PDA

View Full Version : Търся си ето нещо:))

miromitev
31-07-2008, 09:40
Ей това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?

520061
01-08-2008, 11:37
Ей това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?

Колега, преди седмица си смених същия тампон, има го в каталозите но не му помня номера! Аз го взех на BIRTH за около 30-40 лева.Ако не го намериш до понеделник пиши ще му погледна номера!
Успех!

miromitev
01-08-2008, 12:15
Колега, преди седмица си смених същия тампон, има го в каталозите но не му помня номера! Аз го взех на BIRTH за около 30-40 лева.Ако не го намериш до понеделник пиши ще му погледна номера!
Успех!
Ако колата ти е същата като моята в подписа ми ще те моля да ми напишеш номера по BIRTH защото гледах от тук за моята кола модел, двигател.. http://axm-auto.com/
...ама такъв тампон няма. Има само за 2,4 ЖТД .Предварително благодаря!

520061
01-08-2008, 13:23
Няма проблем (и аз съм 1.9 JTD) само че най-рано в понедлник че сега съм малко на почивка,между другото на 2,4 ЖТД е същия само е под друг кат. номер (мерил съм ги и нямат разлика)

drumi1
01-08-2008, 19:19

Смених го миналия месец, доставиха го от Пловдив 30 кинта .Така че търси във Пловдив

miromitev
02-08-2008, 22:24
Смених го миналия месец, доставиха го от Пловдив 30 кинта .Така че търси във Пловдив

Намерих го 31,60лв.....даже не знам от кои каталог го гледаха, дадоха ми го и без кутия..ама нали не е скъсан като моя,значи става..до следващия път:laughing1:

drumi1
03-08-2008, 00:43
Намерих го 31,60лв.....даже не знам от кои каталог го гледаха, дадоха ми го и без кутия..ама нали не е скъсан като моя,значи става..до следващия път:laughing1:

Много безаварийни колега

Христо_Сираков
11-08-2008, 12:41
Много безаварийни колегана колегата val_mcrae сменяхме само гумените тампони на купето те са почти еднакви и са 7-8лв

DJ
05-11-2011, 12:29
Имам един въпрос нод а не отварям нова тема реших да пиша тук, значи и аз смених въпросния тампон с такъв за 30лв като не помня марка, но ефекта стана обратен, сега колата се тресе на празен ход , волан вътре пластмаси всичко...предпочитам да не го бях сменял...:sad: дайте идеи каквод а гледам и какво да търся...
Освен това когато загасям колата се чува как издрънчава нещо, а това дали има нешо общо :death:
ПП: дали е възможно да съм го обърнал този тампон, защото оригиналния имаше стрелка накъде се поставя, а този нямаше и аз ги наложих и уж го сложих правилно.

tonov
05-11-2011, 16:57
По-скоро имаш още някой тампон за смяна. Сега като тоя вече държи, другите напомнят за себе си :) Виж си и демпферната шайба.

DJ
05-11-2011, 17:46
По-скоро имаш още някой тампон за смяна. Сега като тоя вече държи, другите напомнят за себе си :) Виж си и демпферната шайба.

Демпферната шайба я смених по твоя препоръка :big_bow_down: в същност по твое предсказание което естествено беше верно :big_bow_down: . Някакви цени на тампони да знаете? предполагам че те са ляв, десен и отзад на скоростите? :sad: