PDA

View Full Version : Полудявамммм....

StarChild
21-08-2008, 23:57
Поредният ташак който ми се случва на пътя... че не карах бавничко не карах ама от де се взе това паве на пътя значи, наряза ми предна и дясна лява гума прееба ми джантите(извинявам се за нецензурните думи просто момент на бяс):furious: и сега съм направо бесен. Събитието се случи днес около 20:30 часът в посока от червено знаме към четвърти километър! Аман от тия пътища наще! Толкова ме е яд особено за джантите дано скоро отново да съм с тях:cry: Но най ме е яд, че не успях да видя препятсвието мамкаму поне да се бях опитрал да го преудолея.Тате се указа прав караи си бавно мойто момче виждаш, че пътищата ни за нищо не стават, а аз да знам и после пак се връщам намръщен вкъщи. Ето и малко снимки на павенцето дето отнесох(снимките са правени с телефон и са с лошо качество) взеx си го за спомен да им го отнеса в KAT да си го окачът за трофеj! Извинявам се за писаниците поне ми олекна малко яда!:tequilla::no:

soldier
22-08-2008, 00:13
Ако е там, за където си мисля, е пълно и с дупки и ако не го знаеш пътя, можеш да си строшиш колата. Там винаги като минавам съм в лявата лента и не я напускам за нищо на света. Кофти е наистина и за огромно съжаление това не е единственото място, на което можеш да си съсипеш гуми, джнати, кола и т.н. Гледай положително, радвай се че си жив и здрав, защото с по-голяма скорост може много кофти да се претрепеш:disgust:

StarChild
22-08-2008, 00:31
И аз така уж си държах лявата лента но ударих на камък! Но си адски прав човече трябва да се радваме, че сме живи и здрави, това е най-важното!;)

Furious 155
22-08-2008, 00:35
И аз така уж си държах лявата лента но ударих на камък! Но си адски прав човече трябва да се радваме, че сме живи и здрави, това е най-важното!;)

Напротив не трябва да сме благодарни на това - това е резултат от нечия небрежност и за това ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА!!! Трябва който е отговорен да си поеме отговорността. Вярно на такова място може да загинат хора, но за да не е в това състояние мястото трябва който е отговорен за него да се е погрижил - в случая никой не го е направил и резултата е налице!

Бобби
22-08-2008, 09:33
Вчера гледам някъква инециатива по ТВ...садят цветя, даже със скасийте в дупки из улиците на София:)

fred
22-08-2008, 09:42
Колкото и да де пазиш, туко изкочи я дупка, я паве, я нещо друго.Наистина ужасно състояние е, трябва да се съдят общини и държавата, това е, бавно е, трудно, ама е по добре, отколкото нищо да не правим.

fnt
22-08-2008, 09:49
Напълно те разбирам какво ти е:cry:. Както знаят повечето и на мен ми се случи подобно нещо с джанти на една седмица.
Ако незнаеш къде да си оправиш джантата пиши и ще ти кажа.

StarChild
22-08-2008, 23:30
Мерси човече ако неуспея да се оправя ще се възползвам от помощати. Днес ходих до кат за протоколи и после от там в армеец. Мисля да изчакам да видя експертната оценка и обешетението. Инак ми писаха гумите на 80% и джантите за ремонт и полиране...:lupe: