Log in

View Full Version : купих си алфа 145 1.6 Boxer с газова уредба

PEPINKO
17-10-2005, 13:42
какво мислите за тази кола

grale
17-10-2005, 13:46
кажи поне с кой мотор е

Mury
18-10-2005, 14:10
кажи поне с кой мотор еКолега чети заглавията на темите де момчето е написало :wink: :wink: :wink:А иначе колата е хубава само газовата ама аз не съм фен така че мнинието ми е........ :wink: :wink: :wink:

MONI
18-10-2005, 15:23
кажи поне с кой мотор еКолега чети заглавията на темите де момчето е написало :wink: :wink: :wink:А иначе колата е хубава само газовата ама аз не съм фен така че мнинието ми е........ :wink: :wink: :wink:

Поне е слагана в Италия......

Mury
18-10-2005, 18:57

Поне е слагана в Италия......Това за мен няма значение газ ли е не ми го хвали ама въобще :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Dodo 155
18-10-2005, 19:05
Той чете, ама мнението е променяно :Tease: Да не ти трябва :lupe: :pokey: :tongue: :tooth: :tooth:

Газовото не е лоша инвестиция, стига да е направена като по учебник :whistle: В неговия случай е слагана навън и със сигурност не са си оставили ръцето по колата :wink:

grale
18-10-2005, 20:22
Колега в началото като пуснах поста нямаше инфо за двигателя колегата сигърно го е сменил.

PEPINKO
19-10-2005, 09:56
къде мога да си проверя дюзите на газовата?

Dodo 155
19-10-2005, 13:30
къде мога да си проверя дюзите на газовата?
Колата с конвенционално АГУ ли е или газов-инжекцион :?:
Профилактика и в двата случая може да направиш в сервиз "ВЕСКОНИ". Момчето, което прави диагностиката се казва Веско и тел. му е: 0898/490902. Сервиза се намира като пътуваш от ВМА, по новия булевард, посока Красна поляна. Минаваш под "Цар Борис III" и свиваш в дясно, пряката преди светофара :!: Пряката се пада срещу ОМV. На ъгъла има сервиз, който се занимава с ремонт на Алфи (но не ги познавам момчетата). Веднага след като свиеш в дясно, от дясната страна на около 20м от кръстовището, ще ти се падне един портал. Влизаш навътре и в дъното е сервизчето :wink:
Може да му кажеш, че те праща Владо с бялата 155-ца. Момчето си разбира много от работата :!: Аз само при него ходя, на друг за центровка нямам доверие, все пак си е ГАЗ :roll: :lol: :lol:
Вземи си нов въздушен филтър преди да я бъзика :idea: Ако имаш нужда от смяна на свещи или кабели той ще ти каже допълнително.
УСПЕХ!

PEPINKO
19-10-2005, 13:57
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЛЕЗНАТАТ ИНФОРМАЦИЯ