Log in

View Full Version : как ви се струва?

galinves71
08-08-2008, 22:56
колеги как ви се струва,1 корейски автомобил модел2006 декември, с цена 25х.лв в момента 12х.лв с пробег 10х.км не измислени а реални(става въпрос за автомобил на моя шеф)бихте ли сравнили с качеството на 1 алфа от какъвто и да е модел след 98г.? не подценявайте АЛФИТЕ с тези пошли продажни цени!това са коли за ЦЕНИТЕЛИ както някои колеги от форума го заявиха така че тези 3,4 хилки за кола с 1дно метрова рецензия от екстри и похвали за нея не е нормално такава цена да се търси.предимно от италия идват алфите и това че там ги продават тънко не значи че не струват,просто ако кокошките са твои и продаваш тяхните яйца евтино незначи че не са качествени тапротив те са от испитана марка пернати,така е и с алфите,богат народ за тях колите са средство за предвижване а за нас ПРЕДОБИВКА с която можем да се гордеем.мой съоченик от годините който в последно време стана 1 от най-богатите в окръга,позната фирма и в цяла българия,който кара коли от 200000е нагоре ,след предобиване на мерцедес s класа модел 2005 само след около 2 месеца казал на своите хора -махайте го това не е колата която си мислех че е и сега е на порше,бмв x5последна серия скоро си мисля че ще мине и на алфа

vlado_iv
09-08-2008, 14:34
Малко объркващ е въпроса ти.Но за мен лаша кола няма , стига да ти прилегне на сърце и душа . Всички са хубави по свое му и всички се чупят на ли?
Въпроса е да ти харесва на теб, не е от значение марката. :big_love: :rosso_racers:

galinves71
09-08-2008, 16:22
Малко объркващ е въпроса ти.Но за мен лаша кола няма , стига да ти прилегне на сърце и душа . Всички са хубави по свое му и всички се чупят на ли?
Въпроса е да ти харесва на теб, не е от значение марката. :big_love: :rosso_racers:не разбирам кое защитаваш ,а и тези снимки нищо не ми говорят?!

TaNo
09-08-2008, 19:12
кви снимки бе колега те не са към теб, а са му в подписа

galinves71
09-08-2008, 22:02
кви снимки бе колега те не са към теб, а са му в подписагрешката е моя за недовиждането,но въпреки всичко....

trouble
09-08-2008, 22:41
Искаш да си купиш КИА ли.......

odisey
10-08-2008, 00:15
Според мене нема смисъл от корейски коли, при положение че 1-2 години по стара Алфа ще ти носи 10 пъти по голям кеф от всичко ... тия корейските работи са наполовина като китайските, помисли си дали би си купил половин китайска кола ...

galinves71
10-08-2008, 08:03
хора,грешно ме разбрахте,казах че с тези цени които им определят продавачите те самите ги приравняват с корейските а не аз.щом иска 3700лв за 9 годишна кола която е струвала 40,то според вас 1на нубира 2001г с мотор на опел екотек и метан на цена4100, която е струвала 13000лв кво се получава, 3,5пъти по-скъпа като нова а настаро с 10% по-евтина,е на това му вика недооценяване на собствеността.а що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята,алфата колкото и да е красива и др.не мога да я възприема стана вече 1 година.

Ma7e4k0
14-08-2008, 00:52
Вуичо ми има Киа Делта 2000 годинa и е изгнила като за някоя Алфетта или Суд..без коментар..

nikki_sixx
14-08-2008, 13:27
а що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята.
Е, много ясно...все пак е замесен Пининфарина!

Mind_Control
15-08-2008, 17:40
хора,грешно ме разбрахте,казах че с тези цени които им определят продавачите те самите ги приравняват с корейските а не аз.щом иска 3700лв за 9 годишна кола която е струвала 40,то според вас 1на нубира 2001г с мотор на опел екотек и метан на цена4100, която е струвала 13000лв кво се получава, 3,5пъти по-скъпа като нова а настаро с 10% по-евтина,е на това му вика недооценяване на собствеността.а що се отнася кво искам да си купя,PEUGEOT607 извинете ме ама тази кола още след появата си на пазара удари всики дизайнерски идеи в земята,алфата колкото и да е красива и др.не мога да я възприема стана вече 1 година.

Що не я продадеш алфата като не я възприемаш и да се приключи!? Пък и тия пежа какво ги хвалиш толкова незнам! Ако искаш да си дупе, което не разбира нищо от коли и се чуди как да си изхарчи парите си вземи един ситроен C6 ама пежо 607 е.... без коментар. Или не можеш да предлътнеш тия 2000 лв дето си назад в момента на покупка на алфата :calc:

А по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.

galinves71
15-08-2008, 23:54
Що не я продадеш алфата като не я възприемаш и да се приключи!? Пък и тия пежа какво ги хвалиш толкова незнам! Ако искаш да си дупе, което не разбира нищо от коли и се чуди как да си изхарчи парите си вземи един ситроен C6 ама пежо 607 е.... без коментар. Или не можеш да предлътнеш тия 2000 лв дето си назад в момента на покупка на алфата :calc:

А по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.дупе не,по скоро задник който е виждал поооо-големи задници от колкото си представяш,а за 2бона по-назад или по-напред тези пари за тази алфа са ми икономия от около 30 дневен ткруд ,незнам имаш ли си представа от саниране на згради,аз и това правя,и от 1на следваща 1на поредна прищявка то било кола ,то било скъпа почивка на готин курорт.та за тази алфа,да не ме разбират погрешно колегите,искам на теб да поясне,наистина колицата си е може би 1 от най-добрите ,тези въпроси които съм имал във връзка с това или онова са плод на моето недоверие към каквото и да е преди сам да се уверя в него.

cassillas
16-08-2008, 12:28
А по темата- пазарна икономика- търсенето определя цената! Алфите не се търсят- следователно цената е ниска, корейските се търсят повече= по- висока цена! Защо голфовете държат такава цена (или поне държаха до скоро)- защото се търсеха! В България не се тачи много италианското и хората го взимат предимно защото за по- евтини, но после виждат, че всъщност е добра кола италианската и обикновенно повтарят при следващата покупка, освен ако не са попаднали на пълен кошер.

А не съм съгласен че Алфите не се търсят, поне до колкото става дума за БГ. И с не въоръжено око се вижда че за последната година - две броя на Алфите по Софииските улици много ряско се е покачил като основно има 156,146,145 все модели от предишната генерация внесени от чужбина.И въпреки покачването на покупките на тези модели цените продължават да падат! :hmm:

Stoyan Georgiev
16-08-2008, 13:51
цените на по-старите и неикономични коли падат не само заради качествата им като издръжливост и т.н. ами заради покачването на цените на горивата...

а колкото се е покачило търсенето, два пъти се е покачил сигурно и самия вно, а за това време колите още си стареят и поевтиняват ;)

galinves71
16-08-2008, 21:48
цените на по-старите и неикономични коли падат не само заради качествата им като издръжливост и т.н. ами заради покачването на цените на горивата...

а колкото се е покачило търсенето, два пъти се е покачил сигурно и самия вно, а за това време колите още си стареят и поевтиняват ;)кво значи НЕ икономични,то 6/100извън градско и 9/100 градско на бензин и 8/100 извън градско 10/100 градско на газ с прилично поведение нима е НЕ икономичност?

Stoyan Georgiev
17-08-2008, 20:09
не говорим само за един модел , а за цяла марка, вземи гтв-тата и 2.0 тс 156-ците и 2.0 тс 166-иците

аз каквото съм чул и прочел градското им е средно 13 , на тези дето ги натискат и повече

ако цялата гама с изключение на 1-2 модела са неикономични, то се отразява и на тези 1-2 модела откъм depreciation и лоша слава ;)

galinves71
17-08-2008, 22:09
не говорим само за един модел , а за цяла марка, вземи гтв-тата и 2.0 тс 156-ците и 2.0 тс 166-иците

аз каквото съм чул и прочел градското им е средно 13 , на тези дето ги натискат и повече

ако цялата гама с изключение на 1-2 модела са неикономични, то се отразява и на тези 1-2 модела откъм depreciation и лоша слава ;)мисля че говорим за 146 т.спарк

nikolaaaay
17-08-2008, 22:32
Всички употребявани коли, внасяни от Италия, са евтини независимо от марката. Четох във форума на БМВ, докато нашия беше хакнат и там се оплакваха от същия проблем - кошници, внесени от италианските морги (тва е некъв пропуск в техните закони, защото коли, за които държавата плаща да бъдат унищожени се изнасят за БГ) и като следствие излиза лошо име на марката. В Италия се карат предимно италиански коли, отиват в моргите и оттам - тук. В Германия 156-ца или 147-ца в добро състояние държат доста по-високи цени, отколкото на Горубляне, въпреки докарването и печалбата на търговеца. Добра Алфа от Германия или Швейцария трудно може да попадне на нашите пазари, защото цената й ще е съвсем неконкурентна. Наскоро чух за 156-ца 2.4 ГТД за 4200 лв. Как тогава запазен автомобил да попадне в БГ, когато би се вързал на почти двойна цена.

galinves71
18-08-2008, 19:10
Всички употребявани коли, внасяни от Италия, са евтини независимо от марката. Четох във форума на БМВ, докато нашия беше хакнат и там се оплакваха от същия проблем - кошници, внесени от италианските морги (тва е некъв пропуск в техните закони, защото коли, за които държавата плаща да бъдат унищожени се изнасят за БГ) и като следствие излиза лошо име на марката. В Италия се карат предимно италиански коли, отиват в моргите и оттам - тук. В Германия 156-ца или 147-ца в добро състояние държат доста по-високи цени, отколкото на Горубляне, въпреки докарването и печалбата на търговеца. Добра Алфа от Германия или Швейцария трудно може да попадне на нашите пазари, защото цената й ще е съвсем неконкурентна. Наскоро чух за 156-ца 2.4 ГТД за 4200 лв. Как тогава запазен автомобил да попадне в БГ, когато би се вързал на почти двойна цена.а така,вече сякаш взехме да говорим на общ език.затуй аз на мойта ако я пазаря ще е от 6000 нагоре нищо че ви е смешно,казвам ако.

trouble
18-08-2008, 19:14
а така,вече сякаш взехме да говорим на общ език.затуй аз на мойта ако я пазаря ще е от 6000 нагоре нищо че ви е смешно,казвам ако.

Ама човека ти каза какъв е пазара в България...Ти за 6000 се пазари в Германия, не тук...

galinves71
18-08-2008, 19:38
Ама човека ти каза какъв е пазара в България...Ти за 6000 се пазари в Германия, не тук...в дойчланд сигурно няма да проявят интерес към модела,това е кола за бг сиромаха.

code
18-08-2008, 20:56
колеги как ви се струва,1 корейски автомобил модел2006 декември, с цена 25х.лв в момента 12х.лв с пробег 10х.км не измислени а реални(става въпрос за автомобил на моя шеф)бихте ли сравнили с качеството на 1 алфа от какъвто и да е модел след 98г.? не подценявайте АЛФИТЕ с тези пошли продажни цени!това са коли за ЦЕНИТЕЛИ както някои колеги от форума го заявиха така че тези 3,4 хилки за кола с 1дно метрова рецензия от екстри и похвали за нея не е нормално такава цена да се търси.предимно от италия идват алфите и това че там ги продават тънко не значи че не струват,просто ако кокошките са твои и продаваш тяхните яйца евтино незначи че не са качествени тапротив те са от испитана марка пернати,така е и с алфите,богат народ за тях колите са средство за предвижване а за нас ПРЕДОБИВКА с която можем да се гордеем.мой съоченик от годините който в последно време стана 1 от най-богатите в окръга,позната фирма и в цяла българия,който кара коли от 200000е нагоре ,след предобиване на мерцедес s класа модел 2005 само след около 2 месеца казал на своите хора -махайте го това не е колата която си мислех че е и сега е на порше,бмв x5последна серия скоро си мисля че ще мине и на алфа

