PDA

View Full Version : 4ukane

mariio
30-07-2008, 11:01
здравеите колеги да ви питам,като въртя волана а колата не работи се 4ува едно тропане от преде в ляво.мислех 4е е вътрешен накраиник и го купих еи запо4нах да го сменявам свалих гумата отвъртях накраиника дърпахме с маистора и няма никакъв луфт,от какво моге да е това тропане?

trustworthy
30-07-2008, 11:34
При мен също има нещо подобно. Бях я дал на сервиз да погледнат и ми казаха, че е по-скоро по кормилната нещо, но понеже е много слабо доловимо, ми препоръчаха да си я карам така, докато не се поусили, за да могат да локализират. Обяснаваха ми нещо за тази част на оста на волана, която влиза към секторната кутия и , че минимално износване на правоъгълния профил можело да е причината.

Христо_Сираков
30-07-2008, 12:20
При мен също има нещо подобно. Бях я дал на сервиз да погледнат и ми казаха, че е по-скоро по кормилната нещо, но понеже е много слабо доловимо, ми препоръчаха да си я караам така, докато не се поусили, за да могат да локализират. Обяснаваха ми нещо за тази част на оста на волана, която влиза към секторната кутия и , че минимално износване на правоъгълния профил можело да е причината.като чета и при мен маи беше същото гледаха я доста пъти и все викат нищо и няма един викаше нещо за лагери на амортисьор дрг незнам си какво и наи на края един маистор казал това е от лагера на реиката и така я оправиха и вече не тропа а лагера беше останал без сепаратор

mariio
04-08-2008, 12:19
като чета и при мен маи беше същото гледаха я доста пъти и все викат нищо и няма един викаше нещо за лагери на амортисьор дрг незнам си какво и наи на края един маистор казал това е от лагера на реиката и така я оправиха и вече не тропа а лагера беше останал без сепаратор

колко пари ти излезе лагер с работата?

Христо_Сираков
04-08-2008, 15:41
колко пари ти излезе лагер с работата?лагера е 6-8 лв тои не е скъп ама зе цена немога да ти кажа защото имах и лагер на предна главина за смяна и още нещо имше пъм и маистора е познат та там вече за работа както се разберете ама имай в предвид че се свалят доста неща докато излезне рейката