View Full Version : Предизвиквам само Боксери
vikoalfa
31-07-2008, 22:09
Предизвиквам само и единствено боксери.Хайде,който мисли,че има вървежен боксер да заповяда.Моля без излишен спам,направо дата,час и място.Само без този петък и събота.Да видя докъде съм стигнал и накъде отивам.Бия,падам черпя бира:static:
vikoalfa
01-08-2008, 17:37
Боксер съм боксер съм
http://vbox7.com/play:3fdb694c
А по темата освен да предизвикаш някое Субару :)
Да,ти си боксер и без тва имам стари сметки за уреждане с теб:laughing1:
Колкото до Субару що не,ама атмосферка.Уточнявам-33,145,146,Арна,Спринт и JBL Music с опозитен двигател тип боксер.Година на производство от 1983 до 1996.
Кубатура от 1.3 до 1.7 см.,с всякакви подобрения.Цвят на колите-без значение:tongue:
Състезанието е гонка,драг,ластик,дърпане на .......метра.
Хайде рацери извадете космическите совалки.
Ми ако имаш път към Пазарджик мое да са пробвам ,мо моята не е пипана хич ,поне за сега де.Мо на бирата нема да откажа:big_beer: наздраве.
lulin racing
02-08-2008, 08:55
Колега някой път като се засечеме пак покрай Дригата,ако искаш може да се пуснеш с 1 TS :tongue:
Sergey_gigov
02-08-2008, 10:17
ами аз принципно съм навит -ама да се грабна от село до столицата само за едната гонка - малко не върви
на италфеста обаче може ::)
sa6o_roman
03-08-2008, 01:15
еми може да го съчетаваш с друг повод до пътуване, по работа или туризъм ХахА препоръчвам Витоша, то нема кво друго.
Според мен изпадне ли възможност за пътуване, все ще остане време за някоя гонка при
предварително уговаряне, пък дори случайно!
Ще ми е интересно да осъществите някоя гонка, да стане хубава темата. Надявам се да не спамя!
може ли и аз????????????????????????
vikoalfa
04-08-2008, 23:39
Аре бе хора,аз да не съм последния мохикан:horror:,аз дригата го гледам всеки ден само май с него ще се пусна.Всички боксери са на море :laughing1:чудно как са стигнали,дано се върнат благополучно.Гигов ти си мишок,с тебе ще ти излеза с вектрата да ти е равностойно.