Log in

View Full Version : за винетките

galinves71
11-08-2008, 23:36
ей колеги от софия вие в какъв периметър си карате без винетки,щот ние уж провинциалисти пък да идем до кенефа и трябва винетка.

koolio
12-08-2008, 23:55
Има си знаци къде се кара с минетка ;-)

odisey
13-08-2008, 10:50
Аз макс. до Искър съм ходил, но са ме спирали и нямаше проблем. Иначе до Костинброд в другата посока, и не по далеч от Драгичево без винетка съм се осмелявал, но не мисля че ще има проблем и да спрат в тоя периметър. Може би в посока Стара Планина до към Богровите може да се стигне, и село Равно Поле в посока Пловдив, аз поне за тия дестинации не бих с икупил.

lyuli
13-08-2008, 10:53
до където ходи градския транспорт може и без винетка - Кокаляне, Железница, Владая и т.н.
в това отношение софианци верно сме облагодетествани ;)

stanic
13-08-2008, 11:00
да не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто Банкя:bored:

lyuli
13-08-2008, 11:06
да не забравяме че и до Банкя е без винетка,и за мен това е много тъпо щото до Костинброд с винетка а то е по близо отколкто Банкя:bored:

аз като се замисля последните пъти бях изключила за тия винетки и съм бръмчала до Костинброд без винетка..... направо не е истина като се има предвид, че куките си кибичат там нон стоп......

odisey
13-08-2008, 12:15
аз като се замисля последните пъти бях изключила за тия винетки и съм бръмчала до Костинброд без винетка..... направо не е истина като се има предвид, че куките си кибичат там нон стоп......

Няма проблем до Костинброд, и там са ме спирали една вечер.

georgyg
13-08-2008, 13:11

Банкя е квартал на София - и родното място на един виден КМЕТ НА СОФИЯ :hehehm: Какви винетки ви гонят, какви 5 лв.

stanic
13-08-2008, 14:26
Банкя е квартал на София - и родното място на един виден КМЕТ НА СОФИЯ :hehehm: Какви винетки ви гонят, какви 5 лв.
Незнам от кога е квартал на София,но мисля че се водеше град Банкя,може и да греша.

stanic
13-08-2008, 14:28
Няма проблем до Костинброд, и там са ме спирали една вечер.

Добре,че не са те погнали иначе глобата е солидна,до Волуяк е без винетка след това има табела Преди Санитекс мисля .Работих година там колега и са ми се заяждали доста често.

georgyg
13-08-2008, 16:20
Незнам от кога е квартал на София,но мисля че се водеше град Банкя,може и да греша.

От много години е КВАРТАЛ, даже преди когато телефоните ни бяха с КОД (междуградски), пак се водеше квартал на София ;-) Егати простотията :pokey:

Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдно :bowdown: В последствие махнаха табелите и одисеята приключи. :pp:

galinves71
13-08-2008, 16:22
добре сте ви е,тук шуменски окръг е 5 пъти по-малък а заради плиска,мадара и преслав навсякаде е белязано с табели.

lyuli
13-08-2008, 17:04
От много години е КВАРТАЛ, даже преди когато телефоните ни бяха с КОД (междуградски), пак се водеше квартал на София ;-) Егати простотията :pokey:

Сетих си преди години искаха да слагат винетки за Банкя и даже бяха сложили табелите, виждам 2 момчета от районното и ги питах дали ще има такова нещо (тогава се водеха сериозни спорове) и те ми казаха, че дори е да има те НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ ДА ГЛОБЯВАТ, защото било абсурдно :bowdown: В последствие махнаха табелите и одисеята приключи. :pp:

те тогава и преди Бистрица бяха сложили тъпите табели, дето Бистрица си е на един хвърлей.......... но ги махнаха, че грАДския транспорт трябваше да плаща винетки и стана скаднал....

ФЕРАРИСТ
13-08-2008, 18:43
карам смело из родината без винетка, и изобщо не ми пука....

Old Fox
13-08-2008, 18:57
карам смело из родината без винетка, и изобщо не ми пука....
Сериозно! О не мога да повярвам, наистина не съм го очаквал от такъв примерен данъкоплатец като теб;-)
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.

ФЕРАРИСТ
13-08-2008, 19:00
Сериозно! О не мога да повярвам, наистина не съм го очаквал от такъв примерен данъкоплатец като теб;-)
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.
Еми при касиерката и местоработата и имам право на избор......мога да избера каквито си домати искам.....или да ида при друга касиерка в друг магазин......а при пътуването си от Стара загора до Ямбол мога да мина все по един и същи път, да гледам все едни и същи ями.....там нямам избор.....:tongue:

galinves71
13-08-2008, 20:23
Я кажи в магазина плащаш ли си доматите или чакаш касиерката да се зазяпа нанякъде.то вече в новите магазини и туй не става,много писка на изхода

fred
14-08-2008, 09:13
Ми то и Божурище е без винетка

sa6o_roman
14-08-2008, 19:28
сорка за невежеството, ама какво беше наказанието, когато те хванат без винетка? Аз съм до някъде против плащането на винетките (заради пътищата ни разбира се), въпреки че уж има смисъл. Имало ли е случай да ви хванат и да кажете примерно "За тия пътища аз нема да плащам...", " И за кво отиват парите, като дупките не се оправят"

иначе съм пътувал малко по-надалеч от Радомир без винетка, на излизане от града гледам знак Винетка и си викам "ОПАА, кой сега ще кара с 90км/ч макс" :) късмет извадих

StarChild
14-08-2008, 21:46
Аз веднъж до ботевград си карах без винетка.:tongue:

tokata_pz_flex
14-08-2008, 23:43
Това беше грубо :hehehm:

lyuli
15-08-2008, 10:13
аз съм ходила до Мальовица без винетка........... но не беше нарочно, когато се сетих, че тр. да си купя нямаше от къде...... ;)

Ma7e4k0
18-08-2008, 16:13
Аз съм ходил от София до град Мизия без винетка ....около 180 км :pp: ама бях забраил и нямаше отде да си купя седмична, бяха свършили :Tease: :bg:

SFINKS
18-08-2008, 16:38
Правилно или не аз от 2005 насам карам без винетка , да му е гадно на Батко ( бившия шев на пътният фонд )

stanic
18-08-2008, 18:40
Правилно или не аз от 2005 насам карам без винетка , да му е гадно на Батко ( бившия шев на пътният фонд )

наистина всички който не плащат са прави но го има и момента, дайте всички да не плащаме па да чакаме неволята да ни оправи пътищата.Тоя краде оння,ще дойде време да се спре според мен,кога ще е незнам,но съм сигурен че,ще дойде.

аз си плащам винаги винетката :tongue::tongue::tongue: