View Full Version : амортесьори
Дойде време за нови, та въпросът ми е от къде е най-добре да си купя.
Вече съм се сдобил със спортни пружини АРЕХ и сега не знам какви амортесьори да търся.
Ако някой може да помогне ще бъда благодарен! :th_up:
155_8000rpm
17-08-2008, 14:55
Всеки ще ти каже различно.И преди е имало такива обсъждания и аз от собствен опит ти препоръчвам БИЛЩАЙН(газови за предпочитане).Не само като качество съм доволен,а и като поведение на пътя.Разликата е огромна от преди,когато бях с марка,която не искам да споменавам,че ще ти напълнят темата със СПАМ.Айде успех и винаги избирай качественото и доказаното.
Според мен си търси оригинални газови. Марката едва ли е от значение стига да не са менте...Иначе Koni ми се струва най-добре четейки форума...
Благодаря за информацията! Ще пообиколя магазините и ще пиша какви са резултатите.
Поздрави!
WhitePower
18-08-2008, 17:06
...Иначе Koni ми се струва най-добре четейки форума...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
WhitePower
20-08-2008, 18:23
Ще ги степенувам така
Кони , КW , и други подобни - Скъпи Спортни
и Отдолу Всички останали - Обикновенни
и така като питате за амортесиори първо изберете какво искате коя серия
аз препоръчвам спортни щото ще искарат наи много на булгар-оффрода
Furious 155
20-08-2008, 18:49
аз препоръчвам спортни щото ще искарат наи много на булгар-оффрода
да ама друго заминава около тях като те са по-тъврди по наще копки... все е тая - избора зависи от това какво поведение търсиш върху колата и какво може да се постигне с други пружини и спортни аморт. - това е ...
WhitePower
21-08-2008, 13:57
то другото си заминава и без амортесиори ;)
според мене няма смисал от спортни пружини , освен ако не искаш да ходиш на планинско ;)
а и конито се регулират на твърдст , кеф ти меко днес , кеф ти твърдо утре