View Full Version : Постоянно ми свети индикацията за отворена лява врата ???
Някой да знае къде се намира датчика за отворена врата, който подава информация на индикатора на таблото. Има един който е на колонката до пантата на вратата, но той си работи ( като го натисна и изгасва осветлението на купето), но остава да свети индикатора за отворена лява врата.
Провери горе при плафончето над огледалото-мисля че там има нещо, щото като ми слагаха алармата пипаха нещо там и ми светеха всичките, после го оправиха така че сега като отворя вратата ми свети освен отворенената врата и багажника, ама като затворя изгасва всичко :? :?
...сбогом и благодаря за рибата...
Dodo 155
18-10-2005, 17:15
датчика за отворена врата се намира в самата брава
ако обаче централното заключване ти работи нормално проблема най-вероятно не е в датчика, а по кабелите
както е казал и бат Вас може и проблема да е от кофти монтирана аларма
Те там са два кабела и единия подава сигнал, поне така е при Типо.
Като се прекъсне някъде, показва че врата е отворена постоянно. Може тия пичове дето са ти слагали алармата, да са си пооставили и ръчичките :bash:
И аз мисля че е в самата брава. Поне за багажника е там , има малък превключвател в самата брава в капака. Ако са ти слагали скоро аларма , колегите може да са прави , че са си оставили ръцете.
Индикацията светеше преди да ми сложат алармата :(
Провери си кабелите , които влизат от купето във вратата , ако всичко е наред разглоби ключалката.Ако и там се окаже ОК значи търси по кабелите в купето.
Dodo 155
23-10-2005, 09:16
Индикацията светеше преди да ми сложат алармата :(
Е това не пречи да има прекъснат кабел :wink:
Провери кабелите около ключалката, сигурен съм че там ще излезе проблема.