View Full Version : Четвъртъk в Толедо 19:00 часа
Ранобудниче
14-05-2009, 21:53
на мен пък ми се отвори работа, та пропуснах отново.
надявам се, отчели сте се достойно.
на мен пък ми се отвори работа, та пропуснах отново.
надявам се, отчели сте се достойно.
Ми отсрамихме се как да е :Tease:
nightroller
15-05-2009, 18:29
много готино беше :) дори аз отидох :(;):):) и съответно се насвятках горе-долу прилично ...
Ми отсрамихме се как да е :Tease:
e ти с тия свирки дето намаза :holiday:
Момчета и момичета :)
Нашата сервитьорка на 26 има бал, а на 28 се очертава да е на смяна. Хайде да съберем някой лев да й купим подарък.
Какво ще кажете?
Тая дето ще ми пее ли?
Иначе идеята е добра. Може да се включа следващия път.:idea2:
Тая дето ще ми пее ли?
Иначе идеята е добра. Може да се включа следващия път.:idea2:
Не тази,
другата
Не я знаеш
Момчета и момичета :)
Нашата сервитьорка на 26 има бал, а на 28 се очертава да е на смяна. Хайде да съберем някой лев да й купим подарък.
Какво ще кажете?
Цвети ли бре? толкова ли е малка??? ах на баткоооо :)))
а ти пЪ от къде знаеш??? алоууу :-P
P.S. а иначе ОК.
...ах на баткоооо :)))
...
Абе знаех си аз, че и с Милко Калайджиев си рода ... ;)
я елате, пиленца ... жик-так :tooth:
koolio (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=185) ти още ли не си е зел. цяла вечер беше дискриминиран и панела ти разхварляше на земята.
koolio (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=185) ти още ли не си е зел. цяла вечер беше дискриминиран и панела ти разхварляше на земята.
Не казвам! Това са интимни подробности!:devil::devil::devil:
Кво стана? ще събираме ли пари за чехли и вибратор?? :):):)
Кво стана? ще събираме ли пари за чехли и вибратор?? :):):)
Явно вече си избрал подаръка :tooth:
А довчера кой ще идва да правим :big_beer: ?
:):)
довереча мисля, че съм на линия :big_beer:
Ако привърша навреме ангажиментите може и преди 8 да съм там.
Пишете и мен в акцията! Ще се домъкна тунайт при хората!
ALFetamin
28-05-2009, 14:39
+ още 2ма :indian: - на 2 колела :-)
nightroller
28-05-2009, 16:33
и аз ще взема да се замяркам наоколо ;);) :)
Имаме резервация за днес.
Събрахме се. Аз бях за малко тоя път, следващия повече.:strong:
и аз бях за малко с жената... по-натам повечко :)
Брех, то до мен сте се събирали, взема да мина нехт уийк, тамън да не се стискам на пиене :))
и аз бях за малко с жената... по-натам повечко :)
А други бяхме с дечурлигата ... :)
А други бяхме дечурлигата ... :)
Ти че си от дечурлигата, това е ясно, а този път беше и с хлапето :-P
netsurfer
19-12-2009, 10:37
Има ли още сбирки? :)
Има, има.
Мястото и времето са същите :)
Е аз съм на 300 метра от Пипълса и да не знам, пишете кога се събирате, ще мина гарантирано.
Е аз съм на 300 метра от Пипълса и да не знам, пишете кога се събирате, ще мина гарантирано.
Че то си пише в заглавието на темата.
Треа мина да ви видя,нали съм местен вече:afro::afro::afro:
Треа мина да ви видя,нали съм местен вече:afro::afro::afro:
Мини, ама най-рано на 8-ми януари.
ок:BBQ:
не`ак си на 8-ми януари 2010 не се пада да има среща но ако решим ше направим.
не`ак си на 8-ми януари 2010 не се пада да има среща но ако решим ше направим.
Сори, имах предвид 7-ми ;)
Който ще идва днес да вдигне ръка! :holiday2:
Аз чакам Милена да ме агитира, че не познавам никой и съм срамежлив :)) Иначе съм на 3-4 минути пеша :)
кой, аз ли
хихи, аз не правя такива неща
nightroller
21-05-2010, 13:59
Аз чакам Милена да ме агитира, че не познавам никой и съм срамежлив :)) Иначе съм на 3-4 минути пеша :)
и какво като не познаваш никой :) ще се запознаем :) и ако пиеш бира, доста бързо :D
Пия я доста бързо, с 3 сламки за по-голям дебит :) Ако се събирате другия четвъртък ще мина :)
ако вземете да ми обещаете, че ще се пие бирата навън и няма да ме опушвате, може и мен да навиете
nightroller
21-05-2010, 14:25
Пия я доста бързо, с 3 сламки за по-голям дебит :) Ако се събирате другия четвъртък ще мина :)
Всеки четвъртък без Коледа :)
Сламките 1/2 цол ли са или 3/4? :)
Играя на 3/4" , че определено е по-голямо от 1/2 цола (все пак съм ОВК) :)) Трудно се захапват, ама с мерак се получава :)))
За опушването, аз не пуша, ама не ми пречи да пална като си пийна :)
Днес ще ходи ли някой, че да се отбия или да си мързелувам спамейки във форума на 9 инчовия дисплей, че ми умря големия ?
nightroller
27-05-2010, 16:32
Аз може и да успея :) ама ти не се притеснявай винаги има едно постоянно присъствие от около 5-6 човека :)
към колко ще има човеци там
Болен съм, надявам се на Панча да забириме :)
Добре де са,няма ли да има срещи вече на Пипълсо:upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley::upsidedw nsmiley::upsidedwnsmiley::upsidedwnsmiley:
Всеки четвъртък сме на линия след 20 часа, обикновено ни гонят от заведението :) Срещите си ги има, просто никой не пише, защото са си по дефолт.
О, не сме спирали да се събираме. Пропуск имаше само на връх Коледа. Ти нали щеше да се местиш близо и да идваш редовно? :drinking:
О, не сме спирали да се събираме. Пропуск имаше само на връх Коледа. Ти нали щеше да се местиш близо и да идваш редовно? :drinking:
Ами аз съм близо,ма кат не пишете,аз отде да знам че сте тама:flex::flex::flex:са вече знам,и ще намина някой ден,но днес няма да мога,детегледачка съм:-o:-o:-o
П.С.В колка сат са срещите
Преди 8 почваме да се събираме малко по малко и до 9-10 сме в пълен състав. Седим до колкото ни изтърпи персонала, напоследък до към 1.
Днес и аз мисля да се донеса.
nightroller
30-09-2010, 16:42
[QUOTE=koolio;772238]Днес и аз мисля да се донеса.[/QUOTE
шсе скиваме и не забравяй - утре в БКП-то ;) :cheers:
Айде тоя четвъртък може да мина и аз :) Че и без друго ще съм наблизо.
nightroller
06-10-2010, 14:55
минавай, но си прецени колко ти е силен ангела ;)(beer)
Аз, Милен /swaper/ и един позабравен агенг Odisey /Деян/ довечера мислим да ви посетим да изпием заедно по бира. :)
Аз, Милен /swaper/ и един позабравен агенг Odisey /Деян/ довечера мислим да ви посетим да изпием заедно по бира. :)
Вие се сетихте га ме немаше:comphits:
Ранобудниче
09-10-2010, 10:08
Ако синузитът е понамалил тормоза си върху черепната ми кухина, на 14-ти съм там - отдавна не съм ви наглеждала.
Ако синузитът е понамалил тормоза си върху черепната ми кухина, на 14-ти съм там - отдавна не съм ви наглеждала.
И аз мога да дойда :idea2:
И аз мога да дойда :idea2: Доста дълга маса се заформя! :)
Доста дълга маса се заформя! :)
А дано, че аз съм малко тежък с каненето
Ранобудниче
09-10-2010, 11:16
Хехехе - намирисва ми на отнесени от вихъра : )))
nightroller
09-10-2010, 11:18
ееее хайде де :) не съм те виждал от една година :(
Ранобудниче
09-10-2010, 11:22
ееее хайде де :) не съм те виждал от една година :(
Хм - аз май не съм те виждала от повече, явно требе да `дигна диоптъра : ))
"To come, or not to come" направо си мирише на Шекспир:))
nightroller
12-10-2010, 14:30
Хм - аз май не съм те виждала от повече, явно требе да `дигна диоптъра : ))
ти гле да ми не дигнеш мерникот ;)
Ранобудниче
12-10-2010, 15:01
ти гле да ми не дигнеш мерникот ;)
Кака ти не спортува с мерници. Единствено с причина :smoke:
@ Fiore, само бутилирано.
