View Full Version : гасне сама,понякога не иска да пали
днес ми угасна двапъти сама, веднъж в движние и веднъж на място,а от както съм взел колата ми се случва 4-5 пъти да неще да запали,трябва да се вкара изкара няколко пъти ключа,да се даде на контакт пак няколко пъти и тогава пали....
От много неща може да е, наистина си трябва диагностика 8-)
Диагностика знаеш къде :spiteful: :spiteful:
предполага се че е датчика на хол,колко пари е и лесно ли се сменя
на мен пък ми се струва че имобилайзера ти не може да прочете ключа.
Novachev
22-08-2008, 22:35
Е то имобилазер няма да гасне в движение и и ако има проблем с него ще свети ключето
StarChild
22-08-2008, 23:24
на мен пък ми се струва че имобилайзера ти не може да прочете ключа.
И на мен ми се струва, че може да е от имобилайзера. По логично да не запали от него. :roll:
а от какво гасне в движение
пробвай сам дали ще го поправиш и дали е от това
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9498
Е то имобилазер няма да гасне в движение и и ако има проблем с него ще свети ключето
Съгласен съм имобилайзера го забравете . .
Аз съм за датчик на хол :)
Предлагам да гласуваме :)
spe4elist
26-08-2008, 13:26
Според мен симптомите са за датчик положение на коляновия вал OE 60816553; BOSCH 0 281 002 214. Нооо ... най-сигурно - диагностика първо!
Аз предлагам да отиде на диагностика,вместо да залагате :devil: :devil:
ще отида ,но чакам един познат да си оправи камиончето че на самоход не се знае до къде и кога ще стигна :)
Честно казано на мен ми прилича повече на горивна помпа. И мойта така правеше и се оказа запушен регулатор за налягане на помпата (имало е пласмасово парченце в горивната помпа и го е запушило), но мойта не искаша и да пали. Стискам палци да не е нещо такова.
проблема е решен! :P датчик на Хол :go:
Честито колега!
Ха ха - win, win, win :)
проблема е решен! :P датчик на Хол :go:
Другия път треебе почерпиш,Боби се измъчи с твоя датчик :metal: :metal: :metal: