View Full Version : Към Хакерите :)
След като преинсталирах уиндоус и немога директно да си пусна някоя песен на Уиндоус медиа плеър - с 2 кликвания върху песента не се активира
трябва да дам десен бутон - опън уит и т.н. , а е активирано да се зареждат директно с медиа плеър
Дай на Уиндоус Медиа Плеъра да отваря файлове мп3....в настройките чекни файловите асоциации
П.С разкарай тоя Уиндоус Медиа Плеър и си сложи един Уинамп....
rammstein4o
07-08-2008, 10:42
Ако ме пита мене да махне тоя уиндоус ама тва е друга бира...
Иначе освен че може да промениш файловите асоциации през настройките на медия плеър можеш и да дадеш един път опен уит и там има една цъкалка да запомни с коя програма го отваряш сега и винаги да ползва нея...
Иначе наистина е по добре да минеш на друг плеър...
Добър избор е за музика WinAmp (http://www.winamp.com/player) (както каза колегата)
и за аудио и видео GOM player (http://www.gomlab.com/eng/GMP_download.html)
тия неща са ми ясни - направил съм ги ,но не реагира ... всички мп3-ки са с иконката на media player и неще да се отваря с кликване ,като сменя от опциите на друг плеър се отварят .... с тоя неще
от windows explorer отваряш Tools -> Folder options -> File Types -> посочваш mp3 и след това натискаш change, там си избраш Winamp -> OK
cvetelin
08-08-2008, 09:21
или най лесно
десен бутон в/у Мр3 properties -> change ->избираш си плеара който искаш да ти свири мр3 ... маркираш ок и като пуснеш мр3 ша тръгва с избрания плеар
Родна реч, омайна сладка :comphits:
Stefan Caromov
12-08-2008, 12:48
За да не пускам нова тема , имам въпрос :
От вчера лап топа ми не ще да се връзва към нета .WI-FI то пиш е ,че е изключено. когато го отворя изписва това " The dell wireless WHAN Card is still disabled=Slode the Wireless ON/OFF switch to enable it. " Но след като се опитам да включа уай фи то ми излиза следния надпис (Ей много треа пиша сега ) "windous cannot configure this wireless connection. If you have enabled another program to manage this wireless connection use that software.If you want windous to configure this wireless connection, start the wireless zero configuration(WZC) service. FOR INFORMATION about starting the WZC service see article 871122 in the microsoft knowledge base on the microsoft .com"
Да ама проблема е ,че лаптопа е Делл inspiron 1525 оригинално с Виста,а ,аз му качих ХР про. Някой ще ми каже ли какво да направя
Имаш друга програма, която менаджира Wireless картата инсталирана Dell Wireless tool или нещо си такова беше. Виж в програм файлс нещата, които започват с Dell и там ще е някъде тъпия инструмент за менажиране и си настрой мрежата през него или просто го изключи и ползвай вградените в Windows средства за това.
Stefan Caromov
12-08-2008, 16:18
много благодаря на колегата ,проверих всичко и ,случайно намерих от страни на лаптопа едно копченце с надпис "No INDIANS" те тва се оказа ,че имало он и офф тоя тъпак
много благодаря на колегата ,проверих всичко и ,случайно намерих от страни на лаптопа едно копченце с надпис "No INDIANS" те тва се оказа ,че имало он и офф тоя тъпак
:clap2:
чи то това е елементарно ...чак пак за хакери :tongue:
Хакери, Ламери то все тая :comphits:
Както се казва RTFM ;-)
Всички лаптопи го имат, на отделен бутон или функционалния + някой F клавиш.
чи то това е елементарно ...чак пак за хакери :tongue:
нали -елементарно -
Айде обясни ми като много знаеш как да го оправя ...!?... преинсталирах MediaPlayer и промяна нямаше ...... не се пускаше с "double click" директно песента ...като покажа на MP3-ката пътя към друга програма(BS-Player;WInAMP;MV2 player) се отваря с двойно кликване върку дадената песен това е елементарно познание "Това го знае Всяко Хлапе", НО с WindowsMediaPlayer не става ......... всички ми обяснявате какво трябва да направя ,за да ми се отваря директно песента ,но никой не разбра същността на проблема,че с тая програма НЕЩЕ ....... ЗАЩО НЕЩЕ АДЖЕБА - отговор за решението !?
Някои програми ( като Winamp например) имат опцията да следят дали някоя друга програма е "откраднала" даден тип файлове и при следващото й стартиране си ги възвръща. Така че провери за такива опции в другите плейъри :)
winamp - e деинсталирана ....... със същите програми съм дето бях и преди преинсталирането на уиндоус
angelovi69
08-03-2015, 22:09
Колеги, помагайте! Постоянно ми изскачат някаки реклами с надпис Ads by offers Wizard. След като цъкна десен бутон и Reload, изчезва и след няколко секунди пак се появява. Изскачат и други прозорци, като цъкна на хиксчето, някои се затварят и изчезват, други тръгват да се отварят в отделен екран. Рестартирах, т.е. изключвах рутера, не помага. Като сложа флашка за мобилен нет /на М-тел/ няма такива изскачащи прозорци, но свършват мегабайтите на висока скорост и после пак мъка. Дайте акъл, че с тия технологии ич ма нема.
Linkestis
08-03-2015, 23:37
Сложи си Adblock добавка към браузера,и пусни някоя по-сериозна програма да сканира компа.
Разгледай в my computer в инсталирани програми дали има някоя която не си инсталирал ти
dimitar_vd62
08-03-2015, 23:48
Нещо ти се е закачило, пусни антивирусна, пробвай с .Виж в add-remove от контрол панела дали не ти се е инсталирало нещо и го деинсталирай/малко вероятно/.Виж това клипче https://www.youtube.com/watch?v=GsS8pzizt1o, не знам колко е достоверно но бих пробвал.Също и тука - http://malwaretips.com/blogs/ads-by-offerswizard-removal/
firedragon
09-03-2015, 17:18
Направо си инсталирай един malwarebytes и го пусни да намери гадинката,после я махаш,слагаш един AdBlock и внимаваш какво инсталираш,че някой път слагат toolbar-ове без да се усетиш.
angelovi69
09-03-2015, 19:11
Благодаря на всички. Почвам да видя до къде ще я докарам с деинсталациите. Ако нищо не направя, /че не чувам петлите в тая област/ утре ще дам лаптопа на специалист. Още веднъж мерси за мненията.
dimitar_vd62
09-03-2015, 20:01
Направо си инсталирай един malwarebytes и го пусни да намери гадинката,после я махаш,слагаш един AdBlock и внимаваш какво инсталираш,че някой път слагат toolbar-ове без да се усетиш.
Мммм така е....next,next,next.....и там между тях някъде някой е трябвало да чете и да махне отметка.Не че няма случай дето изобщо не подозираш и си изненадан отсекъде, ма все пак трябва и да се чете между кликовете.