Против настинка и синузит:)
Ранобудниче
13-10-2010, 08:35
Против настинка и синузит:)
Против секфа гад. Стъклото също върши работа.
Пипълсо дали са го отворили вече, някой има ли представа?
Ramsezsh
28-04-2011, 16:51
Ако не са го отворили сме в Толедо!
Някой мераклия да ме вземе, тогава?
Проучвам вариантите къде да търся някой дето да го правя труден за снимане - снощи някой ми е намушкал на 3 места гумата с шило, чудя се дали е станало пред Толедо и съм се прибрал преди да спадне или е станало през нощта пред къщи.
Едва ли е пред пипълсо (толедо), но щото не виждам и причина да е пред къщи все пак да попитам - някой друг от трезвениците да се е оплаквал от подобни проблеми или вече не останаха хора дето да ходят там с коли :)
Проучвам вариантите къде да търся някой дето да го правя труден за снимане - снощи някой ми е намушкал на 3 места гумата с шило, чудя се дали е станало пред Толедо и съм се прибрал преди да спадне или е станало през нощта пред къщи.
Едва ли е пред пипълсо (толедо), но щото не виждам и причина да е пред къщи все пак да попитам - някой друг от трезвениците да се е оплаквал от подобни проблеми или вече не останаха хора дето да ходят там с коли :)
Няма как да ти наръгат гумата на 3 места и да се прибереш без да усетиш,по-скоро е станало пред вас:afro::afro::afro:
Няма как да ти наръгат гумата на 3 места и да се прибереш без да усетиш,по-скоро е станало пред вас:afro::afro::afro:
Има, има :)
Сутринта не усетих, че е спукана цели 3 километра, не беше паднала докрай. А и гумаджията каза, че дупките са малки и бавно изпускат и е възможно да покарам без да разбера.
Цялата простотия е, че в момента не виждам причина това да се случва и съм много бесен на тия дребни душици дет ги е "срам" да ти кажат нещо в очите и злобеят скришно за нещо дето явно аз не знам или съм забравил отдавна. Но да не спамя повече темата за сбирките, просто проверявам всички възможности.
Да не е някой отмъстителен сервитьор? :paddle:Всеки четвъртък остават извънредно, може да има злопаметен. Сега сериозно, не съм чула някой да се оплаква, ама то и повечето сме с двойката или с таксе. На нас чат-пат ни правят мизерии отзад зад блока, където паркираме, последно някой :sniper:е направил черта с ключ, но ако го пипна, ще чупя метлата в него с риск да не летя известно време.
nightroller
17-06-2011, 18:19
и така пичове и другарки (за тези, които не знаят) вече Пипулс не е това което беше, затва се събираме в съседната кръчма - "Торпедо" :)
и така пичове и другарки (за тези, които не знаят) вече Пипулс не е това което беше, затва се събираме в съседната кръчма - "Торпедо" :)
що да не са ви изгонили бря:band::evil::joly::whistle::flirt::butt::drums:
nightroller
17-06-2011, 20:52
що да не са ви изгонили бря:band::evil::joly::whistle::flirt::butt::drums:
Не са бе човек :(:( просто Пипулс май са се казва Интриг ;);) и ще дойде в повече :D:D тва в кръга на майтапа де ;) превърнаха го в няккъв лъндж бар с една светла атмосфера и някакси е неуместно да се провикваш за две бири наведнъж а и цените (според Търти) са си таковали капаците :):)
Не е ли ТОЛЕДО?:gruebel:
nightroller
17-06-2011, 21:01
Не е ли ТОЛЕДО?:gruebel:
ааа бъркате се яко - "Торпедо" е (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)
Търтея и Ранобудничето идват ли там?
nightroller
17-06-2011, 21:30
Търтея и Ранобудничето идват ли там?
Фреди, малко особен въпрос е това :) Търти идва но отдавна не е оня Търт, с който сме свикнали а Гори не идва от много време ... иначе постоянното присъствие сме ние - renyx, ramsaesh, sapper, kpmaster, leshoiad, Коки, Lucky, Търтей, Pinky, Pastora, Proper (много рядко) и аз nightroller ...
ПС Fiore-тата не идват щото вече са трима ;)
Фреди, малко особен въпрос е това :) Търти идва но отдавна не е оня Търт, с който сме свикнали а Гори не идва от много време ... иначе постоянното присъствие сме ние - renyx, ramsaesh, sapper, kpmaster, leshoiad, Коки, Lucky, Търтей, Pinky, Pastora, Proper (много рядко) и аз nightroller ...
Мене не ме ебаваш за слива а? :dark2:
nightroller
18-06-2011, 10:58
Мене не ме ебаваш за слива а? :dark2:
пфууу знаех си че ще забравя някой от нас ... :Tease::Tease::Tease:
Е благодаря просто питам де, виж ти, търтея се е променил...Все се каня да наминам, ма ще видим кога :drinking:
Е благодаря просто питам де, виж ти, търтея се е променил...Все се каня да наминам, ма ще видим кога :drinking:Tи се каниш от миналата година! :tooth:
Мани, да не е даже от по рано :stumm:
nightroller
19-06-2011, 22:55
Мани, да не е даже от по рано :stumm:
Идвай! Атмосферата е супер готина (напоследък) аз преди не бях много фен даже не съм ходил около 6 месеца ама не знам сега какво стана пак сме си същите ама някак няма дрязги .. времето минава и става все по-готино !!! Още повече че с моя приятел Рамзи даваме един незлоблив тон на пиене на бира ;) и разказване на вицове :):)
И мен си мЪ пропуснал, най-тролещ такъв :boxing:.
Е, аз не толкова редовно де :)
nightroller
19-06-2011, 23:36
И мен си мЪ пропуснал, най-тролещ такъв :boxing:.
Е, аз не толкова редовно де :)
тихо бре ;) ти си мой човек - тебе те крия нарочно ;):)
Абе я малко по темата :)
Защо някой не смени заглавието на темата на "Четвъртък в Толедо" и да махне телефона за резервации. Макар че като гледам как се мръщят обслужващия персонал може да отпадне тая опция и да се търси друго заведение, ама поне да не се бъркат хората :)
Снощи в 21:00 нямаше никой.Какво става?Да не е сменено заведението?
Ramsezsh
15-07-2011, 16:03
Не е сменено. Аз бах в 21,10 и там (в Толедо) вече бяха и търтея и пастора.
Ние в 20:55 минахме и през двете ,и като не видяхме наши хора .....Жалко.Другият четвъртък :cheers:.
Ramsezsh
15-07-2011, 16:22
Трябвало е да изчакате малко.
Или да звъннеете.
Но нищо другия път :cheers:
Довечера към колко ще сте на линия? Връщам се от изпит и трябва да се отбележи. Още не знам какъв е резултата, но и в двата случая ще :drunk:
Ramsezsh
21-07-2011, 14:10
Аз предполагам, че към девет без нещо ще успея.
:drunk: Това чакам да го видя :)
nightroller
21-07-2011, 16:45
Аз предполагам, че към девет без нещо ще успея.
я, бре - тва са го видех - ида и аз значи :):):)
Жената много смела емотинка сложила :roll2:
nightroller
21-07-2011, 19:17
Жената много смела емотинка сложила :roll2:
хора, не съм пил ма ми виждам двойно ... :( я да се идентифицирате кат пишете кой, кой е ;)
Ранобудниче
18-08-2011, 17:34
Не сме се броили днес.
А и време не остана.
nightroller
18-08-2011, 17:43
Не сме се броили днес.
А и време не остана.
Бройте мен и Коки
Ранобудниче
18-08-2011, 17:51
ИдЯлнУ.
Четвъртият да носи тесте карти.
