View Full Version : стига вече
реших окончателно да се разделя с моята алфичка просто нямам сили да се занимавам вече
Жалко:-(. Бях голям фен на бързия параход въпреки, че не успях да го видя наживо.
Дам, и аз. Жалко наистина.
Много разумно решение си взел.И аз съм взел подобно решение.Карам докато може и в моргата.:baby:
то първо налях сумати пари пък после чак я продавам...
само тъпата генерация е към 1000 лева
Furious 155
07-08-2008, 00:15
хубу де какво стана с мотора сега? какво не му е наред?
човек нямам представа може да са клапани ама не мисе занимава
virusalfa
08-08-2008, 16:44
Далечко си ми,иначе щяхме да я оправиме:prescription:
Лоши очи амате в Пловдив :pokey:
martzaro
17-08-2008, 19:54
Далечко си ми,иначе щяхме да я оправиме:prescription:
Лоши очи амате в Пловдив :pokey:
Айде айде, лоши ама друг път. Много съжалявам за колегата и аз му се радвах на колата и следях с интерес как се развива, обаче и той за съжаление дойде на моят хал. Кофти работа човек дано понеда и вземеш някой лев. :small_cry::small_cry::small_cry::small_cry::small _cry:
alfaracer
03-09-2008, 08:01
дай ми снимки на генерацията си и може да измислим нещо
ще се опитам цялата генерация ли ?
alfaracer
05-09-2008, 00:04
Чакай да уточним на какво викаш генерация, имаш спортен изпускателен колектор нали?Или си сложил само резониращи ауспуси?Мен най вече ме истересува спортен колектор, да не е тоя грозния чугунен, че да мога да си го увия с термо лента.
специален спортен колектор от неръждаема стомана с фланци меки връзки и всичко 4 2 1. по нататък преминава в фи 63 с средно гърне и задно като всичко пак е неръждавейка и е правено с колена
ти значи искаш само колектора ли?
а помисли и върху другите работи имам олекотен маховик с чисто нов съединител портвана глава полирани всмукатели чипа е доста добър :clap:
дай снимки и цена на цялата генерация + изпускателния колектор
значи за сега се продава само колектора цена .....почнете вие и аз ще видя дали ме устройва
alfaracer
09-09-2008, 21:17
А на двигателя какво му се случи? Така и не каза, защото моя е за ремонт, пуши яко синьо.
Имаш ли някакви клипове от преди да ти се развали колата?
Мен ме интересуват всички тунинг неща.Ако видя първо и снимки, но за главата и маховика проявявам интерес.Но ти нали имаше някакви проблеми с тази глава, нали нямаше компресия нещо,все пак читава ли е?Кой ти олекоти маховика,кадърен ли е човека?
значи да имах проблеми по главата нямах компресия и и направих пълен ремонт плус ново портване буталата са правени клапани и ..... след ремонта и слагане на новия съединител с олекотен маховик и настрийки по чипа колата тръгна адски ама се счупи пак май са клапани щом и твоя мотор е за ремонт а моя има всичко само клапани и повдигачи да смениш помисли и дай да измислим нещо
alfaracer
10-09-2008, 21:08
Какво да измислим, двигателя ти е счупен, ако главата не е повредена проявявам интерес, ама консултирай се с майстор,трябва да знаем защо са се счупили тези клапани.Аз по принцип си търся резервен двигател ама повече от 500лв не давам.Кажи ми цена за чипа, и генерацията.Колетора правен ли е по някакви изчисления или е гаражен тунинг.
всичко е правено както трябва с изчисления и всичко чипа цена 300 лева колектора цена 450лева това ако има нещо пиши на лс
нова цена на спортния колектор 400лева
Какво да измислим, двигателя ти е счупен, ако главата не е повредена проявявам интерес, ама консултирай се с майстор,трябва да знаем защо са се счупили тези клапани.Аз по принцип си търся резервен двигател ама повече от 500лв не давам.Кажи ми цена за чипа, и генерацията.Колетора правен ли е по някакви изчисления или е гаражен тунинг.
айде нали искаше да я правиш бегачка ?
alfaracer
26-09-2008, 20:12
Дай ми снимка на колектора. Може би не съм достатъчно фен,(дано да не ти е обидно),но офертата ми е 300 общо за колектора и чипа, както си прецениш човек.
давай 250 и взимай чипа . ще усетиш бая разлика .гарантирано. а колектора може и по нататък във времето щото няма да го дам за без пари все пак ми е излезнал бая цифра
alfaracer
27-09-2008, 22:36
Незнам колко си платил за чипа, защо той е различен от другите,но повече от 100лв са много за един чип.Явно поради тази причина нямам такова нещо, доколкото съм чувал празен чип струва между 50 и 80 стотинки.200-300 лв за софтуер са грешни пари.По-добре да си сложа Мегаскуърт.
Покажи ми колектора на снимка!
alfaracer
30-09-2008, 22:50
Кога ще ми покажеш колектора на снимка?
BillyBoy`
30-09-2008, 23:19
Дай ми снимка на колектора. Може би не съм достатъчно фен,(дано да не ти е обидно),но офертата ми е 300 общо за колектора и чипа, както си прецениш човек.
alfaracer ти направо искаш да земеш всичко без пари стегни се малко колектора е направен от човек които е много навътре със тия неща така че не издребняваи и аз искам да си взема много неща за без пари ама никои не дава така
alfaracer
02-10-2008, 11:24
Добре де ,аз от къде да знам какво продава той?Може да му го е заварявал дядо му с електрожена.Виж че след тунинга на главата, двигателя роди, и то 2 пъти.Сега незнам, може същия "БАДЖО" дето е правил тунинга да е правил и колектора.Затова му искам снимка.Понеже имам сервиз, съм попадал на някой гаражни изпълнения.Някой хора си слагат и турбини без вообще да помислят какво ще стане.Други монтират и турбини от дизел на бензинова кола.Искам снимка, чрез нея до някъде бих разбрал дали този колектор си заслужава.
BillyBoy`
02-10-2008, 21:06
първото което е Добри не прави гаражни изпълнения и второто което е 1912 не лъже и третото което е колата не е раждала два пъти:hehe:
и да иска вече генерацията е няма!!!
alfaracer
05-10-2008, 22:18
Радвам се:thumbup:, нека колектора да отиде при някой мераклия, не като мен.