам ли или нямам? :)
DerMeister
01-08-2008, 10:46
Острани на самата седалка някъде седеша копчето, ако имаш подгряване.
Нямаш ли книжката за колата, там всичко си е показано.
Satanism
01-08-2008, 11:09
Нямам.... :(
И копче нямам май...явно тоя бушон някой го е сложил е така..
DerMeister
01-08-2008, 11:10
Еми нека си седи като резервен.
Ето ти книжка:
http://www.iwans.net/autos/alfa_146/manual/manual.php
DerMeister
01-08-2008, 11:15
Копчето за багажника.
http://www.iwans.net/autos/alfa_146/manual/Alfa146InstructionManual_Page26.jpg
А това трябва да е подгряването.
http://www.iwans.net/autos/alfa_146/manual/Alfa146InstructionManual_Page44.jpg
ivan dimitrov
01-08-2008, 20:13
---
clockmaster
12-08-2008, 16:41
Еми нека си седи като резервен.
Ето ти книжка:
http://www.iwans.net/autos/alfa_146/manual/manual.php
Колега, тая книжка да ти се намира на английски случайно?
На моята при работещ двигател не можеш да отвориш багажника с това копче,само при изгасен.Аз за това съм си направил 1 обикновен ключ дубликат да си го отварям когато си е запалена колата:prescription:
Е това ми стана интересно.. При мен на запален мотор, копчето си работи?! Да не би при мен да е "пипнато"?
Е това ми стана интересно.. При мен на запален мотор, копчето си работи?! Да не би при мен да е "пипнато"?
Може,я си представи докато си караш и без да искаш да го натиснеш и хоп багажника се отваря.Явно е базикано нещо.Логично е като работи двигатела да неможе да го отвориш и за по-сигурно са го защититили(поне това е моето мнение)
Satanism
12-08-2008, 22:44
Може,я си представи докато си караш и без да искаш да го натиснеш и хоп багажника се отваря.Явно е базикано нещо.Логично е като работи двигатела да неможе да го отвориш и за по-сигурно са го защититили(поне това е моето мнение)
По всички правила на физиката, според мен няма как да се отвори багажника в движение, освен ако не му е обърната и посоката на отваряне :)
Точно :) При мен даже се заключва сам при най-малката неравност. Даже ми се е случвало да го отворя с копчето и да си тресна малко по-силно вратата на колата като излизам и да се заключи :)