Аз имам стратегическо предложение за смяна на мястото, или поне да тестваме друго място. А именно - пицария Бели брези, бившия ресторант Дойран 1, на адрес... Дойран 1. Цените са 5 до 10% по-високи от Толедо, но обслужването е доста на ниво и лятната градина е доста приятна. Не е за подценяване и факта, че декларират работно време до последни клиенти, с което можем да злоупотребим най-зловещо :tooth:
Та, какво ще кажете да ги прослушаме утре?
Ранобудниче
24-08-2011, 09:00
Аз имам стратегическо предложение за смяна на мястото, или поне да тестваме друго място. А именно - пицария Бели брези, бившия ресторант Дойран 1, на адрес... Дойран 1. Цените са 5 до 10% по-високи от Толедо, но обслужването е доста на ниво и лятната градина е доста приятна. Не е за подценяване и факта, че декларират работно време до последни клиенти, с което можем да злоупотребим най-зловещо :tooth:
Ми.. на търтея достатъчно близо ли му е? :BIGsmile:
Лично нямам нищо против промяна, но не съм сигурна, че е добра идея от днес за утре. Останалите я прочели, я не. Дай им време :)
А с паркирането как стои въпросът?
Ramsezsh
24-08-2011, 09:19
Аз нямам нищо против, но Горица е права, че по-добрия вариант е да го направим от другата седмица. Иначе ще се окаже, че има много неразбрали.
Let's ROCK! (http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU)
nightroller
24-08-2011, 09:53
аз съм категорично против :)
Откъде накъде ще местиш място по твое усмотрение бре ? и то без да го подложиш на обсъждане тука? алоо, шефче :):)
Циганска работа е твоята работа ей.
току виж ми дошли по-близо до мойта махала, че да не си броя чашите :busted_cop:
ако взема да заидвам де :mrgreen:
То това е срещу Ниагара точно, но никога не съм го посещавал. Гледах преди, че нещо пустее заведението. Иначе ми е почти все тая, пеша съм за 10 мин, което значи, че другаря Дойнов е за 3 :))
nightroller
24-08-2011, 11:05
То това е срещу Ниагара точно, но никога не съм го посещавал. Гледах преди, че нещо пустее заведението. Иначе ми е почти все тая, пеша съм за 10 мин, което значи, че другаря Дойнов е за 3 :))
е тва вече е циганска работа - вашта работа :):)
и заглавието на темата ще трябва да се редактира от някой правоимащ, че да не объркваме някой, който е решил да намине инцидентно
или като се измисли новото, тая да потъне
nightroller
24-08-2011, 11:13
и заглавието на темата ще трябва да се редактира от някой правоимащ, че да не объркваме някой, който е решил да намине инцидентно
или като се измисли новото, тая да потъне
ей мафио :) кви ги вършите бре? правите си Пинки–Търти клуб ли? :)
Ако е така казвайте да мислим за Найтролер-Коки–Горица клуб у Торпедо мухахахаа :)
Ранобудниче
24-08-2011, 11:23
ей мафио :) кви ги вършите бре? правите си Пинки–Търти клуб ли? :)
Ако е така казвайте да мислим за Найтролер-Коки–Горица клуб у Торпедо мухахахаа :)
В тоя връзка, онова Хепи не беше лошо ;)
Може и него да тестваме някой път :)
Да видим дъл шъ ни изтърпят ;)
nightroller
24-08-2011, 11:24
Идеално! аз съм за - моля накой правоимащ да промени заглавието на темата - всеки четвъртък в Хепи до басейна - ойеееее !
Дори ше ми е кеф баца Дойноф да го метам у водата като се напрай на щайга - той и без тва всеки път иде по бански :):):)
Ramsezsh
24-08-2011, 11:33
Кое е тва Хепи бре?
Let's ROCK! (http://www.youtube.com/watch?v=FjV8SHjHvHk)
nightroller
24-08-2011, 11:36
Кое е тва Хепи бре?
Let's ROCK! (http://www.youtube.com/watch?v=FjV8SHjHvHk)
Хепи- бившия "Капитан Кук" до Пирогов - денонощно, перфектен сървиз, басейн (за мятане на баца Дойноф) и т.н. - айде народееее :):):)
П.П. забрайх за огромното място за паркиране ;)
Ramsezsh
24-08-2011, 11:39
Нищо не пречи и него да го преслушаме.
Let's ROCK! (http://www.youtube.com/watch?v=iyHzGhCYbTg)
аз съм категорично против :)
Откъде накъде ще местиш място по твое усмотрение бре ? и то без да го подложиш на обсъждане тука? алоо, шефче :):)
Циганска работа е твоята работа ей.
Аз имам стратегическо предложение
:)
А с паркирането как стои въпросът?
На двайсетина метра, по Нишава има достатъчно места.
За всички, изказали мнение, че не е добре от днес за утре - валиден аргумент. Айде утре пак на Толедо, тъкмо ще имаме възможност да обсъдим на живо. Хепи също е вариант. Кой от настояващите ще се престраши за мис мокра фланелка? :tooth:
ПП Ама сме мнооого добри в това да се цепим. Просто талант блика от всички ни :)
Може и аз да намина, отдавна не съм го правил.
а там дали ше ти сберат маси за 30 човека ?
nightroller
24-08-2011, 18:38
:)
На двайсетина метра, по Нишава има достатъчно места.
За всички, изказали мнение, че не е добре от днес за утре - валиден аргумент. Айде утре пак на Толедо, тъкмо ще имаме възможност да обсъдим на живо. Хепи също е вариант. Кой от настояващите ще се престраши за мис мокра фланелка? :tooth:
ПП Ама сме мнооого добри в това да се цепим. Просто талант блика от всички ни :)
Циганска работа е тва твоята работа :):) ела ми в Торпедо да ти плесна един зад вратъ ;):):)
Иначе за мокра фланелка е ясно кой - баца Трт той без тва е секси а и ако го метнем в басейна в историята ке влезнем :D
И мое му се изредиме сите, понеже, нали, търтеи си имаме повечко :D
Ахахах, може ли първи с вазелин за сърцето :) Последно - утре в Торпедо ?
nightroller
24-08-2011, 19:31
Циганска работа е тва вашето с Пастора - пфуу сега па и на секс ви избива само чакате да се махнат модовете и като невидели сте ей :)
Ранобудниче
24-08-2011, 19:31
а там дали ше ти сберат маси за 30 човека ?
Е къ.. Ше пуснем ДойноФ да преговаря.
Сичко шЪ дЪдЪт.
@ Pastora: Да, отче - утре ще се бомбим :)
nightroller
24-08-2011, 19:37
Е къ.. Ше пуснем ДойноФ да преговаря.
Сичко шЪ дЪдЪт.
@ Pastora: Да, отче - утре ще се бомбим :)
че ви гърбим сите :):) и че ви жобим ааа от утре ставам много зъл :jumping:
На стандартното място. А там ще обсъдим дали и къде да мигрираме.
nightroller
27-08-2011, 23:46
На стандартното място. А там ще обсъдим дали и къде да мигрираме.
Циганска работа е твоята работа :( видехме се ама нищо не каза просто си се напи кротко :( аеее, ако имаш предложения кажи ни ги в очите бре :):)
Довечера ще има ли сбирка и къде - Толедо или срещу Ниагара да знам накъде да се ориентирам... :)
Довечера ще има ли сбирка и къде - Толедо или срещу Ниагара да знам накъде да се ориентирам... :)
Миналия четвъртък не се реши за ново място , така че в Толедо.
nightroller
02-09-2011, 00:07
ще ме извинявате ама Толедо се оказа че не е кръчмата, която би ни събрала за през зимно есенния сезон ... първо няма места на закрито, второ сървиса е много зле..
Предлагам да се срещаме в "Happy" това е бившия "Капитан Кук" до Пирогов
Моите доводи са:
1. Има места за паркиране
2. Обслужването е на много добро ниво
3. има страшно много места
4. можем да съберем няколко маси на едно
5. денонощно е
6. цените са като в Толедо/Пипълс
7. на много удобно място е
Моля, който е за предложението да пише тук :)
Ramsezsh
02-09-2011, 11:06
ще ме извинявате ама Толедо се оказа че не е кръчмата, която би ни събрала за през зимно есенния сезон ... първо няма места на закрито, второ сървиса е много зле..
Предлагам да се срещаме с "Happy" това е бившия "Капитан Кук" до Пирогов
Моите доводи са:
1. Има места за паркиране
2. Обслужването е на много добро ниво
3. има страшно много места
4. можем да съберем няколко маси на едно
5. денонощно е
6. цените са като в Толедо/Пипълс
7. на много удобно място е
Моля, който е за предложението да пише тук :) да видим може ли да направим истинска среща за истински алфисти!
Бояне, вчера аз ли бях по-пиян или ти?
Това, че Толедо като захладнее няма да ни събира и ще е кофти го обсъдихве вчера и е истина.
За да сменим мястото трябва да намерим правилното заведение, т.е. да се организираме и да видим къде ще ни хареса. В този смисъл предложението ти по-горе е готино. Съгласен съм, нека отидем в Хепи и да го прослушаме.
Само че, вчера доколкото си спомням го решихме за следващия четвъртък да бъде в Пицария Бели брези (http://guide-catalog.com/2011/02/09/%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D 1%82-%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8/)!
п.с. А досега срещите да не бяха на менте алфисти?
nightroller
02-09-2011, 12:37
Бояне, вчера аз ли бях по-пиян или ти?
Това, че Толедо като захладнее няма да ни събира и ще е кофти го обсъдихве вчера и е истина.
За да сменим мястото трябва да намерим правилното заведение, т.е. да се организираме и да видим къде ще ни хареса. В този смисъл предложението ти по-горе е готино. Съгласен съм, нека отидем в Хепи и да го прослушаме.
Само че, вчера доколкото си спомням го решихме за следващия четвъртък да бъде в Пицария Бели брези (http://guide-catalog.com/2011/02/09/%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D 1%82-%D0%BF%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8/)!
п.с. А досега срещите да не бяха на менте алфисти?
Изключително против съм тази пицария - както каза вчера Търти там цените са по-високи с 10% няма места за паркиране и т.н.
Вие - Търти, Пинки, ти и който искате си ходете където искате :) аз съм против!
Според мен идеята за местенето на тези срещи в това заведение е лишена от здрав разум и трезва преценка а метода, които сте избрали за налагането и е повече от безочлив.
Според мен идеята за това заведение е нацяло лишена от здрав разум и трезва преценка а подхода при налагането и е повече от гнусен.
И то за какво съм най-много против - трима човека да решават къде ще се мести среща и то без да има дискусия или каквото и да било наподобяващо я.
Против съм двама човека да предлагат нещо, което е по-тъпо, с по-лош сървиз, по-скъпо, без никакви предимства и т.н. - сега ясен ли съм ?
---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:31 ----------
Според мен идеята за местенето на тези срещи в това заведение е лишена от здрав разум и трезва преценка а метода, които сте избрали за налагането и е повече от безочлив.
уау... чак се впечатлих от последното мнение.
И за да не е спам, на 9-ти има вероятност да сме по вашия край... има ли някаква среща тогава и към кой да звънкам да ме упъти?
Ramsezsh
02-09-2011, 13:28
Според мен идеята за това заведение е нацяло лишена от здрав разум и трезва преценка а подхода при налагането и е повече от гнусен.
Бояне!
А защо не го каза това вчера?
Щот доколкото си спомням не беше против снощи?!?
Тоя начин на действие пък на мен не ми харесва!
Както казах вече лошо няма да проверим едно две заведения за да намерим идеалното за всички нас!
п.с Както ти се беше изразил в едно мнение по-горе - цигански неща правиш!!!
nightroller
02-09-2011, 13:42
Бояне!
А защо не го каза това вчера?
Щот доколкото си спомням не беше против снощи?!?
Тоя начин на действие пък на мен не ми харесва!
Както казах вече лошо няма да проверим едно две заведения за да намерим идеалното за всички нас!
п.с Както ти се беше изразил в едно мнение по-горе - цигански неща правиш!!!
И кое ми е циганската работа -снощи ви казах няма да съм против ако ми кажете едно предимство на тази пицария и какво отговорихте - Търтей каза че било по-скъпо и разговора потъна ;) кво се пънеш тука, все едно тази пицария те кефи :)
Ramsezsh
02-09-2011, 13:53
И кое ми е циганската работа -снощи ви казах няма да съм против ако ми кажете едно предимство на тази пицария и какво отговорихте - Търтей каза че било по-скъпо и разговора потъна ;) кво се пънеш тука, все едно тази пицария те кефи :)
Бояне!
Цигански неща правиш!
Не знам дали ме кефи тая пицерия. Не съм ходил там. Това и вчера го казах.
Защо вчера не каза това цялото нещо:
Изключително против съм тази пицария - както каза вчера Търти там цените са по-високи с 10% няма места за паркиране и т.н.
Вие - Търти, Пинки, ти и който искате си ходете където искате :) аз съм против!
И то за какво съм най-много против - трима човека да решават къде ще се мести среща и то без да има дискусия или каквото и да било наподобяващо я.
Против съм двама човека да предлагат нещо, което е по-тъпо, с по-лош сървиз, по-скъпо, без никакви предимства и т.н. - сега ясен ли съм ?
Не те разбирам.
Говориш едно, след 10 минути пишеш друго?!?
Не ми харесва тоя подход!
Никой не е казал, че срещите се местят там.
Вчера си говорихме да пробваме и да видим как е там и на други места като Хепи - нали! И кое в тоя подход е лишено от здрав разум?
Още вчера казах, че ще пиша тук за следващата седмица - помниш нали!
Като кажа, че правя нещо го правя!
За тикава неща се пъна много !
Ако мислиш нещо кажи го!
п.с. Пак ще кажа - тоя подход не ми харесва!
nightroller
02-09-2011, 14:04
Бояне!
Цигански неща правиш!
Не знам дали ме кефи тая пицерия. Не съм ходил там. Това и вчера го казах.
Защо вчера не каза това цялото нещо:
Не те разбирам.
Говориш едно, след 10 минути пишеш друго?!?
Никой не е казал, че срещите се местят там.
Вчера си говорихме да пробваме и да видим как е там и на други места като Хепи - нали! И кое в тоя подход е лишено от здрав разум?
Още вчера казах, че ще пиша тук за следващата седмица - помниш нали!
Като кажа, че правя нещо го правя!
За тикава неща се пъна много !
Ако мислиш нещо кажи го!
п.с. Пак ще кажа - тоя подход не ми харесва!
като мисля нещо съм го казал - виж историята на темата ;) пак казвам аз не съдействам за идеята за тази пицария и няма да ходя там.
Следващата седмица съм в Торпедо дори да съм сам там :) тогава можем да се уговорим с повече колеги за да изберем место адекватно а не някакви обрасли и опикани кръчми, които на всичко отгоре са и без място за паркиране и с по-високи цени!
Просто не се имам за толкова тъп и неадекватен че да ида там и да направя тъп избор ;)
Ramsezsh
02-09-2011, 14:09
като мисля нещо съм го казал - виж историята на темата ;) пак казвам аз не съдействам за идеята за тази пицария и няма да ходя там.
Следващата седмица съм в Торпедо дори да съм сам там :) тогава можем да се уговорим с повече колеги за да изберем место адекватно а не някакви обрасли и опикани кръчми, които на всичко отгоре са и без място за паркиране и с по-високи цени!
Просто не се имам за толкова тъп и неадекватен че да ида там и да направя тъп избор ;)
Историята на темата лесно се чете.
Пак питам защо вчера не каза че си категорично против? А каза друго.
И нали няма да се обиждаме! Май не те нарекох ТЪП, а ти току що каза, че всички останали, които нямат против сме ТЪПИ. В аналите на темата може да се провери колко сме ТЪПИТЕ!
Тоя подход не ми харесва! Не го очаквах от теб!
Може би най добрия начин е да пуснеме едно гласуване - глас народен глас божи!
Все си мислех, че идеята на тия сбирки е да си пием бирата и да си изкарваме готино, а не да внасяме смут, раздори и обиди. Явно обаче не всички така мислят.
nightroller
02-09-2011, 15:53
Историята на темата лесно се чете.
Пак питам защо вчера не каза че си категорично против? А каза друго.
И нали няма да се обиждаме! Май не те нарекох ТЪП, а ти току що каза, че всички останали, които нямат против сме ТЪПИ. В аналите на темата може да се провери колко сме ТЪПИТЕ!
Тоя подход не ми харесва! Не го очаквах от теб!
Може би най добрия начин е да пуснеме едно гласуване - глас народен глас божи!
Все си мислех, че идеята на тия сбирки е да си пием бирата и да си изкарваме готино, а не да внасяме смут, раздори и обиди. Явно обаче не всички така мислят.
Много патос па накрая се и обиди ехеее :) то няма какво повече да се каже освен - да беше пуснал анкета преди, за да видиш ;) ама хайде като се водиш по чужд акъл - риска си е твой :) пускай анкета :)
Обаче толкова ревностно защитаване на таз пицария ... брейй какво да си мисля - ем по-скъпо, ем по-тъпо дали ще уважавам себе си ако направя такъв избор.
Лично аз предлагам пейките зад блока на Търти - перфектно е! :D:D:D
Понеже още не съм баннат, предлагам тия срещи да ги закрием.
Писна ми на к** от двуличие.
Ramsezsh
02-09-2011, 16:10
Много патос па накрая се и обиди ехеее :) то няма какво повече да се каже освен - да беше пуснал анкета преди, за да видиш ;) ама хайде като се водиш по чужд акъл - риска си е твой :) пускай анкета :)
Обаче толкова ревностно защитаване на таз пицария ... брейй какво да си мисля - ем по-скъпо, ем по-тъпо дали ще уважавам себе си ако направя такъв избор.
Лично аз предлагам пейките зад блока на Търти - перфектно е! :D:D:D
Не се водя по чужд акъл.
Обичам да правя, това което съм казал и обичам да държа на това, което говоря.
Не знам за какъв риск говориш - има ли нещо за което някой трябва да се състезава? Или нещо не разбирам. Или просто трябва да се създава смут и простотия?
Или ако така сме тръгнали всеки да предложи заведението до входа му за да му е най-лесно?
Предлагам О!Шипка в Бъкстон - че така ми е най-лесно и най-удобно.
Или за да съм истински алфист трябва да се затичам към Хепи? (което както казах по-горе също не е лош вариант, въпреки че не е обрасло и опикано).
Много се дразня на такива простотии. Вместо да се води нормален диалог се правят цигански работи.
Абе пичове, вие пишки нямате ли си да си играете? Големи мъже сме бе дееамааму, не ни ходи да се дерем и скубем като госпожици.
На мен ми е транс пенис къде точно ще са срещите, стига да се запази настроението и приятната атмосфера която имаше поне допреди време.
Ramsezsh
02-09-2011, 16:20
Абе пичове, вие пишки нямате ли си да си играете? Големи мъже сме бе дееамааму, не ни ходи да се дерем и скубем като госпожици.
На мен ми е транс пенис къде точно ще са срещите, стига да се запази настроението и приятната атмосфера която имаше поне допреди време.
Именно!
Точно това се опитвам да обясня, ама явно не стаа.
Айде да сложим по някоя червена точка на картата и да решим къде ще е удобно на всеки, а? Или не може? Щото аз може и да не съм истински алфист, но за по биричка бих могъл да се появявам периодично, стига да не ми се налага да прекосявам цяла София в трафика след работа.
Аз за това и не идвам, де :) . И не само аз...
Ramsezsh
02-09-2011, 16:50
Предлагам всеки, който смята да дойде следващия четвъртък да напише къде желае да е срещата. Моля за сериозно отношение.
Бояне този път май ти обърка рейса.Снощи се разбрахме , че в четвъртък(8.09) ще отидем на Дойран за да видим как е обстановката там , а не да се местим за постоянно или след като си тръгнахме е станало друго?
Ramsezsh
02-09-2011, 16:57
Бояне този път май ти обърка рейса.Снощи се разбрахме , че в четвъртък(8.09) ще отидем на Дойран за да видим как е обстановката там , а не да се местим за постоянно или след като си тръгнахме е станало друго?
Нищо различно не е станало.
Затова се ядосвам.
Караме се за глупости!
Ама сме мнооого добри в това да се цепим.
Но няма да се откажа от натрапчивата ми идея, че с разговори, рано или късно, ще се разберем някак. Но трябва да говорим. Следващата седмица отиваме на Дойран 1 да видим дали ще ни хареса. Там ще обсъдим дали искаме да проверим и Хепи. Толкова е просто.
Ramsezsh
03-09-2011, 09:26
В четвъртък ще си пия бирата в Бъкстон-Павлово. На спокойствие. На сбирката няма да идвам.
nightroller
03-09-2011, 13:01
аз пък си оставам в Толедо :)
Не приемам никой да ми налага и казва къде да ходя без преди тва да е обсъдено, гласувано и одобрено от поне няколко човека тук във форума - аз в групировки не участвам.
Който иска да се мести и цепи - да го прави - негово право е :)
Аз си оставам в Толедо и когато някой постави въпроса благородно с доводи, пусне го тука като предложение и хората са съгласни да се местим ще ги последвам.
Извинявайте за предложението за Хепи - това беше контрапункт на безочливо поставената идея за местене на срещите в тази пицария.
Между другото нямам нищо против срещите да ги преместим където и да е в Младост, Люлин или където искате но да бъдат предложени и гласувани по колегиален ред - не приемам никой самоволно да организира и манипулира каквото и да било.
Толкова от мен.
...Аз си оставам в Толедо и когато някой постави въпроса благородно с доводи, пусне го тука като предложение и хората са съгласни да се местим ще ги последвам.
Извинявайте за предложението за Хепи - това беше контрапункт на безочливо поставената идея за местене на срещите в тази пицария..
Това защо не го каза в четвъртък?Разбрахме се да отидем да видим как е и ти каза:" Аз ще пиша във форума." Не знаех , че ще напишеш това.
Мерете, мерете, аз вече съм заета. Изпуснахте ме! :big_wink:Момчета, предаването Кой е по-по-най не е за вашите габарити! Пълно и единодушно съгласие не мисля, че ще има и не виждам какво толкова пречи да проверим всичко предложено? В крайна сметка не решаваме да имаме деца, щот аз вече си имам. Ще отидем, ще видим и после ще обсъдим, ако трябва и с анкета. Ей, голям проблем направихте, голямо нещо. Вярно, че в спора се ражда истината, ама не е нужно да се бием чак. Иначе на мен Толедото ми е екстра, не ми дреме има ли къде да се паркира защото не шофирам. Всеки си гледа от неговата камбанария, нали тъй? Аз, като единствена редовна дама на сбирките казвам да отидем и да видим Дойран, после кой каквото предложи, стига да ми е близко, че както казах не шофирам.
nightroller
03-09-2011, 22:16
вие двамата сте големи хора и сте семейство - вие си решавате.
Аз решавам за себе си и съм убеден, че съм прав- което ме кара да се боря срещу вскакъв произвол - всеки четвъртък ние сме там където сме и така ще остане поне докато не решим друго - но да го решим всички!
Тази среща е за всички и всеки е част от нея!
Пак повтарям - който иска да прави срещи някъде другаде по причини от личен интерес или конюнктурни - да ги прави.
Ние сме алфисти, приятели и мнозинството ще решим къде ще бъдат срещите и то при пълна прозрачност и предложения всяко решение взето еднолично и т.н. е пълна загуба на време.
Ние ще сме в Торпедо - вие си обикаляйте и си харесайте заведение което искате - ваша воля :)
Кое точно наричаш произвол? Че някой е предложим да изпробваме нещо ли? Никой не е подписал договор, че отивайки там отиваме завинаги докато смъртта ни раздели.
Имаше ли предложение да се смени мястото? Имаше.
Имаше ли предложение да се пробват други? Имаше.
По твоята логика не трябва никъде да се събираме защото вечно някой има интерес някъде или пък не е съгласен. Ами аз мога да кажа, че ти имаш интерес в Хепи, имаш връзки, на мен ми е далеч и ми е скъпо. Ама ако решите да се местите, няма да се опъвам като магаре на мост. Ще дойда, ще видя и ще си реша за мен. Никой не е решил еднолично нищо- предложи се да се пробва и толкова. Ами и ти предлагаш еднолично Хепи по тази логика, бе човек! Но ти просто искаш да е на твоето, това разбирам от постовете ти. Друг да го предложи, но с твое одобрение. Ми сори, пич ама не си пък толкова неземно хубав, че да забравя ума и дума.
Днес мисля да мина през Торпедо, ако има още мераклии за бирене, то да се чувстват поканени :)
Половинката го домързя вчера. Както е тръгнало и другия четвъртък може да прескочим ама може и сама да мина знам ли...
Ранобудниче
27-09-2011, 10:08
Момци и моми, имам оферта за вас.
Иде зима, студ, стъмва се по-рано.. Предлагам да издърпаме срещите в 19:00ч. Който може да идва чак в 20:00ч., може да продължи да си идва в 20:00ч. - едва ли ще е приключило за час.
Да не говорим, че петък е работен ден и окъсняването винаги има особен ефект върху работоспособността отпосле.
Та така ви предлагам, а вие кажете как виждате офертата.
много арно, ако взема да дойда :biggrin:
Ramsezsh
27-09-2011, 10:28
Аз точно в 19 едва и ще успея, но това не пречи.
Така или иначе всеки идва в някакво различно време.
Важното е бира да има.
Ранобудниче
27-09-2011, 12:11
Ок, аз отивам в 19:00ч., пък - който, когато дойде.
Не мисля, че това ще е проблем за предпочитащите час 20:00.
А последно къде са срещите сега :pain::pain::pain::pain::pain:
Ранобудниче
27-09-2011, 12:43
На този етап са в Толедо (до Пипълс).
Да не си решил да се появиш и да ни удостоиш с присъствието си? :) :) :)
ще си помисля :shutup::shutup::shutup:
Ramsezsh
27-09-2011, 13:04
Аз ще гледам да съм по-рано - към седем и половина предполагам че ще успея да дойда.
nightroller
27-09-2011, 13:28
ще си помисля :shutup::shutup::shutup:
ей Мури, ай поЯви се де :)
аз съм у Торпедо в 19:00 ... баси иде зима :( ко ше прайм в тоя студ бе батки бе ;):D:tequilla:
за утре нали си знаете? Да не се окаже, че с кака сме изпили цялата бира :BIGsmile:
Ramsezsh
28-09-2011, 22:39
за утре нали си знаете? Да не се окаже, че с кака сме изпили цялата бира :BIGsmile:
Може, ама ако и аз съм се включил, че кака идва с колата и пие по малко :pp:
Че къде без тебе, ти си по дефолт там :yes:
Кака пиела по мляко ли ?!?
Ramsezsh
28-09-2011, 23:00
Е виж това ако го видя ще сменя наркотиците :biggrin:
Е па ела да видиш... :biggrin:
Ранобудниче
29-09-2011, 06:01
Съзирам старателно прикрит упрек в словата ти.. Момченцеее :tooth: Аз веднъж ще взема да дойда без кола, ама после да не плачеш, че за тебе бира няма :)
Съзирам старателно прикрит упрек в словата ти.. Момченцеее :tooth: Аз веднъж ще взема да дойда без кола, ама после да не плачеш, че за тебе бира няма :)
Уплаши ме и няма да идвам :pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::puke::puke::puke: :puke::puke::puke:
Ранобудниче
29-09-2011, 12:15
Уплаши ме и няма да идвам :pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::puke::puke::puke: :puke::puke::puke:
Намири ли го?
Оправданието :tooth:
nightroller
29-09-2011, 12:15
голямо шубе си, батка ;) и земи си боядисай задната лява врата както трябва :)
RUNNING WILD
29-09-2011, 12:42
къде е това Толедо?ако минавам ще тръгна по околовръстното на разклона за Перник завивам на дясно по Борис и после?
Ранобудниче
29-09-2011, 12:46
къде е това Толедо?ако минавам ще тръгна по околовръстното на разклона за Перник завивам на дясно по Борис и после?
И после трябва да завиеш в дясно на светофара, в близост до Билла (съвсем до бившия хотел Славия), след Билла - пак в дясно, на гърба на Билла - пак в дясно и когато се изравниш с ритуалната зала Красно село, пак в дясно. Там паркираш и се изсипваш направо в кръчмата.
http://www.bgmaps.com/link/0AC32DD9FEF1DF324D5A4C1D7BE05CC7
Може да караш в локалното и като подминеш ритуалната зала, тогава да спреш и да се огледаш за кръчма.
http://www.bgmaps.com/link/0AC32DD9FEF1DF324D5A4C1D7BE05CC7
Може да караш в локалното и като подминеш ритуалната зала, тогава да спреш и да се огледаш за кръчма.
Само че ако идваш от локалното пропускаш 1-та кръчма, защото това е бившата(Пийпълс) и влизаш малко по-навътре в сегашната(Толедо)... ;)
Само че ако идваш от локалното пропускаш 1-та кръчма, защото това е бившата(Пийпълс) и влизаш малко по-навътре в сегашната(Толедо)... ;)
Те нали са залепени, пък и надявам се не е паднала още табелата :))
Ранобудниче
29-09-2011, 13:41
Все ми се струва, че новаците може да се ориентират коя да предпочетат по шумовото (гласовото) оформление ;)
Особено след втората бира..
Ramsezsh
29-09-2011, 13:47
Все ми се струва, че новаците може да се ориентират коя да предпочетат по шумовото (гласовото) оформление ;)
Особено след втората бира..
По паркираните алфи отвън няма да могат :drunk::biggrin:.
Ранобудниче
29-09-2011, 13:48
По паркираните алфи отвън няма да могат :drunk::biggrin:.
Те (условно казано) са паркирани и пред двете :)
голямо шубе си, батка ;) и земи си боядисай задната лява врата както трябва :)
Тва с вратата има време,все пак трябва да оставиме малко Булинс да отдъхнат,и без тва ще ги сменям,ще ги нятоваря накрая :pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp:
П.С.Може и да мина довечера..................:puke::puke::puke:
Аз за съжаление по разбирами причини планирам по това време да съм се напил вече, ама вие се съберете и обсъдете как ще тръгнете всичките към Италфеста. Може да ви оставям през 5 км по пътя бири като ориентир :)
Ранобудниче
29-09-2011, 16:02
Аз за съжаление по разбирами причини планирам по това време да съм се напил вече, ама вие се съберете и обсъдете как ще тръгнете всичките към Италфеста. Може да ви оставям през 5 км по пътя бири като ориентир :)
Ти си извинен.
Но, само ако се натаралянкаш качествено ;)
nightroller
29-09-2011, 16:18
Тва с вратата има време,все пак трябва да оставиме малко Булинс да отдъхнат,и без тва ще ги сменям,ще ги нятоваря накрая :pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp::pp:
П.С.Може и да мина довечера..................:puke::puke::puke:
супер мини да те видим че се забравихме бре :):):drunk:
---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:17 ----------
Бойенйееее, аз като твой човек и адаш обещавам да се напия с бира за твое здраве :):)
RUNNING WILD
06-10-2011, 19:53
ще ходите ли?гледам никой не е писал.мъчи ме само това чакането на сфетофара за Перник за десен завой.
nightroller
07-10-2011, 00:29
ще ходите ли?гледам никой не е писал.мъчи ме само това чакането на сфетофара за Перник за десен завой.
тая работа май умира :( аз дойдох към 2200 и бяхме само 5 човека ...
RUNNING WILD
07-10-2011, 12:25
ми аз изядох една пица видях един бивш лош зелен на живо -Кукер дето ми говори некви несвързани неща и ми каза че нищо не разбирам от форумната им модераторска политика аз се отказах да го слушам хапнах и си бих камшика,нещо ми е скучно там обстановката депресия е.
ми аз изядох една пица видях един бивш лош зелен на живо -Кукер дето ми говори некви несвързани неща и ми каза че нищо не разбирам от форумната им модераторска политика аз се отказах да го слушам хапнах и си бих камшика,нещо ми е скучно там обстановката депресия е.
И аз да бях пил само вОда, и на мен щеше да ми е скука :)) Има и сполучливи срещи и не чак толкова, това като риболова - понякога не барва...
ми аз изядох една пица видях един бивш лош зелен на живо -Кукер дето ми говори некви несвързани неща и ми каза че нищо не разбирам от форумната им модераторска политика аз се отказах да го слушам хапнах и си бих камшика,нещо ми е скучно там обстановката депресия е.Ти не можеш да ме чуеш, за това ти се струва несвързано!
Според мен ти си кофти тип, надявам се да не те срещам повече! ;)
Ramsezsh
07-10-2011, 13:30
тая работа май умира :( аз дойдох към 2200 и бяхме само 5 човека ...
Е вечерта преди тръгвъне към Сливен е нормално хората да се пазят.:plane:
ми нещо ми е скучно там обстановката депресия е.
Хора всякакви. Затова и срещите там не са задължителни. Ние не се депресираме и си поркама всеки метвъртък. Явно бирата е добър антидепресант.
nightroller
07-10-2011, 14:28
Е вечерта преди тръгвъне към Сливен е нормално хората да се пазят.:plane:
Хора всякакви. Затова и срещите там не са задължителни. Ние не се депресираме и си поркама всеки метвъртък. Явно бирата е добър антидепресант.
че поркаме, поркаме си и даже да няма хора па си поркаме и това ни радва :) обаче напоследък си поркаме как си трябва :) да видим докъде ще го допоркаме :) едно такова допоркване мисля, че няма горна граница, абе важното е да си поркаме и тва е ...
@Ръни, как ме зарази с твоя стил на писане са не мога да се откача а и що не каза, че ще идваш снощи да дойда по-рано бре ? :) а баш в мелето налетя, ейййй ..:(
Ти не можеш да ме чуеш, за това ти се струва несвързано!
Тва, щото се надхвърляхте кой е по- по- най- вместо да си кажете - "квот било, било, майната му..." и да си приказвате за нещо по-интересно, например за коли или за жени... :pp:
На мен ми е интересно да се видя с хората на живо и да си приказвам с тях за всякакви неща... Абе, купонче да стане ... ;-)
Тва, щото се надхвърляхте кой е по- по- най- вместо да си кажете - "квот било, било, майната му..." и да си приказвате за нещо по-интересно, например за коли или за жени... :pp:
На мен ми е интересно да се видя с хората на живо и да си приказвам с тях за всякакви неща... Абе, купонче да стане ... ;-)Прав си :)
Майната му! :tooth:
nightroller
07-10-2011, 17:27
вие с Ръни сте бетер аз и Пруфа - ма поне ние с Пруфа като се засечеме си лафим за пиене и за гръцки острови па вие кво сте направили, майкоо :):) хаймани с хаймани :)
Ramsezsh
07-10-2011, 18:26
... Абе, купонче да стане ... ;-)
Е това е истината!
RUNNING WILD
07-10-2011, 21:08
ми ти мрънка нещо там като те питах за Павлин що го изгонихте,какво ли не беше,другият път крещи да си по убедителен,аз мислех че съм събудил бившите ти мод симпатий към мен и че е кипнала братска любов а то...кофти съм да верно е не съм от послушните чувам всичко а не квото ми изнася,няма ли да ти липсвам поне малко ако не ме видиш там?поне място за двама заемам придавам обем на сбирката...
ми ти мрънка нещо там като те питах за Павлин що го изгонихте,какво ли не беше,другият път крещи да си по убедителен,аз мислех че съм събудил бившите ти мод симпатий към мен и че е кипнала братска любов а то...кофти съм да верно е не съм от послушните чувам всичко а не квото ми изнася,няма ли да ти липсвам поне малко ако не ме видиш там?поне място за двама заемам придавам обем на сбирката...
Колега, приятелски съвет - спри да делиш хората на модератори и немодератори и ще ти стане по-добре.
RUNNING WILD
08-10-2011, 08:52
Кулио благодарско че ми показа правият път,ама нали имам право на свое мнение по дадена ситуация която не е задължително да съвпада в твоето или на другите мисленето.
Кулио благодарско че ми показа правият път,ама нали имам право на свое мнение по дадена ситуация която не е задължително да съвпада в твоето или на другите мисленето.
Мрънкал съм ти бил!?!
Дразниш ме......тъпо копеле!
nightroller
09-10-2011, 14:32
Мрънкал съм ти бил!?!
ааа ше ми замоля за коректно държане тука :)
моля да се въздържате от прореактивно държание.
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Ръни, ела другия път в Торпедо да ти ибясня с две думи три неща, които ще доведат до изясняването на цялата ситуация :) недей и ти с лошо :)
Ти някога виждал ли си ме да се държа така, в този форум?
nightroller
09-10-2011, 14:50
Ти някога виждал ли си ме да се държа така, в този форум?
мне, в интерес на истината
принципно срещите в Пипълс/Торпедо винаги са генерирали негативизъм аз като редовен там знам развитието, еволюцията, деволюцията и революцията на всякакви вражди, мнения, заплахи, говорене зад гърба, плюене, викане, крякане и т.н. Цяла енцикопедия съм на членската и форумна омраза и т.н. ;) ма си трая ;)
RUNNING WILD
09-10-2011, 15:05
Мрънкал съм ти бил!?!
бате кажи кво желаеш в прав текст ама с тия думи не ги търпя ако има нещо да ми изясняваш кажи къде да дойда
nightroller
09-10-2011, 15:09
бате кажи кво желаеш в прав текст ама с тия думи не ги търпя ако има нещо да ми изясняваш кажи къде да дойда
Е как къде - в Торпедо в чртвъртък от седем вечерта ;)
RUNNING WILD
09-10-2011, 15:17
хубаво ще мина,ето го типичният пример с Кукер за бивш модератор видяхме всички.
Вие изтрещяхте ли, все едно гледам сериал с Ферхунде...
nightroller
09-10-2011, 15:22
Вие изтрещяхте ли, все едно гледам сериал с Ферхунде...
нема се плашиш ще се срещтнат в четвъртък с Найтролера, които собственоръчно ще ги напие и всичко си идва на мястото :):)
RUNNING WILD
09-10-2011, 15:24
приятелю аз съм написал онзи ден как съм усетил обстановката и я описах видяна през мойте очи,ето хората ми отговориха че срещите не са задължителни там и че ми е било скучно че не пия бира,говорих си с Кукер не му разбрах тезите и политиката дето разви мрънкайки с въртене на очи и глава на ляво на дясно и с менторският тон и това е.
nightroller
09-10-2011, 15:26
приятелю аз съм написал онзи ден как съм усетил обстановката и я описах видяна през мойте очи,ето хората ми отговориха че срещите не са задължителни там и че ми е било скучно че не пия бира,говорих си с Кукер не му разбрах тезите и политиката дето разви мрънкайки с въртене на очи и глава на ляво на дясно и с менторският тон и това е.
Ръни, там винаги е била особена обстановката но въпреки това има една група сме приятели и си пием и се хилим и ни е кеф :) и това е открай време :)
RUNNING WILD
09-10-2011, 15:34
ми това е чудесно дано да продължи още дълги години и такива като Кукера да не са причина за разцепване на компанията и настроението,сори ако съм влазал в ролята на Троянски кон,абе вие така там като се съберете викате ли си един на друг -Дразниш ме тъпо копеле? или това е за мене посветено за добре дошъл?много па сте там негостоприемни били бе...
ми това е чудесно дано да продължи още дълги години и такива като Кукера да не са причина за разцепване на компанията и настроението,сори ако съм влазал в ролята на Троянски кон,абе вие така там като се съберете викате ли си един на друг -Дразниш ме тъпо копеле? или това е за мене посветено за добре дошъл?много па сте там негостоприемни били бе...
Това е най-малкото, което може да чуеш на масата:gives[1]:
RUNNING WILD
09-10-2011, 15:53
а не не е за мене не ги използвам тия приказки това е от безсилие ама не издържам па от некъв каун да ме замерва с тех ставам обръщам масата и го ловим после викат полиция и така,то аз нищо не чух последният път на масата освен от дясно дето ми разнясняваха за форумните игри на надмощие и как Ранобудниче ме пазела и ме закриляла?аз му викам на Кукер че съм я видял 1 път в живота си миналата седмица ма на него явно му тежи нещо и вижда дебела конспирация и заговори,кви са тия мъже на по 30 и кусур години битер селските клюкарки,абе още са обременени от тяхното си време ма що си го изкарват на нас- обикновенните юзъри.
nightroller
09-10-2011, 16:09
а не не е за мене не ги използвам тия приказки това е от безсилие ама не издържам па от некъв каун да ме замерва с тех ставам обръщам масата и го ловим после викат полиция и така,то аз нищо не чух последният път на масата освен от дясно дето ми разнясняваха за форумните игри на надмощие и как Ранобудниче ме пазела и ме закриляла?аз му викам на Кукер че съм я видял 1 път в живота си миналата седмица ма на него явно му тежи нещо и вижда дебела конспирация и заговори,кви са тия мъже на по 30 и кусур години битер селските клюкарки,абе още са обременени от тяхното си време ма що си го изкарват на нас- обикновенните юзъри.
Да кажем че сега времената са тотално объркани и ако бях на твое място ич немаше да се връзвам ;) аз започнах да ходя в Пипълс още когато Клуба беше раздединен и ставаха такива караници и плюваници че Кукера е като пиян светец в сравнение с тогава - спокойно :) няма лошо и не се връзвай, наживо е друго особено ако в споровете има жив модератор (медиатор) а не форумен ;)
Наживо всичко е съвсем различно - ей на пример във форума аз и Пруфа не моем се траем ама наживо знаеш ли кви пияници сме - лафим си само за пиене, коли и гръцки острови :) споко бе човек :)
Alfa User
09-10-2011, 19:04
Абе аз що си мислех, че се събирате да се видите и да си изкарвате готино час-два, без да намесвате форуми, комплекси и бивши или настоящи ...
RUNNING WILD
09-10-2011, 20:28
Алекс след срещата на 155 като бяхме поне 8 часа заедно чу ли по време на нея спорове и тн?а после прочете ли нещо неприятно или каквото и да е,седях на една маса с Мордохай,с тебе ,Тонов ми е в фейсбука и Горица е дали слагам всички под общ знаменател тогава?сърдит съм на всички на цялото Толедо и на пицаря даже,сега си поплача на тъмно и тихо в нас да ми олекне а вас ще ви накаже господ че сте несправедливи и наранихте крехката ми психика.
Абе аз що си мислех, че се събирате да се видите и да си изкарвате готино час-два, без да намесвате форуми, комплекси и бивши или настоящи ...
И аз се чудя какви ги дрънкат двамцата, нали и аз бях. Понякога си говорим мръсно на бъзик някои хора, но всичко е дотам с приятелска нотка. Какви модератори, какви 5 лева общо взето:drunk:
Аз конкретно ходя точно затова, някой ако ходи с други цели, проблемът си е изцяло негов ...
Ами щото то си е така. Е, случило се 1-2 пъти някой с някого да не се хареса...
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
мне, в интерес на истината
принципно срещите в Пипълс/Торпедо винаги са генерирали негативизъм аз като редовен там знам развитието, еволюцията, деволюцията и революцията на всякакви вражди, мнения, заплахи, говорене зад гърба, плюене, викане, крякане и т.н. Цяла енцикопедия съм на членската и форумна омраза и т.н. ;) ма си трая ;)
Аз пък такова нещо не съм забелязал. За мен тези срещи винаги са генерирали позитивизъм и затова участвам в тях.
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
Просто трябваше да се измешаш с тълпата. Следващият път мини по-рано, към 19-19.30 ч. и ще навлезеш в атмосферата. Съжалявам, че си останал изолиран от компанията.
Ами щото то си е така. Е, случило се 1-2 пъти някой с някого да не се хареса...
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
Аз пък такова нещо не съм забелязал. За мен тези срещи винаги са генерирали позитивизъм и затова участвам в тях.
---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:07 ----------
Просто трябваше да се измешаш с тълпата. Следващият път мини по-рано, към 19-19.30 ч. и ще навлезеш в атмосферата. Съжалявам, че си останал изолиран от компанията.
Освен ако аз и ти,не сипваме в на Боян тъпата картуна :biker::yes::yes::yes::yes:
nightroller
10-10-2011, 16:51
Освен ако аз и ти,не сипваме в на Боян тъпата картуна :biker::yes::yes::yes::yes:
а така - кажи му го :):) ейй, то не беше облъчване то не бе чудо - ей на са като не съм в клубтъ, а некой ма е закачил а съм го бан-нал ете тука у форумо ;) :D
Колата ми била Хюндай, имал съм брада, бил съм къдрав - абеее ще ви таковам у ге.овете, ей пасмино :):):)
а така - кажи му го :):) ейй, то не беше облъчване то не бе чудо - ей на са като не съм в клубтъ, а некой ма е закачил а съм го бан-нал ете тука у форумо ;) :D
Колата ми била Хюндай, имал съм брада, бил съм къдрав - абеее ще ви таковам у ге.овете, ей пасмино :):):)
А нали,кажи са за шефа,пич ли е.....................:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_ken efa::dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa:
nightroller
10-10-2011, 17:04
А нали,кажи са за шефа,пич ли е.....................:dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_ken efa::dyrvo_v_kenefa::dyrvo_v_kenefa:
шефа не искам да го виждам повече :) а ако го вида ще му направя едни работи аз :) :Yoda:
шефа не искам да го виждам повече :) а ако го вида ще му направя едни работи аз :) :Yoda:
Да не искаш да ставаш баща за 2-ри път преди да си станал за 1-ви...................хахахахахахахахахаххахахахаха :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
П.С.Стига си ме подхлъзвал да спамя,че ща ма изгонят са и от форума,както от клубо :Yoda::Yoda::Yoda:
Ранобудниче
12-10-2011, 14:02
Преброяване: четвъртък 13-ти?
Ramsezsh
12-10-2011, 14:13
Аз съм там - с бира в ръката!
такива са ми намеренията за довечера :whistle:
Ramsezsh
13-10-2011, 11:50
Аз ще закъснея малко.
То тва е все едно да наливаш в каца без дъно :)
nightroller
13-10-2011, 14:04
То тва е все едно да наливаш в каца без дъно :)
Много сте умни вие двамата мегафони с мегафоните ама ще видите Най-тролера през крив макарон оттук нататък - тъкмно нема да има кой да ви провокира да викате като бесни в тъмното :)
Еми ти ся треа сменяш памперси,ние откъдето отдавна сме се върнали,ти натам си тръгнал,е ще ни липсваш,ама аз така и така не съм много редовен :joly::joly::joly::joly:
nightroller
13-10-2011, 14:16
Еми ти ся треа сменяш памперси,ние откъдето отдавна сме се върнали,ти натам си тръгнал,е ще ни липсваш,ама аз така и така не съм много редовен :joly::joly::joly::joly:
батки, и да бягате срещу мене - па нема ме стигнете :D
най-якия лаф от днес:
Питали ББ - Бойко, колко лицеви опори моеш да направиш?
ББ - Всичките!!!
:D:D:D
И аз ще мина за някоя бира.
хора, довечера, Толедо, бира,...? ;)
Аз съм възмутена и огорчена- днес нямаше никой в Толедо. Къде са всички?
Ramsezsh
26-11-2011, 19:50
Аз съм възмутена и огорчена- днес нямаше никой в Толедо. Къде са всички?
Аз не успях, че ме болеше крака.
Следващия път ще се постарая да съм там.
RUNNING WILD
26-11-2011, 21:54
форумното пресаташе Кукер разгони всички с присъствието си,аз се ръннинг пръв...
Да взема да дойда, а???Може и аз да се домъкна..ако някой ме подсети...:hmm:
Колеги алфисти... и не само, срамота е, занемарихме хубавата работа. Приканвам ви, сите, на по една бира, минимум, днес 12.01.2012... ;)
nightroller
12-01-2012, 01:06
Колеги алфисти... и не само, срамота е, занемарихме хубавата работа. Приканвам ви, сите, на по една бира, минимум, днес 12.01.2012... ;)
от 20:00 и т.н. ;)
Ще гледам да намина ;)
Днес няма нужда да наминавате, защото ще сте само вие. Срещите вече са в петък, така че заповядайте утре, 13.01.2010.
от 20:00 и т.н. ;)
В заглавието пише, че срещите са от 19.00 ч., а не от 20.00 ч.