View Full Version : Въпрос за двг-боксер
Моята е боксер 1.6 и въпроса ми е какво мога да ползвам от двигателя на 1.7 боксер.В смисъл кои части мога да сменя ,за да я направя моята по-мощна.Не искам да сменям целия двигател а само глави валове и тн.....Ако е възможно де.Просто искам малко повече да я напиля моята
Кой двигател 1.7 имаш предвид? За да ползваш твоя блок значи по големите бутала на 1.7 и 1.7 16в. отпадат,а това води до неставането на 16в глави. Главите на 1.7 8в. са еднакви като на 1.3 и 1.6 та заключението е че нищо не можеш да направиш както го замисляш. Успех все пак.
Ами благодаря за отговора.Точно така моата е 1.6 8v и искам да ползвам части от 1.7 16v.Значи не става това дето го мисля.И все пак благодаря.
Но мене май достатъчно ме е напекло слънцето , за да ревизирам 1.7 двигатела в някой сервиз и да го метна на моята.Но ще имам проблеми с регистрацията на двигателя ,защото на 1.7 не са и плащани данъците от 3г. Ще търсим връзки в кат нещо да го пишем ,че не се чете номера и така.
Ами тогава ,ако може нещо съвет ,като свалям двигателя да го напиля малко така и така ще е свален.Какво да му направя ,но да е нещо нормално ,че не разполагам с много пари ,все пак имам и куп спойлери за въстановяване.
Тва си спомням,че и аз исках да го правя преди време :tongue: :tongue:
mitaka_cs
10-08-2008, 22:22
Щом си искаш твоя блок значи ще си и с твоите глави, както ти писа Лисан. От което следва да забравиш за 1.7;-)
С малко пари не виждам как ще стане ъпгрейд на твоя мотор (1.6). Все си мисля че пипнеш ли нещо по него ще трябва да промениш и други неща. Неможе според мен да промениш почти нищо без да правиш промени и по ЕКУ-то. Ако може то едва ли ще се отрази на мощността.
Ами то има вариант да вмъкна 1.7цата ,но ще видим още не съм решил твърдо,че не знам после как ще го регистрирам
Furious 155
17-08-2008, 10:53
Ами то има вариант да вмъкна 1.7цата ,но ще видим още не съм решил твърдо,че не знам после как ще го регистрирам
не ми е ясно що трябва да го регистрираш... ако след време мислиш да я продаваш - да, ама иначе не виждам смисъл от разправията с рег. ;) повечето алфи преди 1998 според мен са си вечно наши, та от тази гледна точка не си струва разправията за рег.
Ами аз не мисля да я продавам , по едно време бях решил да я продавам ,но много бърза размислих(влезнах в правия път) , но когата прекарвах другата кола на преглед ми гледаха номера на двигателя , и си мисля ,че ще имам ядове с прегледите.
The_Game
18-08-2008, 21:49
Ами аз не мисля да я продавам , по едно време бях решил да я продавам ,но много бърза размислих(влезнах в правия път) , но когата прекарвах другата кола на преглед ми гледаха номера на двигателя , и си мисля ,че ще имам ядове с прегледите.
Прегледа да ти е проблема
Ами не изкам некви плюнчовци да ме ядосват по прегледите и да ми се правят на интересни ,не че няма да мина преглед , но ще е разправия.
Абе още много малко ми остава до хакна 1.7цата в коша на мойта
DiStefano
20-08-2008, 22:04
ма ти да не си купил оная бастисаната бе ?
Ами аз и се каня от много време даже ,само чаках момчето да реши дали да я даде и да се споразумеем за плащането
Някой може ли да ми обясни точно какво трябва да прехвърля от 1.7 16 в боксера на моя 1.6 боксер.Освен двигателя и компа трябва ли да сменям инсталацията от пред по колата или може и без да правя тази процедура и другите неща които др. да прехвърля.
Абе с една дума как да процедирам
tokata_pz_flex
23-08-2008, 00:19
Оги е сериозен , и найстина моли за помощ . Не е някой дечко , който само си пише . Помогнете му на човека малко де , не се стискайте . И без това го насърчавам и аз :)
vikoalfa
24-08-2008, 10:11
Да е 33ти ще ти кажа стъпка по стъпка ама тая е по нова.....:dunno:
Обади се на Лисан и Дригата винаги ще помогнат дори и по телефона или изчакай да видят темата.Все си мисля,че не е само това,но ще те подведа...
Ми ето че толкова време и никой не отговори на въпросите ,сигурно никой не я е правил тази система с 145-ца.Може ако се навия твърдо да го правя това нещо после да опиша всички интервенции
tokata_pz_flex
06-09-2008, 00:55
Скачай в боя ... имаш и двете коли , подсигурен си от към части . Какво му мислиш :)
Скачай в боя ... имаш и двете коли , подсигурен си от към части . Какво му мислиш :)
АААААААААА Тоше ти си изостанал малко с инфото двигателя го шитнах вече,предпочетох да си монтирам на мойта само спойлерите и така няма да имам 1.7 16в за съжаление.
tokata_pz_flex
07-09-2008, 15:53
Е жалко , надявах се да покарам 1.7 :)
Е жалко , надявах се да покарам 1.7 :)
Споко ако вървят добре нещата и това ще стане , но по вероятно да е 146 или 33