galinves71 не си ли чувал, че изреченията трябва да имат начало и край? И за какво е темата освен че харесваш Пежо 607??:hvala: Имам приятел с такава и на 3 години кожения салон на шофьорската е целия нацепен, а на моята за 9г не е мръднал!? Да не ти говоря, че икономичния 2.2 HDI гори градско 14 и върви само с яко сритване до ламарината. . .
Иначе не са лоши коли, но просто в класа си нямат шанс.

trouble
18-08-2008, 21:15
в дойчланд сигурно няма да проявят интерес към модела,това е кола за бг сиромаха.

Щом е за бг сиромаха, къде отиваш ти с тея 6000 лева.....

Sunny
18-08-2008, 21:31
Всички употребявани коли, внасяни от Италия, са евтини независимо от марката. Четох във форума на БМВ, докато нашия беше хакнат и там се оплакваха от същия проблем - кошници, внесени от италианските морги (тва е некъв пропуск в техните закони, защото коли, за които държавата плаща да бъдат унищожени се изнасят за БГ) и като следствие излиза лошо име на марката. В Италия се карат предимно италиански коли, отиват в моргите и оттам - тук. В Германия 156-ца или 147-ца в добро състояние държат доста по-високи цени, отколкото на Горубляне, въпреки докарването и печалбата на търговеца. Добра Алфа от Германия или Швейцария трудно може да попадне на нашите пазари, защото цената й ще е съвсем неконкурентна. Наскоро чух за 156-ца 2.4 ГТД за 4200 лв. Как тогава запазен автомобил да попадне в БГ, когато би се вързал на почти двойна цена.

Друг е въпроса че Италиянеца като стопанин е Мърляч и не пази и поддържа колата която кара , независимо дали е Алфа , Мерцедес или БМВ . И после алфите били скапани кошници . :sex:

SFINKS
19-08-2008, 12:01

найш кога след S класа , Порше и X5 ще мине на Алфа а :rotfl: , никога ...

Stoyan Georgiev
19-08-2008, 13:32
найш кога след S класа , Порше и X5 ще мине на Алфа а :rotfl: , никога ...

мога да те запозная с един такъв, само дето вместо поршето има лексус

SFINKS
19-08-2008, 13:51
мога да те запозная с един такъв, само дето вместо поршето има лексус

виж има лексъси и лексъси и лексъси само няма такъв лексъс дето да е в категорията на порше така че сравнение лексъс порше не може да има , пък ако ще се опитваш да се напъваш да ми доказваш как някой е минал от Порше , Лексъс , Мерцедес S classa , Бмв X5 на Алфа , айде няма нужда , няма такъв филм , първо че Алфа няма модели в тези класи и второ и да има няма да са на нивото на тези фирми

Stoyan Georgiev
19-08-2008, 16:10
виж има лексъси и лексъси и лексъси само няма такъв лексъс дето да е в категорията на порше така че сравнение лексъс порше не може да има , пък ако ще се опитваш да се напъваш да ми доказваш как някой е минал от Порше , Лексъс , Мерцедес S classa , Бмв X5 на Алфа , айде няма нужда , няма такъв филм , първо че Алфа няма модели в тези класи и второ и да има няма да са на нивото на тези фирми

:stumm: кой е казал, че е искал да си запази класа на колите ? някой като харесва определена кола боли го за това е ли най-добрата тя в класа си . не е филм а реалност , приятел

ПП: къде ти сравних порше с лексъс не разбрах и аз, казах ти че на место порше има лексъс от изброените

Pinky
19-08-2008, 16:12
Виж ся, Сфинкс. Уважавам мнението ти, или поне го приемам, но вече прекаляваш. Не говориш за конкретни факти, а направо си плюеш по Алфа. Във българския алфа форум. Е, дай малко чувство, де!

