View Full Version : 2.4 jtd или 1.9 jtd
Здравейте виждам че има доста запознати с дизеловите алфи и въпроса ми е коя е по добра за доработки по мотора и от коя може да се изтиска повече 2.4 136к.с или 1.9 105кс. и кои двигател понася повече бъзикане и принципно има ли голяма разлика (освен кубатурата) в двата двигателя.
Здравейте виждам че има доста запознати с дизеловите алфи и въпроса ми е коя е по добра за доработки по мотора и от коя може да се изтиска повече 2.4 136к.с или 1.9 105кс. и кои двигател понася повече бъзикане и принципно има ли голяма разлика (освен кубатурата) в двата двигателя.
There's no replacement for displacement:Tease:
Кирилица :bg:
DiStefano
19-08-2008, 16:10
ми 2.0 TS или 2.5 V6:metal:
Stoyan Georgiev
19-08-2008, 16:25
освен че единия е 4 а другия 5 цилиндров.. :rotfl:
Кирилица :bg:
дер из ноу риплейсмънт фор дисплейсмънт.. така по-добре ли е ? :P
Susscrofa
19-08-2008, 16:28
Стига сте се подигравали на колегата. Отговорете му какво го заядохте.:big_heat::big_heat::big_heat:
Какво да му отговорим, иска да изстисква двигателите като лимони и да ги бъзика:dunno: аз въпрос не видях, по-добре бъзикай:jason2: някоя Лада ще ти излезе по-евтино . . Все пак ако формулира някаква идея какво всъщност ще прави всичкото инфо е в търсачката :-)
Colin Chapman:
"weight ;) is the most important factor in the motorsport then comes the aerodynamics"