View Full Version : Скапани Бетоновози!!!
sa6o_roman
07-08-2008, 17:07
седя си на балкона и си пуша следобедната цигара, и гледам един бетоновоз започва да серее бетон по улицата (тя е под наклон)! И си пускаше така бетон поне 50 метра :furious: На същия тротоар целия блок си паркира колите, представете си само някой сляп идиот да мине от полузасъхналия бетон кво става с целата екосистема наоколо. Та като го видех това не издържах, хванах лопатата и 7-8 кофи с вода г/д оправиха положението :jason2:
случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)
ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!
Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала
ето и снимка
ндаа
амат от хора дето не се съобразяват с околните
обществонополезен труд за такива е оправията
седя си на балкона и си пуша следобедната цигара, и гледам един бетоновоз започва да серее бетон по улицата (тя е под наклон)! И си пускаше така бетон поне 50 метра :furious: На същия тротоар целия блок си паркира колите, представете си само някой сляп идиот да мине от полузасъхналия бетон кво става с целата екосистема наоколо. Та като го видех това не издържах, хванах лопатата и 7-8 кофи с вода г/д оправиха положението :jason2:
случката се развикъм 16:00 днес, идеше ми да видя от 7мия етаж номера на тъпия бетоновоз, даже мислех да го гоня с колелото ( камиона едва креташе по баира, а аз съм пушач само от 2 години хах)
ПИСНА МИ ОТ СЕРЯЩИ СЪЩЕСТВА като хората, които наемат амортизирани Камази за строежа на мултимилионно струващите им апартаменти !!!
Случката е в София, кв. Люлин, бул Добринова Скала
ето и снимка
Браво!
това наистина е ужасно, но е често явление защото ги препълват, за да пестят..... Много е тъпо. Алея Яворов в посока към ТВ кула точно я бяха ремонтирали и 2 едмици по-късно при светофара има наръсен бетон и неравна настилка, все още е така..... Като няма контрол на строителните фирми така ще е.............
Аз вчера се скарах с едни сторители на поредната кооперация до нас.Извозват боклуци от съборената къща и половината платно заринато!Нестига,че всеки ден ми подсвикват като минавам (да ги *#***:angry1::cussing:),вдигат прах ужасен ,че и пътя ми ще отцепват. Айде нема нужда:) Обясних им културно..http://www.foxes2.be/phpbb2/images/smiles/lostit.gif,че до вечерта тези боклуци нетрябва да ги има.Нямаше ги верно,ама днес един мангал от строежа ми вика"Кака много си лошава ма!":tooth:http://www.foxes2.be/phpbb2/images/smiles/foxes_12.gif
Furious 155
07-08-2008, 22:21
на мен със служебната кола ми се случи камион пълен с пръст да излиза от кръговото и да ръси яко настрани буци, ама БУЦИ, един младеж с един мотор щеше да се пребие!!!
незнам обществено полезен труд или направо в АЛКАТРАЗ!!!
sa6o_roman
08-08-2008, 19:31
мани мани, аз като излязох да чистя беше пиков час. Шофьорите си ме заобикаляха, само от камиони и автобусите се пазех. Мале, съседите са ме помислили за луд, аз си бях на средата на лентата с неква лопатка и лея неква вода хаха
само един с мерцедес ме ядоса като наду клаксон, но за съжаление не спря да му обясня какво правя и да му придам малко от възмущението си :pokey:
така или иначе аз съм доволен, щото от инцидента останаха само някви следи цимент и тук таме някое камъче. Даже част от изпопадалия бетон го сложих на едно скапано място на бордюра, така че да се паркира без толкова друсане.
@viki добре си направила в тоя случай и така трябва :) как ми се искаше да го настигна тоя с бетоновоза леле...
ндааааа
и аз мнооооооооого се дразня от нанесена кал и 'говна' по платното - пречукваш се като нищо
ВИНАГИ става така с мърлячи строители/инвеститори/изпълнители/камионджии....
дано намалеят изпълненията като това, че колегата няма да може да пуши на спокойствие ;-)
Само бой ги оправя тия :bangin:
днес бордюрче, утре стена, можеш да събереш за 1 къща бетон ;)
няма контрол и всеки си прави каквото иска, после на наш гръб