SFINKS
19-08-2008, 17:13
тва че Лексъс , Порше , Мерцедес , Бмв са по добри коли от Алфа ли му викаш плюене ?????? Е по-добри са аз какво да направя ?????
тва все едно да кажа че дачия е по кофти от Алфа ромео и феновете на Дачия да кажат че им плюя марката . Което си е си е , нито мое нито някое друго мнение ще промени нещата .

търтей
19-08-2008, 17:14
сфинктси мама винаги съм ти са въсхиштавал шъ знаиш

Stoyan Georgiev
19-08-2008, 17:32
сфинктси мама винаги съм ти са въсхиштавал шъ знаиш

qft

code
19-08-2008, 17:44
тва че Лексъс , Порше , Мерцедес , Бмв са по добри коли от Алфа ли му викаш плюене ??????
В какво са по-добри? За какво говориш въобще??:dunno: Кой модел сравняваш или по принцип нещо си чул . . .

SFINKS
19-08-2008, 17:54
слухове само , непотвърдени :rotfl:

Pinky
19-08-2008, 18:20
Съвсем резонен въпрос е. То по слухове "всички знаят, че гоуфо е най-здравата кола". Карал ли си някоя от тези коли, или поне, наистина, кои модели сравняваш?

pinko
19-08-2008, 19:03
По отношение на това коя кола е здрава и коя - не просто ще цитирам мнението си за колите в моето семейство, което бях пуснал във форума на БМВ и те, незнайно защо, веднага заключиха темата.

В семейството имаме доста коли, повечето нови - Волво ХС90 Д5 (2006 г.) на баща ми, Тойта Авенсис комби д-4д (2005 г.) на майка ми, БМВ 330хд (2007 г.) на сестра ми, както и моите две Алфи - 166 и 156 (2002 г.)

Въобще митът за качеството на немските, японските или "шведските"коли е доста спорен - БМВ-то на сестра ми за година и половина и ~60 000 км, купено чисто ново от Камор(има го снимано в галерията ми) се поврежда постоянно - досега са сменени твърде много неща за чисто нова кола - кормилна рейка, 2 инжектора, цялостен ремонт на скоростна кутия, лагери и семеринги на диференциала, външни предни карета, семеринги на разпределитерната кутия на хДрайва, ЕГР-клапан и разните му тръбопроводи (3 пъти - вътре в купето може да се удушиш от миризма на дизелови отработени газове), филтъра за твърди частици, предния стъклоповдигач за пътника до шофьора, уплътненията на шофьорската врата, единия ксенонов фар, при каране по паваж нещо яко тропа в задна дясна врата и задния капак, лака по спиците на волана се олющи и отдолу се показа една грозна бяла пластмаса, предни амортисьори и т.н., вече не помня всичко. И това е кола, за която са платени над 110 000 лева! Комбито върви страшно добре, но добре че е гаранцията, иначе не ми се мисли...

Тойотата (76 000 км) - всички амортисьори (предните два пъти), маховик (веднъж), предни и задни дискове, съединител (два пъти), алтернатор, акумулатор, помпа на хидравликата, вентилатор на отоплението и т.н.

Волвото - (55 000 км) - цялата рейка на комън-рейла и 3 инжектора, некви клапани на турбото, целият смукателен колектор, цялото предно окачване барабар с амортисьорите.

Та на фона на тия трошещи се чисто нови коли моите две Алфи (едната на 170 000, другата на 155 000 км) досега са влизали в сервиз само за смяна на консумативи и разни неща по окачването, съединител, разни тампончета, маншони, обтегачни ролки - дреболии м общи линии. Все пак са коли на доста километри и на доста годинки.

Иначе съм карал всички модели на БМВ на тестове, а също и Ламбо и Ферари (последно карах 430 скудерия) - просто такава ми е работата. Не са лоши коли БМВ-тата, но далеч не са съвършени.

В последния продължителен тест 100 000 км на немските колеги Х3 2.0д се нарежда на 17 място по надеждност - на същото място се класира и Алфа 147 2.0 ТС.

Фиат Панда се е класирала на 9-то място. Факт.

Иначе аз карам Алфи, щото съм фен - първата Алфа си купих още през 1985 г. И оттогава, въпреки че имам възможност да карам всички коли, които излизат на пазара, нито една не ме е привлякла достатъчно, че да я избера.

П.П. Сега се сетих още нещо за немското автомобилостроне- предишната кола на сестра ми беше Пасат 1.9 комби 4моушън 131 к.с. - купена 2003 г. чисто нова от Юнитрейд. Тая кола чупи скоростна кутия и съединител 6 (шест!) пъти и Халдекс 2 пъти. За общо 4 години ползване Холцвагена престоя в сервиза 11 месеца.

code
19-08-2008, 19:12
Когато практиката говори всички "познавачи" мълчат:stumm::shutup: . . .

koolio
19-08-2008, 19:16
Аз пък твърдя, че Алфа Ромео има по-добър дизайн и по-ергономични интериори от БМВ в съответните класове. Айде, СФИНКС, опровергай ме.

SFINKS
20-08-2008, 12:59
тва какво ти твърдиш или намекваш изобщо не ме интересува
ти си типичния пример за Алфа фен , купувашп кола за тва как изглеждала .....
какво да те опровергавам , мен лично дизайна и отвън и отвътре на БМВ ми харесва 100 пъти повече от този на Алфа . Само малко тема за размисъл да ти дам , махни на алфата лятите джанти и остава едно ......(брат ми имаше БМВ когат имха 145 , и той ме наведе на тази мисъл , е верно ако махнех на 145 цата летите джанти оставаше тотално дърво ) а за интериора .... найш кога се разтропва интериора при БМВ , някъде след двойно повече години от този на Алфа ...

А на Пинко теориите че от Алфа по здраво нямало просто няма да ги коментирам :rotfl:
на сума ти коли едва ли не всичко било сменено по 10 пъти а на Алфите само чистачките :rotfl:

Пинко точно на теб ли да обяснявам че като сравняваш трябва да сравняваш неща с еднакви параметри , нови коли с нови и стари със стари .При старо БМВ и стара Алфа кое е по качествено според теб а ?Ако не знаеш питай няколко автомонтъора , ще ти кажат . Предполагам си наясно че с всяка година качеството на новите колите пада , ма нали се сещаш че пада при всички. Предполагам си наясно че една кола на 100-150 000 км отдавна и се е строшило и е сменено това което е било слабо по нея а на една нова кола в гаранция тепърва ще гърмят некачествените детайли , пък била те Алфа , БМВ , ВОЛВО или ЛУноход ..

Stoyan Georgiev
20-08-2008, 13:40
къде си тръгнал да ми сравняваш интериорите на алфа и бмв, или пък екстериорите

алфата не съм я избрал само по това как изглежда а как върви срещу еквивалентните бмв-та и мерцове, които са си трагедия, еле пък в ниските нива, а комфорта при бмв отсъства като дума, а мерцовете са като лодки

145 я сравни с бмв-та от същите години ? първо няма бмв-та в тоя клас освен да кажем компакта, която е една от най-дървените коли излизали от заводите на тази марка

айде да не спорим, или поне мини на лично ;)

ПП : да знам кога се растропва интериора на бмв , в семейството ми е имало достатъчно представители на немското автомобилостроене и до един мога да ти кажа, че са разочрование, дори и въпросните бмв

koolio
20-08-2008, 13:40
Далеч не е само заради това как изглежда. Пък и зардаи това да е - проблем? Ако си купувах кола само за да ми е евтино, щях да си купя Лада.
Нека сравняваме коли с еднакви параметри - обясни ми моля с какво едно БМВ 318 Е36' 95-та година е по-сполучлива кола от моята Алфа- тая от подписа ми? Ергономичност? бързина? дизайн? Разход на гориво? Цени на части? Возия?

търтей
20-08-2008, 13:48
кольо, ти кво разбираш ма
къде се вреш да спориш с този титан на мисълта?

SFINKS
20-08-2008, 14:33
мдаааа , от Витоша по високо нема и от Алфа по убаво ич нема :firstprize:

Pinky
20-08-2008, 14:43
Пред такива факти и боговете мълчат.

koolio
20-08-2008, 15:58
кольо, ти кво разбираш ма
къде се вреш да спориш с този титан на мисълта?
Ми гледам да се поотъркам, да прихвана и аз нещо:blush:

koolio
20-08-2008, 15:59
мдаааа , от Витоша по високо нема и от Алфа по убаво ич нема :firstprize:
Такаааа, след този отговор на поканата ми да спорим с аргументи, доказа, ч тва последното не ти се отдава и имам правото да не те вземам насериозно и да се ебавам с постовете ти.

SFINKS
20-08-2008, 16:08
Такаааа, след този отговор на поканата ми да спорим с аргументи, доказа, ч тва последното не ти се отдава и имам правото да не те вземам насериозно и да се ебавам с постовете ти.

Не се надценявай пич :smoke:

не ми се занимава просто

koolio
20-08-2008, 16:17
Не се надценявай пич :smoke:

не ми се занимава просто
Ааа, верно ли? Ма да ръсиш глупости и да се заяждаш където ти падне ти се занимава. Това е доста недостоен начин да избягаш от спор, когато очевидно нямаш аргументи.

SFINKS
20-08-2008, 16:21
за бягане от спорове питай другите форумници дали някога съм бягал от спор...
аргументи имам предостатъчно но в момента не ми се занимава , като ми дойде желание ще ти поразкажа как стоят нещата

galinves71
20-08-2008, 16:33
колеги,тук май темата ми се видоизмени,не се карайте!наистина тези сравнения които правите не са уместни защото това са автомобили от различни лагери и за хора с различни представи за кола.бмв с ауди,бмв с мерцедес,с опел става но не и с алфа и обратно алфа с ланча,фиат и др.нека не ви паля но пежото е просто...никоя кола в съответния си клас не може по комфорт на пътуване да се мери с пежо(изключвам ситроен от серията сх и вх теса №1

Pinky
20-08-2008, 16:39
Щом е всички да кажат
ми
сфинкса не води аргументирани спорове, а е тук само за да се заяжда
винаги спори, но само по горния начин

koolio
20-08-2008, 16:48
колеги,тук май темата ми се видоизмени,не се карайте!наистина тези сравнения които правите не са уместни защото това са автомобили от различни лагери и за хора с различни представи за кола.бмв с ауди,бмв с мерцедес,с опел става но не и с алфа и обратно алфа с ланча,фиат и др.нека не ви паля но пежото е просто...никоя кола в съответния си клас не може по комфорт на пътуване да се мери с пежо(изключвам ситроен от серията сх и вх теса №1
Въпрос на вкус, колега. За мен Пежо и Рено са удобни за возене, но не и за каране, понеже меката им возия е с цената на поведение тип "патица върху лед".

galinves71
20-08-2008, 16:50
Въпрос на вкус, колега. За мен Пежо и Рено са удобни за возене, но не и за каране, понеже меката им возия е с цената на поведение тип "патица върху лед".това предположение ли е или си убеден?щот според мен ако става въпрос за поведение на пътя то кво праят пежата на ралитата и що ги няма алфите?

търтей
20-08-2008, 16:52
това предположение ли е или си убеден?щот според мен ако става въпрос за поведение на пътя то кво праят пежата на ралитата и що ги няма алфите?

е кво общо има рали автомобил съ ссерийния :holiday2: :rotfl:

koolio
20-08-2008, 16:54
Абсолютно убеден - осем години в семейството имахме Рено 19 Шамад. Корав автомобил, не е създавал ядове, но като управляемост беше...:wallbash:
Колкото до рали автомобилите - май имат мнооого малко общо със серийните, за каквито говорим в момента :wink:.

koolio
20-08-2008, 16:55
е кво общо има рали автомобил съ ссерийния :holiday2: :rotfl:

Ти па работа нямаш ли си, че човек не може да се дореди да каже нещо от тебе :tongue: