View Full Version : Alfa 145 2.0 TS 16 V vs. Bravo 2.0 20V
zdraveyte izvinete no ne mi ba4ka kirilicata spored vas koe e po dobro imam mnogo sporove s priqteli i vsi4ki mi kazvat Bravoto taka li e spored men e Alfata
Първо Добре дошъл във форума.
Има кирилица долу в дясно като пишеш, така че това че нямаш инсталирана не те оправдава ;-)
А темата е дискутирана няколко пъти и като цяло QV-то бяга повече от Бравото. Другото е въпрос на личен избор.
Vankata85
07-08-2008, 19:14
Здравеи колега, и двете коли са хубави и бързи.Бравото има проблем с валовете ядат ги като солети.Ако Бравото е 155 коня е по барзо от Алфата според мен и това което съм виждал от гонки.И двете са хубави ти си решаваш коя да избереш.Успех
ако работата се свежда до избор колега,да знаеш че ако бравото яде валовете като солети то....Т.С яде коляновия вал като фъстъци!!!! инъче коя я е по-бърза е относително защото тея коли са минали 10 год вече а и не се знае кой как кара;) относителан работа........
StarChild
07-08-2008, 23:28
От личен опит и двете са мнго луди резачки;)
Satanism
08-08-2008, 18:20
Все ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличи ;)
Няма какво да се чудиш алфата си е алфа.;-)
RoMeO_156_GTA
08-08-2008, 19:31
Все ми се струва, че в някакъв момент тоя цилиндър в повече ще си проличи ;)
Ще си проличи ако е на магистрала или от летящ старт . Инъче съм гледал доста теми из фиатския форум и Бравото идва малко мудно на старт , докато се развърти петака :hehehm:
Satanism
08-08-2008, 23:09
Ще си проличи ако е на магистрала или от летящ старт . Инъче съм гледал доста теми из фиатския форум и Бравото идва малко мудно на старт , докато се развърти петака :hehehm:
Да, тва го знам...ма и алфата не е много жива отначало :)
Иначе с такова браво, без ВИС, съм пускал делтата...до края на моята 2ра и на него му идва към средата на 2ра вървим заедно :)
Дискутирено е не веднъж - АЛФАТА Е ПО БЪРЗА.
А освен това е по кресива и т.н. Карал съм Браво няколко пъти и върви отлично, QV не съм карал, а и едва ли ще направя разлика от едно каране. Просто се гледа коя кола е по запазена и се купува. Фактора години - подръжка влияе на вървежа.
Да, тва го знам...ма и алфата не е много жива отначало
Твойта ако е така,другите мое да не са :grandpa: Иначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата ;-)
благодаря ви за мненията аз ли4но имам Алфа 145 1.4 Тс и съм много доволен от нея
Satanism
09-08-2008, 23:32
Твойта ако е така,другите мое да не са :grandpa: Иначе разликата между двете е малка,но в полза на Алфата ;-)
Все ми се струва, че тук е до характеристиките на мотора, а не до моята и твоята :)
vikoalfa
09-08-2008, 23:46
Ма на мене ми се струва,че леко объркахте раздела рацери.
Отиди някъде и покарай ХГТ, после се качи и на КуВе и сам ще си отговориш. :hehehm:
Но преди всичко гледай състоянието на колата! Закарай я на диагностика преди да я купиш и ще си спестиш много ядове.
Все ми се струва, че тук е до характеристиките на мотора, а не до моята и твоята :)
Бате ще ти кажа че и 1.6,който е в час,се развърта по-бързо в ниските от 2.0 20в на Фиат :grandpa: :grandpa:
Satanism
10-08-2008, 23:39
Може...някой ден като и моята дойде в час, че сега ми липсват половината части в скоростната, ще се пробвам с на едно приятелче HGT-то :)
ПП.АКо някой му е мераклия, той е винаги навит :)
Христо_Сираков
11-08-2008, 11:16
взимаи алфата и не се чуди лично на мен по ми харева от бравото
Vankata85
11-08-2008, 17:47
Здравеите ,по дани фиата на 400м 16.1 сек, ,а Алфата е 16.2 сек, Другото зависи от шофиора тжа са даните от производителя
tokata_pz_flex
11-08-2008, 23:32
Данни не гледай ! Алфата е доста по сериозен автомобил от фиата ( лично мое мнение ) . Знам , че сега ще се почне с коментариот сорта на ' то Алфата си е Фиат ' , ама според мен алфата е по-бърза , по-комфортна и по-красива .
Данни не гледай ! Алфата е доста по сериозен автомобил от фиата ( лично мое мнение ) . Знам , че сега ще се почне с коментариот сорта на ' то Алфата си е Фиат ' , ама според мен алфата е по-бърза , по-комфортна и по-красива .
ей дизелар..... мръсен
по темата.... бравото няма никакво участие ;)
ей дизелар..... мръсен
Дори с твойта кола,нали мацко :tongue: :tongue:
zdraveyte izvinete no ne mi ba4ka kirilicata spored vas koe e po dobro imam mnogo sporove s priqteli i vsi4ki mi kazvat Bravoto taka li e spored men e Alfata
прочитај тука..:)
http://www.alfa145.co.uk/downloads/Top_Gear_-_Alfa_Romeo_145_2-0_Cloverleaf.pdf
dakata_76
18-08-2008, 20:07
zdraveyte izvinete no ne mi ba4ka kirilicata spored vas koe e po dobro imam mnogo sporove s priqteli i vsi4ki mi kazvat Bravoto taka li e spored men e Alfata:prescription:az imam 145 ts 2000 i ne bix zamenil tazi kola s nikoq druga
DiStefano
18-08-2008, 23:21
ей дизелар..... мръсен
аххахахахаха ... сипа ли ти бацеее ...
Бравото 155 20V съм гледал 4 старта и 4-те пъти падна
от 145 1.8 ТS и то не с малко ...
за КуВе нема кфо да говорим
иначе съм го казвал поне 10 пъти
ама Бравото 20V за подръжка на макс. скорост
примерно по Хайуея е перфектно
ама Бравото 20V за подръжка на макс. скорост
примерно по Хайуея е перфектно
Тва му е единственото предимство :dunno: :dunno:
Тва му е единственото предимство :dunno: :dunno:
и на звук го докарва :smile: