Log in

View Full Version : За феновете на ЦСКА

odisey
10-08-2008, 10:51
Ще ходим днес с приятели в Благоевград да подкрепим ЦСКА и да напсуваме Сашо Томов, който иска да се присъедини е добре дошъл :)

http://www.visittobulgaria.com/sport/images/cska_logo.png

gadimir
10-08-2008, 15:34
тегли му и от мен една солена....Сори ама не мога да дойда чак до там...Аз ще псувам и от тука:hehehm::hehehm::hehehm:

Mury
10-08-2008, 20:37
Браво на вас :tongue: :tongue:

odisey
10-08-2008, 23:02
НАПРЕД АРМЕЙЦИ! БЕШЕ НЕЩО НЕВЕРОЯТНО!

На връщане имаше лек инцидент на пътя, едно Пежо 406 се беше ударило в калника, ама имаше спрели две Алфи до него, дано не са на някой от наще. :(

http://img231.imageshack.us/img231/1290/publikablagoevgraddu6.png

http://img125.imageshack.us/img125/2310/publikablagoevgrad2uc2.png

virusalfa
11-08-2008, 15:08
Ако бяха изпаднали във В-група,щеше да е ебати излагацията на името.Добре,че е Томов,а не Калъмбов,дето прееба Пирин.Те тогава немаше само да псувате

odisey
11-08-2008, 15:33
Бе мани ти ма като си седнахме на теферич пред съдебната палата и си пием кротичко бирата и по едно време един приятел забелязва надписа отсреща "Фен клуб Пирин" и си ометохме крушите че бяхме 3 човека само :))))

virusalfa
11-08-2008, 16:43
Бе мани ти ма като си седнахме на теферич пред съдебната палата и си пием кротичко бирата и по едно време един приятел забелязва надписа отсреща "Фен клуб Пирин" и си ометохме крушите че бяхме 3 човека само :))))
Това е пицария Файтон,бе, там се събират Г-15-управата на Пирин,сега Б-група,досега В-група.Баш феновете се подвизават непостоянно в нетклуб "Аста ла Виста".Те там не знаеш откъде ще ти дойде,пълна енигма.... отпред пише Пирин SS

gadimir
13-08-2008, 22:14
а сега да го видя Борат какво ще каже,дееба и неприятния тип.Хак да им е всички левскари за всичките лайна и помия дето изляха в последните месец два.На Овчата глава май му беше за последно да води Левски.

АМИН.

gadimir
13-08-2008, 22:22
ТОП НОВИНА ОТ УЕФА:

ЛЕФСКИ ПЕЧЕЛИ СЛУЖЕБНО, БАТЕ СА ИГРАЛИ С НЕРЕДОВНИ БУТОНКИ!

ВТОРИ МАЧ НЯМА ДА ИМА!
А честито от Овчата глава,та сега на Кокала

odisey
14-08-2008, 08:57
БАТЕ Борисов шампион АЛЕ АЛЕ :)))))

bager
14-08-2008, 09:26
Пичове, не така. Не е нужно. От ЦСКА съм, ама не е хубаво като злорадстваме. Това е една игра все пак, нали? Ай наздраве!

tokata_pz_flex
14-08-2008, 10:02
При всеки друг случай , бих се радвал за Български отбор в ШЛ . Но онзи мустакатия да върви и да клевети , само и само да отстранят ЦСКА ... нема да стане . Ще съм супер доволен ако Уефски паднат и втория мач . Не мисля , че заслужават да играят в този турнир . Не и тази година .

odisey
14-08-2008, 11:18
При всеки друг случай , бих се радвал за Български отбор в ШЛ . Но онзи мустакатия да върви и да клевети , само и само да отстранят ЦСКА ... нема да стане . Ще съм супер доволен ако Уефски паднат и втория мач . Не мисля , че заслужават да играят в този турнир . Не и тази година .

