PDA

View Full Version : Бърза Вектра

ФЕРАРИСТ
22-08-2008, 17:20
Едно приятелче има Вектра, купе от 95-6 година, с порядъчна доза ръжда, и само гумите и небрежно подадения ауспух загатват за над 400те коня под капака.....суркал съм се веднъж дваж с него до Пловдив като имаме състезцание на Лаута, и по магистралата е голям кеф да гледаш как разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......знам от свидетел че преди пазарджик са го спирали с 272, но понеже са го фанали отдалече, и е сварил да спре, а на багажника си е лепнал надпис че е 1.4 литра - куката се стъписала и го пуснала......
Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....

slav40
22-08-2008, 20:58
:tooth::haha: ти возил ли се си в Кайен и тем подобни пергаши дето издъхват 240 -250
е нееееееее тая тема стана за срам - още малко и ще надминем голфаджиите .......

dilian alfa gtv
22-08-2008, 21:38
Едно приятелче има Вектра, купе от 95-6 година, с порядъчна доза ръжда, и само гумите и небрежно подадения ауспух загатват за над 400те коня под капака.....суркал съм се веднъж дваж с него до Пловдив като имаме състезцание на Лаута, и по магистралата е голям кеф да гледаш как разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......знам от свидетел че преди пазарджик са го спирали с 272, но понеже са го фанали отдалече, и е сварил да спре, а на багажника си е лепнал надпис че е 1.4 литра - куката се стъписала и го пуснала......
Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....по големи глупости не съм чувал никога няма и да чуя.как я виждаш първо с такава мощност дори и да е има тая вектра да и издържи купето ве колега ще скъса нещо само преди да е тръгнала:no:не знам на колко години си но акъла ти е детски.говориш глупости каде сравняваш вектра с каиен.и каква спирачна система трябва да има тази вектра и купе също да издържа на такава мощност.и племенника ми не ги говори такива а е на 12г.:rotfl:

Alfamaniak
22-08-2008, 22:11
по големи глупости не съм чувал никога няма и да чуя.как я виждаш първо с такава мощност дори и да е има тая вектра да и издържи купето ве колега ще скъса нещо само преди да е тръгнала:no:не знам на колко години си но акъла ти е детски.говориш глупости каде сравняваш вектра с каиен.и каква спирачна система трябва да има тази вектра и купе също да издържа на такава мощност.и племенника ми не ги говори такива а е на 12г.:rotfl:

Ето подобна Вектра колега ;) http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20335

ФЕРАРИСТ
23-08-2008, 09:58
по големи глупости не съм чувал никога няма и да чуя.как я виждаш първо с такава мощност дори и да е има тая вектра да и издържи купето ве колега ще скъса нещо само преди да е тръгнала:no:не знам на колко години си но акъла ти е детски.говориш глупости каде сравняваш вектра с каиен.и каква спирачна система трябва да има тази вектра и купе също да издържа на такава мощност.и племенника ми не ги говори такива а е на 12г.:rotfl:
Все ми е тая дали фаташ вяра или не - аз съм се лашкал в нея, познаваме се добре с момъка, и знам какво говоря.....
Предполагам че не мислиш че той просто така си е монтирал 2.5 литров двг на омега, мухнал му е едно тарикатско турбо, и е тръгнал на ура по улиците.....всъщност предполагам че точно това си мислиш......http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777
Драсни му едно ЛС и го питай с колко най м ного са го спирали куките....:devil::devil:

slav40
23-08-2008, 11:52
Все ми е тая дали фаташ вяра или не - аз съм се лашкал в нея, познаваме се добре с момъка, и знам какво говоря.....
Предполагам че не мислиш че той просто така си е монтирал 2.5 литров двг на омега, мухнал му е едно тарикатско турбо, и е тръгнал на ура по улиците.....всъщност предполагам че точно това си мислиш......http://clubf1.net/forums/index.php?showuser=3777
Драсни му едно ЛС и го питай с колко най м ного са го спирали куките....:devil::devil:

таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре :rotfl: опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз ..... но само малко да е не повече от 180к.с което си е доста под 400 айде стига с пишкомеренето и глупостите - като ти е приятел я дай снимка на двигателя,то ще се разбере дали има повече от 200к.с.(предполагам) ако почнеш с обясненията : ама сега го няма ама сега неможе или не иска - ясна е работата - пишете по-реални данни ! ПОЗДРАВИ
Моля да ми простите дългото и пълно с правописни грешки изречение,но нямам време за редакция!

ФЕРАРИСТ
23-08-2008, 12:38
таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре :rotfl: опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз ..... но само малко да е не повече от 180к.с което си е доста под 400 айде стига с пишкомеренето и глупостите - като ти е приятел я дай снимка на двигателя,то ще се разбере дали има повече от 200к.с.(предполагам) ако почнеш с обясненията : ама сега го няма ама сега неможе или не иска - ясна е работата - пишете по-реални данни ! ПОЗДРАВИ
Моля да ми простите дългото и пълно с правописни грешки изречение,но нямам време за редакция!
Естествено че ще ти пусна, предполагам че до 10 дена със сигурност, щото ако той няма такива(макар че мисля че има), надали на ура ще тръгне да ми угажда заради някой дето не хваща вяра.......
Вектрата действително е доста изгнила, и има надпис 1.4 отзад.....но това което казвам съм го виждал, така че.....
Това е човека, търся из мойте снимки някой от картингиските ми такива за да видя дали колата му не се мота някъде......
http://store2.data.bg/ferrarist/1.jpg

Ся намерих нещо интересно - виж шестия пост в тази тема......Държа да те информирам че километража му просто е разграфен до толкова.......бих ти казал че има доста свидетели за това че е вдигал поне 290, но това на тоя етап ще ти го спестя......като за начало ще ти твърдя че стандартно из софииските улици си кара без да наглася режимите(или каквото и да е там) на повече от 300 коня......като казах че е бил и към 400 не казвам че постоянно си е така - просто на дино е показвал толкова, виж това не съм го виждал, но той не е от хората с излишно изфърляне.......бих казал че дори понякога спестява това онова.....
http://clubf1.net/forums/index.php?showtopic=17592

Old Fox
23-08-2008, 13:17
Мене са ми интересни две работи
1) Как спира от 290км/ч?
2) Колко потресаващо и безкрайно наивен трябва да е човек за да повярва че куката го е пуснала щото отзад пишело 1.4? Нали на радара пише 272, но на вектрата пише 1.4 и въпроса приключва. Кво ли е казал? "Баф мааму тоя радар пак даде фира, айде младеж бягай". Като се съчиняват легенди трябва да се внимава, щото човек се увлича и се говорят небивалици.

ФЕРАРИСТ
23-08-2008, 13:29
Мене са ми интересни две работи
2) Колко потресаващо и безкрайно наивен трябва да е човек за да повярва че куката го е пуснала щото отзад пишело 1.4? Нали на радара пише 272, но на вектрата пише 1.4 и въпроса приключва. Кво ли е казал? "Баф мааму тоя радар пак даде фира, айде младеж бягай".
Ми допусни че говоря истината, представи си че си кука, и спираш някаква ръждива вектра с 270, отзаде и пише 1.4 - вии тука маса народ не ми вярвате че вдига толкоз, как мислите че една кука ще се върже.....пък щом решил че е в грешка, много е лесно да се изрепчиш че радара не отчита верно, и прочее.....
Вижте ся, не съм му адвокат или да ми е копал лозето че да го превъзнасям на пиадестал някак си, просто ви казвам неща който съм виждал, преживял, и за който си говорим на маса с компания след някое от картингите ни, където и той кара, и която компания знае всичко това, и е много по в течение на нещата щото повечето от тях са се возили в тая кочина.....това че на някой това не се вмества в представите е нещо което мога да преживея.....
Следващата събота имаме пак рейс на Лаута, надявам се той да дойде с возилото си, че да го оснимам малко.....

hunter1989
23-08-2008, 15:45
Колега аз ти вярвам .Просто не разбирам защо другите реагирате така .Веднага изкарвате човека че лъже .Разберете едно от мен, на този свят има само едно навъзможно нещо (да се върнеш там от кадето си излезнал ) всичко друго е възможно така че не се очудвам да има такава векрта .Аиде със здраве ида пиинем по бира за наше здраве :D

ne0
23-08-2008, 16:04
трябва ли да търся снимка на колата на бобо - 145 - с 296 км/ч ;)???

ФЕРАРИСТ
23-08-2008, 16:06
трябва ли да търся снимка на колата на бобо - 145 - с 296 км/ч ;)???
Снимка не, виж видео ако бяхте направили щеше да е по зрелищно да се види.....
С кво го засякохте....?

bilgiiski
23-08-2008, 16:31
Ако тоя се казва Илиан,съм го виждал на Божура един два пъти.На брат ми едно приятел4е каза тогава 4е на дино теста стария му двигател давал 450 коня,сега бил сложил друг по корав.И аз не хванах вяра,но не вярвам да ме лъжат.

ФЕРАРИСТ
23-08-2008, 16:45
Аха Илиян.....

156
23-08-2008, 17:24
таз вектра 1.4 синя изгнила ........ съм я срещал ,но НЕЗНАМ ДАЛИ ЗА НЕЯ СТАВА ВЪПРОС с надпис 1.4 отзад ..... доколкото разбрах е 2.0. с чипче и некви други дребни доработки ..... ама 400коня и отгоре :rotfl: опитах се тогава с въпросния човек да се дръона ,но се оказа малко по-бърз .....
Ами начи си към 350 - 380 коня :) ТИ не знаеше ли :rotfl:

vikoalfa
23-08-2008, 22:07
Начи за тва че Вектрата ще се скъса коша или купето при 260+ км/ч ще кажа твърдо НЕ.От личен опит при 220км/ч толкова по нейния километраж и леко нанадолнище:devil:
няма разкъсвания на купето хем е 92г.Направи ми впечатление,че издуха 200гр масло:rotfl:Иначе мотора е 2.0 OHC.Така че не се смейте напълно е прав колегата за Вектрата.Колкото за спиране,няма,няма да спира :dunno:

Mony
24-08-2008, 00:55
Нито сте видяли колата, нито нищо ама се смеете на колегата и го изкарвате, че си измисля... Похвално просто...:thumbdown:

75TwinSpark
25-08-2008, 15:50
Тук е трудно да докажеш че има по бърза кола от ALFA;-)

ne0
25-08-2008, 17:22
такава кола няма.....

slav40
25-08-2008, 22:30
забелязвам групировка от младежи, които се подкрепят с надеждата да убедят някой в правотата си за въпросното "чудо" ........... прилича ми на темата от БМВ форума дето някъв хлапак си бил купил Х5 представяйки се за някъв шеф на фирма и влизаше от различни акаунти да си даде едно рамо .......... и тем подобни простотиии ,но беше разконспириран от съфорумец :tongue: време е за катинар

Mony
25-08-2008, 23:13
Излови ни. Признаваме си.....
ПП: За протокола, аз също не съм виждал колата, нито съм чувал за нея. Просто ми се струва тъпо някой да изкарва човек, че си измисля без да има факти за това...

DerMeister
25-08-2008, 23:46
Колата е реална и си съществува, казвам го, защото от 2-3 години пиша във форума на Опел и от там знам за нея. Лично не съм я виждал, но познавам доста от момчетата пишещи там и знам, че не лъжат.

MainaCore
26-08-2008, 09:15
Ето една бърза варненска вектра от близкото минало
http://www.vbox7.com/play:80d0fdf5

Всичко е възможно, а и аз съм чувал за тая ръждивата 1.4 :devil:

WhitePower
26-08-2008, 14:28
Значи аз познавам един приятел дето познава един негов приятел та въпросния познава един друг дето е правил една от наи бързите драг коли в българия.

аве хора тука е за тининг и рацинг , къде намерихте подобни неща да пишете , спамете в общи приказки

Kris
26-08-2008, 15:15
И к'во толкова невероятно има ? 2.5 двигател с турбина колко изкарва ? 150 може би ? А някъде да е написано, че спирачната система и окачване е в оригиналния си вид. Всеки отсича на изуст к'вот му хрумне и се прави на разбирач... варненската вектра е за пример и е затворила доста разбиращи усти у наше село ...

slav40
26-08-2008, 19:59
"Много било хубаво да ядеш филия намазана с мед и масло, казал Асан на Айшето ........ А ти ял ли си!? .. попитала го тя .... Не , но на бате са му казвали ..." :hehehm::hehehm::hehehm:

slav40
26-08-2008, 20:02
Значи аз познавам един приятел дето познава един негов приятел та въпросния познава един друг дето е правил една от наи бързите драг коли в българия.

аве хора тука е за тининг и рацинг , къде намерихте подобни неща да пишете , спамете в общи приказки

можеее , но не и тая изгнилата с надпис 1.4 отзад ........... да направиш кола над 400коня,да си я ползваш НЕ само за драг и да не оправиш външния вид ...такова животно нема :clown:

ФЕРАРИСТ
26-08-2008, 21:01
можеее , но не и тая изгнилата с надпис 1.4 отзад ........... да направиш кола над 400коня,да си я ползваш НЕ само за драг и да не оправиш външния вид ...такова животно нема :clown:
Eй ти снимки, земи мирясай.......http://ecarc.eu/gallery/thumbnails.php?album=2
:)

kocta
26-08-2008, 23:45
Феро няма какво да се връзваш на простолюдието остави ги в заблуда да си живеят.
2.0 с чипче :rotfl: а сигурен ли е брат ти,че Илиянката е разбрал,че се гонят?
http://ecarc.eu/gallery/displayimage.php?album=12&pos=32
Това е снимчица преди новия двигател и преди боята...
Са е 1.4 90 коня с газчица :gas: :bad_evil:

valjo
27-08-2008, 00:16
абе просто немога да ви се начудя понякога. тая вектра я приказват от 2-3 години по форумите, има я снимана има сичко

ама гроздето е кисело ...

само за пример, ненам някой дали е виждал на Лукан червената Q4 ... е и тя визуално не беше цвете за мирисане.....

TS
27-08-2008, 01:24
Илиян е много точен човек. Все пак не е зле за В6 с компресорче :P

kocta
27-08-2008, 03:28
Илиян е много точен човек. Все пак не е зле за В6 с компресорче :P
Мдам,но не обича да м усе говори и коментира за колата .

ivo_red
27-08-2008, 12:36
Къде се покриха разбирачите? "Нема да спира! нема да тръгва! Ше се скъса коша! незнамсиквоси" Момчето извади снимки. Очаквам сега да излезете всички и да се извините, както всеки нормален човек би направил като види, че е сбъркал. Мноо се кефя на такива случки. Някой ден като имам излишни кинти ше си направя едно такова леко ръждиво Уно, да пукам разни дупета по улиците и да се чудят откъде им е дошло. Не знам кво толкова не е за вярване. Всички сме виждали голфове, астри и какво ли още не, които са 1,4 мотор, ама на визия са да си ебе мишка гърбината. Що обратното да не може?!

RoMeO_156_GTA
27-08-2008, 13:53
Хвърлете един поглед тук http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_9636_0.html Сигурно и тази кола не съществува според вас :unsure:

Ma7e4k0
27-08-2008, 14:13
xaxaxax

street_force
27-08-2008, 14:53
баси ламерите човека ви обеснява наи вежливо а вие се подигравате а относно как спира колата с подменена спирачна ситема окачване и още един куп шокариики :hehe:

феро Илян ке те опепа за тая тема.Знаеш си наказанието следващия път :cheers:

slav40
27-08-2008, 21:18
Феро няма какво да се връзваш на простолюдието остави ги в заблуда да си живеят.
2.0 с чипче :rotfl: а сигурен ли е брат ти,че Илиянката е разбрал,че се гонят?
Това е снимчица преди новия двигател и преди боята...
Са е 1.4 90 коня с газчица :gas: :bad_evil:

Още един от защитниците - ДА сигурен съм ,че знаеше че се гонехме(щото ме видя ,че се напъвам и даде газ) ... на светофара го попитах какво е това 1.4 отзад ..?!?!?!?! а той отговори смеейки се "ами 1.4" - Мисля ,че беше същия човек като на снимките - и беше по-бърз от мен ,НО МАЛКО а моята е на газ и е 155к.с., от които са умрели поне 20-30 .......темата стана смешна -не мисля да се излагам повече като споря с деца,но тази кола нямаше 400к.с. най-много наполовина!
Чао от мене- земете да пораснете и пишете реални неща!

code
27-08-2008, 21:52
Тая тема 100% вече е заминала в Опел Форума на линкче и пак ще се храним сега 1 месец. Кви са тия Бързата Вектра, Бързата не знам какво си в Алфа Форума? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?

разни Кайени и прочее поршаги издъхват на 240-250, а той небрежно продължава......
:big_whoops:
небрежен тип викаш . .

koolio
27-08-2008, 22:34
Тая тема 100% вече е заминала в Опел Форума на линкче и пак ще се храним сега 1 месец. Кви са тия Бързата Вектра, Бързата не знам какво си в Алфа Форума? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?

:big_whoops:
небрежен тип викаш . .
И като е Алфа форум какво - не може да се пише за друго освен за алфи ли?!?:screwy: Тази Вектра е доста известна в средите на хората, които се интересуват от тунинг и гонки и наполовина на 400-те коня да е, пак може да накъса всичките пишман-стрийт-рацери, включително от този форум.

hsr
27-08-2008, 23:12
Малко пояснение относно темата :

Този пост

Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....

колегата беше пуснал в друга тема, откъдето и тръгна спора и за да не се оспами другата тема, аз отделих тази като самостоятелна, а за заглавие сложих първото, което ми хрумна :blush:
Това го казвам, за да не остане някой с впечатление, че Ферариста е пуснал темата, да ни обяснява колко бързи са опелите и т.н.

Ma7e4k0
28-08-2008, 00:04
СЪВЗЕМЕТЕ СЕ! КАКВО ПЕЧЕЛИ ЧОВЕКА АКО ИЗЛЪЖЕ?!?!?! -НИЩО!!!!!

street_force
28-08-2008, 01:00
Още един от защитниците - ДА сигурен съм ,че знаеше че се гонехме(щото ме видя ,че се напъвам и даде газ) ... на светофара го попитах какво е това 1.4 отзад ..?!?!?!?! а той отговори смеейки се "ами 1.4" - Мисля ,че беше същия човек като на снимките - и беше по-бърз от мен ,НО МАЛКО а моята е на газ и е 155к.с., от които са умрели поне 20-30 .......темата стана смешна -не мисля да се излагам повече като споря с деца,но тази кола нямаше 400к.с. най-много наполовина!

ми объркал си се няколко вектри са с надписи 1.4 се тая де, илянката изобщо не се опитва да дава газ ако му се напъва кола от вашия клас

а? Сложил тая камионска турбина в тая кочина, почти сигурен съм че не е оптимизиран мотора да работи с нея и направил нещо и той не знае какво . . . Много ми е интересно заводска Вектра Турбо 205к.с. дали няма да му накъса шортите?!?

е с тоя пост показа ламерщината и невежеството в повечето потребители

1 во тва така като го гледаш е турбина без топла част дет за се задвижда от ремък кво ли мое да е ?? ми вика му се СУПЕРЧАРДЖЪР или МЕХАНИЧЕН компресор

и бъди още по сигурен че мотора е доста оптимизиран за да работи с компресора 1.5 бара буст не се понася е така!!! оделно че ако седне да ти обяснява кво е правил по двигателя и за инерционни маси на елементите ще го гледаш като теле маика си ..

а заводската вектра няма и да я коментирам даже преди няколко дена бях с едно поршенце 996 3.8 380 кс с колегата стигнахме до извода че няма сми да се пускаме

небрежен тип викаш . дам даже чуква 6 та на вратата му

Mony
28-08-2008, 01:01
Дам даже ни викат да пораснем.... Иначе изказването на slav40 ми напомня за една приказка..
"По-дълбоко от Искъро нема, по-високо...."
А относно въпросната Вектра, даже не ме интересува колко коня и тнт. Само ми хареса логиката "никой няма да я направи бърза и да я остави ръждива и тнт". С риск да ме изядат с парцалките някои хора - вземете пораснете вие. И 95% от този раздел да са "клавиатурни състезатели", поне 5% са истински. Човека даже снимки ви даде ама вие продължавате... Гроздето ли е кисело?

ПП: Хранилката по мой адрес - на ЛС. Да не бозим повече темата...

kocta
28-08-2008, 01:20
Хахаха да порастнеме :screwy: Пишеме си съвсем реални работи братле ти си заблудения :wierdo: Кажи кога и в колко часа е станало това да ти извади графиката на TPS-а да видиме дали има 20% тротъл или няяма :hehe:

Mony
28-08-2008, 01:30
kocta, бтв 30-ката в подписа ти с каква степен на сгъстяване е и колко е налягането на турбото? Също ходила ли е на Дино? Питам ако не е тайна де :) Просто ме заинтригува тоз звяр 3.5 турбо :)

kocta
28-08-2008, 02:02
kocta, бтв 30-ката в подписа ти с каква степен на сгъстяване е и колко е налягането на турбото? Също ходила ли е на Дино? Питам ако не е тайна де :) Просто ме заинтригува тоз звяр 3.5 турбо :)
Чакам си мегата... Иначе ще е на не повече от 0.8-1 бар. Тя просто няма да може да се кара на повече (все пак е много олекотена) и с тоя м30 мотор ...

street_force
28-08-2008, 03:24
степента е 8.5

Ma7e4k0
28-08-2008, 14:42
Еи ше се побъркам само като си помисля за тая е30-ка и скачам от стола :metal: :metal: :metal: :metal:

Христо_Сираков
01-09-2008, 14:36
снимки нещо чакахме ама :sleepy:

Ma7e4k0
04-09-2008, 02:52
снимки нещо чакахме ама :sleepy:

Тези ли?

Христо_Сираков
04-09-2008, 10:12

Тези ли?тези ги видяхме ама за актуални уж чакахме

ФЕРАРИСТ
04-09-2008, 10:57
Вместо снимки направих клипче даже, но довечера като се прибера в СТЗГ и ще го пусна, че тука се тормозя с една кирлива уайфи връзка, и ми е кофти да качвам 10 мб......

ФЕРАРИСТ
04-09-2008, 19:01
http://ferrarist.data.bg/vectra.wmv

Христо_Сираков
04-09-2008, 19:28
http://ferrarist.data.bg/vectra.wmvлинка нещо не се отваря

ФЕРАРИСТ
04-09-2008, 19:52
С десен бутон върху него - и даваш SAfe link as.....или нещо от сорта в зависимост с какъв браузър си......

Христо_Сираков
04-09-2008, 20:29
С десен бутон върху него - и даваш SAfe link as.....или нещо от сорта в зависимост с какъв браузър си......с мозила съм и не става поне при мен

ФЕРАРИСТ
04-09-2008, 20:39
Е и аз съм, ама става....
http://store2.data.bg/ferrarist/screenshot.jpg

Христо_Сираков
04-09-2008, 23:37
Е и аз съм, ама става....
http://store2.data.bg/ferrarist/screenshot.jpgвидях го ама да имаше и нещо в движение ама айде следващия път

WhitePower
04-09-2008, 23:55
:spam::spam::spam::spam::spam::spam:

Христо_Сираков
05-09-2008, 00:23
:spam::spam::spam::spam::spam::spam:айде спирам да искам ако това беше към мен както предполагам

WhitePower
05-09-2008, 00:38
айде спирам да искам ако това беше към мен както предполагам

давайте питанията на лични

hondoman
05-09-2008, 12:02
Така че ако по Софииските кръстовища случайно ви лъхне с ужасяваща преднина една умряла на външен вид тъмносиня вектра - да знаете че е възможно да е той.....А да не би момчето случайно да се казва Илиян вектрата :)

hondoman
05-09-2008, 12:39
Лично не го познавам първия ми братчет го познава знам, че е от София и е голям пичага а опела варви яко и е с двигател ако не се лъжа от омега 3.0 :)

street_force
05-09-2008, 13:34
аххххххх ма илянката ква е хиена и какс и трае :roll2:

Grozdan
07-09-2008, 09:11
Ako не се лъжа тази вектра се кара на етилов спирт(или нещо подобно)

ФЕРАРИСТ
07-09-2008, 11:04
Мда, преди я караше на спирт, намираше го тънко отнякъде, но нещо цената му скочила и сега пак си е на добрия стар бенз......

hsr
08-09-2008, 11:46
http://ferrarist.data.bg/vectra.wmv

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :respect: :respect: :respect: :plane: :plane: :plane:
:big_bow_down: :big_bow_down: : :big_bow_down: : :big_bow_down: :big_bow_down: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

ПП : Следващия път я снимай в действие :evil:

street_force
08-09-2008, 11:48
Ako не се лъжа тази вектра се кара на етилов спирт(или нещо подобно)

На метанолче си я караше

ПП : Следващия път я снимай в действие

тва няма да се случи