Log in

View Full Version : НЯКОЛКО ПРОБЛЕМА...АМАН ВЕЧЕ

n.ianev
07-08-2008, 14:42
1-когато измия колата лявото шофйорско огледало задаржа вода и когато трагна пръска цялата лява страна на колата и си ли4и като исъхне.много е гадно?
2-инсталацията на фаровете ми по точно на късите гори постоянно.крушките са h1 и не мисля че са силни,само незнам колко ампера трябва да е предпазителя?
3-няколко пати докато карам усещам как се откачат пруйините на облегалката на шофйорската седалка,може ли да се отвори да се закрепят?
4-третата скорост старжи като я включиш малко по ряско.ако я бутна леко или на обороти няма проблем,от кво може да е тва?
и 5-то АБЕ ХОРА ЗА КВО СИ КОПУВАМИ ТЕЗИ КОЛИ /НЯМЯМЕ ЛИ СЕМЕЙСТВА.СЪС ПАРИТЕ ЗА ТАЯ КОЛА МОГА ДА ИЗХРАНЯ МАЛАК ПАНСИОН ЗА СИРАЦИ.ТАРСЯ ОТГОВОРА НА ТОЯ ВАПРОС НАЪ ВЕЧЕ ОТ СЕБЕСИ.ЗАщОТО ЗНАМ КАКВО щЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ВИЕ.

kolev
07-08-2008, 15:22
1- ти да видиш какъв гняс и корозия има в това огледало, бедна ти е фантазията
2- стойността на бушона в ампери е = (мощност крушка1 + мощност крушка2)/12+20% и закръгляш до най-близката горна стойност - примерно 10ампера , ако няма нищо друго на тоя бушон. ако има слагаш и неговата мощност в скобите.

4- може да се каже че е нормално
5-що пък не :tongue:

n.ianev
07-08-2008, 16:50
1- ти да видиш какъв гняс и корозия има в това огледало, бедна ти е фантазията
2- стойността на бушона в ампери е = (мощност крушка1 + мощност крушка2)/12+20% и закръгляш до най-близката горна стойност - примерно 10ампера , ако няма нищо друго на тоя бушон. ако има слагаш и неговата мощност в скобите.

4- може да се каже че е нормално
5-що пък не :tongue:

готов сам да я дам и за 3000лв.въпреки че я купих за 4600 преди година и малко и сам дал още толкова сигорно

dilian alfa gtv
07-08-2008, 17:20
1-когато измия колата лявото шофйорско огледало задаржа вода и когато трагна пръска цялата лява страна на колата и си ли4и като исъхне.много е гадно?
2-инсталацията на фаровете ми по точно на късите гори постоянно.крушките са h1 и не мисля че са силни,само незнам колко ампера трябва да е предпазителя?
3-няколко пати докато карам усещам как се откачат пруйините на облегалката на шофйорската седалка,може ли да се отвори да се закрепят?
4-третата скорост старжи като я включиш малко по ряско.ако я бутна леко или на обороти няма проблем,от кво може да е тва?
и 5-то АБЕ ХОРА ЗА КВО СИ КОПУВАМИ ТЕЗИ КОЛИ /НЯМЯМЕ ЛИ СЕМЕЙСТВА.СЪС ПАРИТЕ ЗА ТАЯ КОЛА МОГА ДА ИЗХРАНЯ МАЛАК ПАНСИОН ЗА СИРАЦИ.ТАРСЯ ОТГОВОРА НА ТОЯ ВАПРОС НАЪ ВЕЧЕ ОТ СЕБЕСИ.ЗАщОТО ЗНАМ КАКВО щЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ВИЕ.

аз все още нямам ама и да имам...............тва е любовта по алфа ромео накой издържат други не.:big_love:

n.ianev
07-08-2008, 18:04
аз все още нямам ама и да имам...............тва е любовта по алфа ромео накой издържат други не.:big_love:

аз май мяма да издаржа...........незнам

dilian alfa gtv
07-08-2008, 18:20
то си е доста трудно да издържиш де.аз държа все още ама някой път така ме хваща яд че...........:furious:ама колата си е голям кеф определено но сякаш нарочно е направена така че и да те яд малко то такива тъпотии се случват по тез алфи че не всеки би издържал и напълно те разбирам аз и всеки който кара алфа но друг не може определено.

n.ianev
07-08-2008, 18:29
то си е доста трудно да издържиш де.аз държа все още ама някой път така ме хваща яд че...........:furious:ама колата си е голям кеф определено но сякаш нарочно е направена така че и да те яд малко то такива тъпотии се случват по тез алфи че не всеки би издържал и напълно те разбирам аз и всеки който кара алфа но друг не може определено.

ей тва най ме е яд когато някой дето цял живот е карал някви безлични коли да ми дава акъли.за тва не слушам никой а само разума си.ако слушам обаче сърцето си целия ми труд от толкова год. да създам дом бизнес и семейство щте отиде по колата:grandpa:

Оги
07-08-2008, 18:32
аз май мяма да издаржа...........незнам

Аве хора сега ревете от колите пък като ги купувахте къде гледахте.Аз от моята съм доволен и дори някога да я продам пак ще е алфа.На моята само ме е яд ,че е с 2 врати и малък двигател ма толкова я харесах като я видях ,че право я взех а бях уговорил още 3-4 коли да гледам ма тая много ми хареса.:big_love: Нещо като любов от пръв поглед:big_love:

n.ianev
07-08-2008, 18:39
Аве хора сега ревете от колите пък като ги купувахте къде гледахте.Аз от моята съм доволен и дори някога да я продам пак ще е алфа.На моята само ме е яд ,че е с 2 врати и малък двигател ма толкова я харесах като я видях ,че право я взех а бях уговорил още 3-4 коли да гледам ма тая много ми хареса.:big_love: Нещо като любов от пръв поглед:big_love:

то и при мене така стана аз дори не я запалих колата направо я платих и я поканих на кафе.тва е най голямата ми несподелена любов.
женами ако прочете това:pokey::boxing::duel::starwars::BIGsmile::snip er::laser:

dilian alfa gtv
07-08-2008, 18:41
ей тва най ме е яд когато някой дето цял живот е карал някви безлични коли да ми дава акъли.за тва не слушам никой а само разума си.ако слушам обаче сърцето си целия ми труд от толкова год. да създам дом бизнес и семейство щте отиде по колата:grandpa: с такива философи споровете съм ги приключил отдавна и наистина който е карал така наречен -безличен автомобил-не може те разбра що е то алфа.един колега го написал много добре-купчина красиво подредени пластмаси и железа и по средата душа -необяснимо е.

n.ianev
07-08-2008, 18:46
има и др. аз нищо не разбирах от коли за разлика от сега а и нямаше никой който да я огледа аз гледах дизайна.може би аз не сполучих на кола.
има я във раздел продава и както един колега каза .....как искаш да я продадеш ти така я оплю.
не съм оплюл колата аз съм си кърък пък и за една година съм навартял54000км.и тая кола ми е изкарала толкова пари.............но голяма част от печалбата ми отиде по нея.предполагам ,че и следващата ще се чупи толкова , на тея км. дето въртя,но поне да са по евтини частите
.

dilian alfa gtv
07-08-2008, 18:47
то и при мене така стана аз дори не я запалих колата направо я платих и я поканих на кафе.тва е най голямата ми несподелена любов.
женами ако прочете това:pokey::boxing::duel::starwars::BIGsmile::snip er::laser:

остави и аз така я купих моята те идиотите дори я бяхя освавили без грам бензин.точно любов от пръв поглед и после разбрах за кво става въпрос.за GTV-то става въпрос.но не съжелявам дори и грам всички средства са оправдани.и всеки ми плюе колата как може толкова пари за такава кола и кво ли още ни но хем нареждат и в същия момент залепват на прозареца и викат еба.........тии алфата а като повозя някои дори спират с всякакви коментари -само мълчание и за тва не споря с никой колата им показва кво и що е алфа ромео.

n.ianev
07-08-2008, 18:51
решил съм да я продам да поработя малко да посъбера пари че със нея немога и после щте си зема 166.тва ми е целта.и сега мога да я взема ама трябва да увивам бебето във весници:baby_bringin:

dilian alfa gtv
07-08-2008, 19:05
е все пак семейството на първо място няма как и всичко по реда си.и това ще стане всичко с времето си.а аз се целя за напред в GT BRERA или 159.но още веднаж всичко с времето си.и няма невъзможни неща само недостатъчно финансиране:grandpa:аиде успех колега и в продажбата и в покупката.

ivan dimitrov
07-08-2008, 19:17
---

zaryto
07-08-2008, 19:39
К'во ревете толкова незнам.Като всяка кола на 10-15 години си е каруца и винаги нещо ше тропа,скърца,стържи и тн.Вманиячавате се :prescription:

dilian alfa gtv
07-08-2008, 19:51
никой не реве братле бъркаш нещо:grandpa:

StarChild
07-08-2008, 23:33
Отговорът се крие в убоволствието да шофираш Алфа всичко устанало е на заден план:tongue:

svetlinst
08-08-2008, 21:39
Напълно съм съгласен за удоволстието, но при положение, че ви чакат ремонти за 500-600 лв. всичко се променя. Моята алфа съм я карам 11 000 и сега ме чака точно такъв ремонт, при положение че не броя смяна на масло и филтри, на които също им е дошло времето. Истината е, че или колите са ни много крехки или в италия са скъсани от каране, без да бъдат подържани. За наше голямо съжаление това е реалността :prescription:

victtorbg
08-08-2008, 22:02
Напълно съм съгласен за удоволстието, но при положение, че ви чакат ремонти за 500-600 лв. всичко се променя. Моята алфа съм я карам 11 000 и сега ме чака точно такъв ремонт, при положение че не броя смяна на масло и филтри, на които също им е дошло времето. Истината е, че или колите са ни много крехки или в италия са скъсани от каране, без да бъдат подържани. За наше голямо съжаление това е реалността :prescription:

Зависи от коя част на Италия е вкарана-ако е от южна Италия изобщо не е подържана.Ония карат до дупка.Имам приятели които се занимават с внос на коли на Горубляне и от тях го знам.Моята е от там и маслото беше черно(незнайно от кога не беше сменяно) и цялата беше разтропана.

marrrto
09-08-2008, 19:51
Колега не се ядоавай! Като караме стари коли така ще е, се ще има нещо да се разваля и да се прави. Пък и не само италианките са проблемни. Аз смених мойта с ауди и пак си е вкарване в разходи, че и по-големи дори. А най-лошото е че напоследък ме е хванала носталгията по алфата и съм почнал да събирам пари и за една алфа! кеф цена няма!

JAMAL
09-08-2008, 22:05
Дано да не си предизвикам лош късмет,
карам трета Алфа Ромео, вече 6+ години и не съм имал неразрешим промлем или
проблем който е нормално да го има всяка кола от съответния набор:tooth:.
имат някои слабости, които са всеизвестни и се наричат дори "Консуматив".
За съжаление още не съм срещал кола, която да смятаме за нова и да и се радваме, а тя всъщност изкарала два живота. Не ни остава нищо друго, освен да се надяваме да са с по-малко болести.
Поздрави!

dilian alfa gtv
10-08-2008, 19:31
Колега не се ядоавай! Като караме стари коли така ще е, се ще има нещо да се разваля и да се прави. Пък и не само италианките са проблемни. Аз смених мойта с ауди и пак си е вкарване в разходи, че и по-големи дори. А най-лошото е че напоследък ме е хванала носталгията по алфата и съм почнал да събирам пари и за една алфа! кеф цена няма!
така си е кеф цена няма;-)долу горе като жените и те са за кеф а и винаги имат нужда от вложения по тях.ама пък кефа си кеф

n.ianev
12-08-2008, 20:34
така си е кеф цена няма;-)долу горе като жените и те са за кеф а и винаги имат нужда от вложения по тях.ама пък кефа си кеф

да бе така е ама тая кола ми харчи колкото цял харем.аз предпочитам 10 жени отколкото една кола

dilian alfa gtv
12-08-2008, 21:16
да бе така е ама тая кола ми харчи колкото цял харем.аз предпочитам 10 жени отколкото една кола
така ами и аз ги обичам много жените то алфата си е кеф ама предпочитам да си легна вечер до жената от колкото в колата;-)

n.ianev
13-08-2008, 19:34
така ами и аз ги обичам много жените то алфата си е кеф ама предпочитам да си легна вечер до жената от колкото в колата;-)

а има и трети вариянт.СЪС ЖЕНАТА ВЪВ КОЛАТА