Да не говорим как се класираха изобщо ... нямам нищо против, ама да ми говори Батков и да ме обижда и Вуцов и той и да пълнят ефира с простотии тва не го искам ...

didiod
14-08-2008, 11:29
теглете на томов една благословия от мен и запейте някоя песен за вазхвала на БАТЕ БОРИСОВ :tongue::rotfl::roll2: и САМО ЦСКА

Bottata
14-08-2008, 11:29
То толкова говежди лайна се изсипаха, цяло лято. Ама дойде видов ден и само се нацедиха в тях, че и тракторчето изора/обарна почвата и няма каде да бягат.
Целя година поне "говедата" ще се осмърдяват ..
Парички, мечти през крив макарон ..
"БАТЕ, БАТЕ, не ме бий ве БАТЕ" :)
Побърках ги вчера. Бетер малко цигане

odisey
14-08-2008, 11:44
http://sport.bpost.bg/story-read-17419.php

Веднага след мача Велислав Вуцов подаде оставка, която бе приета от собственика на отбора Тодор Батков. Самият той не бе толкова словоохотлив, колкото по-рано тази седмица като обиди на няколко пъти отбора на БАТЕ Борисов, наричайки ги трактористи. Батков обиди и страната Беларус, като заяви, че тя е измислена.

rammstein4o
14-08-2008, 12:03
Привет...
Ако бях по дребнав бих ви се обидил... но простно не мисля да падам на такова ниво...

Попринцип в нашето първенство пилците се броят напролет... изчакайте до тогава с изводите... всички помним какво ви се случи преди година (за три мача от сигурен първенец останахте 2-ри)

Относно мустакатия глупак... аз го напсувах още като направи фияското със поисканите и неприети оставки на г-н Стойлов и г-н Сираков. След това съвсем му се издразних като окончателно уволни двамата след като беше дал "кредит на доверие" до 2009... и накрая като назначи селската пръчка съвсем се отчаях...

Истината е една тук в БГ: Докато има президенти като добрият вълк Лупи, мустакатия глупак, Дражев ненормалника, Христолов и други знайни и незнайни герои - футбола ни ще запада все повече и повече.

Не може да докараш една торба събрани от кол и въже чужденци и да ги наречеш супер селекция, перли, диаманти и други скъпоценности; да не влагаш и стотинка в ДЮШ; да плащаш баснословни суми на хора които излизат на терена с мисълта да отбият номера и да се напият довечера в чалга клуба... мога да продължавам да изреждам, както сигурен съм и всеки един от вас...

Айде останете си със здраве и дано да се оправите, че без силен цска няма да има и силен Левски.

http://valery.3.forumer.com/html/emoticons/valery/ultras2.gif

didiod
14-08-2008, 12:04
ко да им се кефя, аз съм си чорбарче и не мога да се радвам на победи на левскари:pokey:

lord_chuldarkar
14-08-2008, 13:38
Привет...
Ако бях по дребнав бих ви се обидил... но простно не мисля да падам на такова ниво...

....

ако найстина беше такъв за какъвто се представяш то нямаше да пишеш в тема наименувана:

"За феновете на ЦСКА"

rammstein4o
14-08-2008, 13:50
ако найстина беше такъв за какъвто се представяш то нямаше да пишеш в тема наименувана:

"За феновете на ЦСКА"

Освен да престана да чета във Форума на Алфа Ромео защото се споменава цска вътре? И не разбрах според тебе за какъв се представям?
:pokey:

Violator
14-08-2008, 17:55
http://vbox7.com/play:32227174
Вижте как се разбягал овчо след гола на бате, а и за малките деца е ясно, че старият вуцов прецака ЦСКА с лиценза да може синчето му да се пробва в шампионска лига - честито да му е. Още повече след 1 година шампиона влиза директно и ще е голяма борба за първото място и по добро да изхвърлиш за една година основният си конкурент по добро нещо няма. 0 0 9 и 1:20 приказката продължава

lord_chuldarkar
14-08-2008, 23:04
Освен да престана да чета във Форума на Алфа Ромео защото се споменава цска вътре? И не разбрах според тебе за какъв се представям?
:pokey:

Представяш се за недребнав и над мненията на хората писали в тази тема.
Коментара ми не целеше да те обиди а просто да отбележа че въпрек и насоченоста на темата (упомената в заглавието а именно за феновете на ЦСКА) ти като очевидно не такъв все пак си споделил мнението си(в което няма нищо лошо), дори ако трябва да сме точни си споделил мнението си за ситуацията в Левски.

П.П.: синтезирано, вместо да напишеш че не си дребнав би ни се обидил

Привет...

можеше да пропуснеш темата (не става дума за форума)

odisey
15-08-2008, 10:40
Привет...

Попринцип в нашето първенство пилците се броят напролет... изчакайте до тогава с изводите... всички помним какво ви се случи преди година (за три мача от сигурен първенец останахте 2-ри)

Относно мустакатия глупак... аз го напсувах още като направи фияското със поисканите и неприети оставки на г-н Стойлов и г-н Сираков. След това съвсем му се издразних като окончателно уволни двамата след като беше дал "кредит на доверие" до 2009... и накрая като назначи селската пръчка съвсем се отчаях...

Истината е една тук в БГ: Докато има президенти като добрият вълк Лупи, мустакатия глупак, Дражев ненормалника, Христолов и други знайни и незнайни герои - футбола ни ще запада все повече и повече.

Не може да докараш една торба събрани от кол и въже чужденци и да ги наречеш супер селекция, перли, диаманти и други скъпоценности; да не влагаш и стотинка в ДЮШ; да плащаш баснословни суми на хора които излизат на терена с мисълта да отбият номера и да се напият довечера в чалга клуба... мога да продължавам да изреждам, както сигурен съм и всеки един от вас...

Айде останете си със здраве и дано да се оправите, че без силен цска няма да има и силен Левски.

http://valery.3.forumer.com/html/emoticons/valery/ultras2.gif

Напълно съм съгласен с теб особено за вълка лупи колко па и аз съм го псувал не е истина . За съжаление футбол в БГ няма, и не съм целял да обиждам феновете на Левски, както примерно Лупи или Боратко правят. Требе си да има пийс, баси по в Германия бях на мач и бях сам със шал на Хамбургер и се возих в автобус пълен с фенове на Цюрих, след като бяха отрстранени, и въпреки това никой и една думичка не ми каза. А тука разни манафи надъхват публиката да се трепе щото иначе нема никой да им се интересува от жалките отборчета. Жалко само за пропуснатата емоция, щотот мене лично супер много си ме кефи да ходя на мач и да викам и т.н.

vaseto34
15-08-2008, 10:49
samo CSKA 8-)

IVO_GWM
15-08-2008, 13:22
Поручик Ржевски е получил анонимно писмо с текст:

"Виден мустакат адвокат от България Ви осигурява почивка за двама на Черноморието в хотел 5 звезди - ол инклузив, ако във втората среща с Лефски не ни вкараш нов гол!"

Поручикът отговорил:

"Няма да е гол, ще бъде с презерватив с аромат на машинотракторно масло!"

trouble
15-08-2008, 22:48
Само Сливен...:headbang::Yeeeehaaa::cheers:
Макар и само временно...напомняща старите времена...

http://jtt.hit.bg/s1.jpg

lord_chuldarkar
16-08-2008, 01:13
Само Сливен...:headbang::Yeeeehaaa::cheers:
Макар и само временно...напомняща старите времена...

http://jtt.hit.bg/s1.jpg

не че искам да убия ентусиазма ти, аз дори мача не гледах, но 2 дуспи и червен картон в началото леко странно изглежда, пък и респективно дуспа за ЦСКА и червен картон за Сливен в края нещо като компенсация.

пак казвам не гледах мача, възможно е просто това да е трябвало да се свири и Сливен да са били заслужено, още повече че вкараха цели 3 гола.

tokata_pz_flex
16-08-2008, 02:03
Могли са - вкарали са ! Браво за което . Не свършва света . Само ЦСКА !

gadimir
16-08-2008, 16:07
че съдията поряза ЦСКА,поряза го....Ама Сливен си спечелиха заслужено,армейците играха ганкиното.....Но с тия нови и млади момчета на чичо Митко ще му трябва време,мисля че го заслужава.

САМО ЦСКА

Violator
17-08-2008, 11:41
Сливен на моменти си играха доста кадърно, но и съдията доста ги подпря, ЦСКА ги беше емнал здраво и ако не беше картона си отиваха на загуба.

Mury
17-08-2008, 13:12
Вечните ви оплаквания от съдиите,сме ги чували много,земете се спрете :spiteful: :spiteful: Сливен си ви би заслужено и тва е,кат ви е яд вземете покажете някаква игра,защото както Левски е мнооо зле,така вие сте доста по-зле :spiteful: :spiteful:

gadimir
17-08-2008, 16:34
че съдията поряза ЦСКА,поряза го....Ама Сливен си спечелиха заслужено,армейците играха ганкиното.....Но с тия нови и млади момчета на чичо Митко ще му трябва време,мисля че го заслужава.

САМО ЦСКА

на това ако му викаш оплакване от съдиите......

Mury
17-08-2008, 21:38
че съдията поряза ЦСКА,поряза го..

Ми тва кво е бре,можеби хвалебство а :spiteful: :spiteful:то е достатъчно :spiteful: :spiteful:

lord_chuldarkar
17-08-2008, 22:11
Ми тва кво е бре,можеби хвалебство а :spiteful: :spiteful:то е достатъчно :spiteful: :spiteful:

че то е почти невъзможно съдията да свири 50 на 50, даже на една компютърна игра не си спомням коя имаше рандъм коефициенти за съдията, което я прави по интересна, но в случая с БГ първенството не е толко до грешки, незнание колкото да не би да не се харесаш на вицето си.

gadimir
27-08-2008, 21:22
някой от Левски да има да каже нещо за мача?

lord_chuldarkar
27-08-2008, 21:27
някой от Левски да има да каже нещо за мача?

Нещо такова: Абе къде е БАТЕ бе?

По хубаво да си направят друга тема и да обсъждат турнира за купата на УЕФА, в който ние не участваме :(

@lex
27-08-2008, 21:38
Справедливост има - рано или късно, в случая навреме.

Lisan
27-08-2008, 22:35
Няма толкова смешен отбор!!!

DerMeister
28-08-2008, 00:28
Срамна работа. Да плача ли, да се смея ли... В УЕФА ще се излагаме ли, че не помня вече?

IVO_GWM
28-08-2008, 10:05
http://www.youtube.com/watch?v=VyKsAer4qgQ
спИцялен По-Здрав!!!

georgyg
28-08-2008, 10:26

Мисля и КОМЕНТАТОРИТЕ нямаха равни. Още чакам 4:1, ама явно врачката ги е излъгала.

Въпреки че съм привърженик на ЦСКА, просто Левски показаха на какво ниво ни е футбола, а и държавата. По слаб отбор в ШЛ едва ли е влизал, но БАТЕ си го заслужиха.

Представям си на този стадион да отиде Ман Юнайтед :screwy:

georgyg
28-08-2008, 10:43
Въпреки че съм левскар си признавам, че отбора нямаше сърце да продължи напред. Имаше качествата да победи, както и обсотятелствата (1час с човек повече), голямо психологическо предимство след 38мин и още по-голямо след 43, но отборния дух и желание липсваха. За жалост това не е само в Левски и националния ни отбор страда от същия проблем. Има футболисти, но няма колектив, а ако има колектив всички знаем на какво сме способни, визирам 94та година.

Браво, само КЪДЕ ВИДЯ ФУТБОЛИСТИТЕ? Според мен трябва да има тотална чистка на чужденците в България и в националния отбор, а за Гонзо просто нямам думи. Трябват млади играчи от школите, а не недоказани "звезди". Отборите от А група трябва да са не повече от 10 за да има интересни срещи, другото е почивка за футболистите.

marian
28-08-2008, 10:45
:moon:

IVO_GWM
28-08-2008, 11:08
Вечерни новини: "Лефски изхвърли отбора на БАТЕ БОРИСОВ от участие в турнира за Купата на УЕФА!"

lord_chuldarkar
28-08-2008, 11:46
Вечерни новини: "Лефски изхвърли отбора на БАТЕ БОРИСОВ от участие в турнира за Купата на УЕФА!"

- Абе къде е БАТЕ бе?
- в шампионската лига.

В дарик радио стигнаха до конценсус че Томов е виновен - прецакал ЦСКА, а Левски не били готови за ШЛ. Само се чудя що не прекръстят радиото на Левски радио, така няма да бъркат хората.
Тоя дето коментира по нова не го знам какъв е но е болени прОст - да обижда другия отбор не му прави чест още повече, че е по добър от двата на терена.

IVO_GWM
28-08-2008, 13:36
http://topsport.ibox.bg/news/id_1575501593

Солидарност с нещастието на ЦСКА изразиха феновете на Стяуа в снощния им реванш от третия предварителен кръг от Шампионската лига срещу Галатасарай. Румънците спечелиха с 1:0 на своя терен и по този начин се класираха за груповата фаза на най-авторитетния клубен турнир.

Публиката на тима обаче намери време да извади внушителен по размери транспарант в подкрепа на изхвърлените от ШЛ по служебен път български шампиони. Посланието гласеше: "Justice for CSKA Sofia!", в превод "Справедливост за ЦСКА София!".

lord_chuldarkar
28-08-2008, 23:42
мнението на пичовете от Левски по въпроса със Стяуа:

http://www.ultraslevski.org/0506/0506_derby_spring/cska-LEVSKI_0-1_02.Apr.2005_009-sportni.bg.jpg

"когато няма какво да кажеш често говориш глупости"
Тъй се случи, че стяуа нямаха тряктор Беларус на пътя си към ШЛ

lord_chuldarkar
14-09-2008, 23:28
Да ъпна темата със въпрос как бяха наще, че тея по дарик само разправяха колко тъмно било а на репортажа на бнт не бих казал че беше чак пълен мрак.

DerMeister
14-09-2008, 23:38
Е ти Славия - ЦСКА не си ли гледал досега. :new_Eyecrazy: На нещо като терен, разни "футболисти" им се удря топката в главите и крайниците и те търчът след нея...
Общо взето се опитваха да играят футбол, ама... Нищо впечатляващо.

gadimir
22-09-2008, 19:02
Моля прочетете внимателно!!!!!!!!!!!!!!
цък (http://sportni.bg/?tid=40&oid=2507161)
.....и ко праим сега???????????

Бобби
23-09-2008, 08:53
Тоя шут Томов го смятах умрял за ЦСКА...ти сега ще ме накараш да повярвам, че е възкраснал.....ай стига бе...игра на думи!...след дъжд качулка!...защо не ги размаха тия документи тогава?...а сега?...нещо ми е нечистоплътен тоя Томов...немога да го понасям!

gadimir
02-10-2008, 23:04
пълни нещастници....Тоя Кокал е пълен некадърник...НЯМА ТАКЪВ ОТБОР,КОЙТО НА СВОИ ТЕРЕН ДА ИЗЛЕЗЕ ЗА 0:0...Да ме прощават феновете на Левски(доста от тях четат,но само някои пишат),но не злорадствам като фен на ЦСКА,а не мога да си намеря място от яд като фен на футбола и българин....Ужас