View Full Version : вирусалфа срещу 75 2.0 турбо
75 2.0 turbo
14-10-2005, 20:38
аз си карам с бошовки ама след известно време мисля да мина на денсо иридиум :wink:
virusalfa
16-10-2005, 19:37
GOLDEN LODGE 2HL
75 2.0 turbo
18-10-2005, 01:30
GOLDEN LODGE 2HL а бре ти с тез дизелаци де се намесваш при колите бря :shock: 8)
virusalfa
18-10-2005, 09:29
GOLDEN LODGE 2HL а бре ти с тез дизелаци де се намесваш при колите бря :shock: 8)Ти па шо разбираш от търговия?!?! :spiteful:
75 2.0 turbo
20-10-2005, 02:21
ве еи македонец сеа ко се праиш 4е си виждал бензинова кола а :?: :lol: я се виж целия се умирисал на нафта от тея туби тръгнал да ми обяснява за ра4о пирата :shock: аз като съм бил на ски ти си бил на марс :roll: или пък под дизелака :D :D :D
Абе то е гот като мирише на нафта значи че има :lol:
...сбогом и благодаря за рибата...
Абе то е гот като мирише на нафта значи че има :lol:
па и се возиш до италфеста
Примерно :wink:
virusalfa
20-10-2005, 20:14
ве еи македонец сеа ко се праиш 4е си виждал бензинова кола а :?: :lol: я се виж целия се умирисал на нафта от тея туби тръгнал да ми обяснява за ра4о пирата :shock: аз като съм бил на ски ти си бил на марс :roll: или пък под дизелака :D :D :Dтова е за общи приказни,бре,мушмуроци!!!Яз дизел карам от една година,бе,Павлин4о,и не съм се усмърдел на нафта,а на спира4на те4ност,оти оня ден одих до село да слагам на буса-VW LT28 спира4на помпа от Алеко и целия бях в сп.те4ност.А Еньо да не се подпи4ква с мене за италфесто,оти не е мъкнал 4увалите с грозде!!!! :roll: :screwy: :spiteful: :paddle: :director: :new_Eyecrazy:
П.П. Павлин4о,Бош са най-убавите свещи,ама щеше да е по-добре тая фирма да я нямаше :idea: :!: :!: :!: :!:
az съм с Денсо Иридиум и съм доволен, купувах ги от ибей и със шипинга от щатите до франция ми излязоха около 80 лева 4, а тука искам 30+ лева на свещ ;)
аз си карам с бошовки ама след известно време мисля да мина на денсо иридиум :wink:
уу на таралясника 8 парчета по 30 лв ли уе :shock: :shock: :shock: :lol:
75 2.0 turbo
21-10-2005, 22:17
ве еи македонец сеа ко се праиш 4е си виждал бензинова кола а :?: :lol: я се виж целия се умирисал на нафта от тея туби тръгнал да ми обяснява за ра4о пирата :shock: аз като съм бил на ски ти си бил на марс :roll: или пък под дизелака :D :D :Dтова е за общи приказни,бре,мушмуроци!!!Яз дизел карам от една година,бе,Павлин4о,и не съм се усмърдел на нафта,а на спира4на те4ност,оти оня ден одих до село да слагам на буса-VW LT28 спира4на помпа от Алеко и целия бях в сп.те4ност.А Еньо да не се подпи4ква с мене за италфесто,оти не е мъкнал 4увалите с грозде!!!! :roll: :screwy: :spiteful: :paddle: :director: :new_Eyecrazy:
П.П. Павлин4о,Бош са най-убавите свещи,ама щеше да е по-добре тая фирма да я нямаше :idea: :!: :!: :!: :!: бря а дано да по4ерпиш с виното де :idea: :D :D :D а тебе македонец такъв съм те признал :idea: на алфата гаретт на лт-то от москви4 помпа бе за тебе оригинални 4асти няма ли бря :wink: само уидурми :shock: :P
virusalfa
23-10-2005, 16:54
Павлин4о,с оригинални 4асти всеки знае,номеро е вмето 300лв за спира4на помпа да дадеш 24 и още 9 лв на стругаро и да тръгне,разбираш ли....А колкото до Гарет-4ето какво да ти кажа-подариха ми го :idea: