Log in

View Full Version : Ключ за свещи на 155 8 клапана

Furious 155
18-08-2008, 12:19
Тия дни се борих с тоя оригиналния дето е и ми е малко зор, на един цилиндър направо не мога да ги отвия, а и е неудобен да натисна с него(не че там тряя да се натиска много). Обаче не мога да ги развия докрай. Дайте предложения за читав такъв ключ или марка дето правят добър такъв инструмент.

fiore
18-08-2008, 15:04
вземи си вложка за гедоре и проблемът ти се решава:)

Alfa User
18-08-2008, 19:15
Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...

Furious 155
18-08-2008, 21:01
Аз си взех много сгоден от Бриколаж ... върши ми идеална работа ! И е на съвсем сносна цена ...

е там съм виждал тези дето ако напънеш и се троши - с подвижното рамо....
одеве пробвах на един колега от бмв3-ка ключа - дълъг и удобен със подвижна ос горе за захват - нямаше проблем да си развия която и да е свещ :) сега ще го карам да ми намери такъв същия

Alfa User
20-08-2008, 19:14
Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан :)

Furious 155
20-08-2008, 19:39
Ми аз сменям вече на три 155-ци свещите, и няма никакви изгледи да ме предаде ключа (дано де...). Като цяло съм много доволен - може и да съм случаил на не толкова скапан :)

няма лошо важното е да върши работа. на мен днес ми дойде ключа от бмв ;) и с него е супер удобно - дълбок и тънък - баш като за мястото дето са свещите!

А да попитам друго - като махна свещта там в каналчето към цилиндъра има сламки, клечки и боклуци натрупани с годините, успели да минат през процепа на капака горе. Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра :notify:

The_Game
20-08-2008, 20:31
Тях как да ги разкарам оттам, без да влизат в цилиндъра :notify:

Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.

toki4a
22-08-2008, 14:27
Духни преди да си развил свещите с компресор/помпа да издухаш боклуците.

кооооооооооооооолко мнооооооо ак ккккъл у този малък човек:rotfl: