View Full Version : Ключ за свещи на 155 8 клапана
Furious 155
18-08-2008, 12:19
Тия дни се борих с тоя оригиналния дето е и ми е малко зор, на един цилиндър направо не мога да ги отвия, а и е неудобен да натисна с него(не че там тряя да се натиска много). Обаче не мога да ги развия докрай. Дайте предложения за читав такъв ключ или марка дето правят добър такъв инструмент.
вземи си вложка за гедоре и проблемът ти се решава:)
Alfa User
18-08-2008, 19:15
Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...
Furious 155
18-08-2008, 21:01
Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...
е там съм виждал тези дето ако напънеш и се троши - с подвижното рамо....
одеве пробвах на един колега от бмв3-ка ключа - дълъг и удобен със подвижна ос горе за захват - нямаше проблем да си развия която и да е свещ :) сега ще го карам да ми намери такъв същия
Alfa User
20-08-2008, 19:14
Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан :)
Furious 155
20-08-2008, 19:39
Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан :)
няма лошо важното е да върши работа. на мен днес ми дойде ключа от бмв ;) и с него е супер удобно - дълбок и тънък - баш като за мястото дето са свещите!
А да попитам друго - като махна свещта там в каналчето към цилиндъра има сламки, клечки и боклуци натрупани с годините, успели да минат през процепа на капака горе. Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра :notify:
The_Game
20-08-2008, 20:31
Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра :notify:
Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.
Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.
кооооооооооооооолко мнооооооо ак ккккъл у този малък човек:rotfl: