Log in

View Full Version : Имам няколко малки проблема по 146

Patsimir
24-10-2005, 23:16
Абе нистина са много тъпи нещата, и наистина се надявам да нямам сериозни проблеми ама са споделя:

1. Клати ми се седалката - какво е правил тоя преди мен на нея незнам :D ама не е от болт или захващане незнам от кое се клати. може би самата седалка, тапицерията ли е...? ако има тапицер някъде, кажете да я зашие
2. Като паля сутрин изпиушва еднокраетно един черничък пушек таъв и после не пуши /да кажа че колата е 146TD/
3. спада ми предна лява гума постояно. Дали трябва да пиша специална тема, че си търся сносни железни джанти - та кажете ако имате за продаване :!:
4. CD Blaupunkt си има в колата ама не чете дискове записани на компютър
5. Ракията много трудно влиза вечер, като няма кисели краставички - майтап :wink:
6. Какво ще кажете за 5? :D :D :D

valjo
24-10-2005, 23:38
за 3 - се оди на гумаджия, тия шти кажат, ша изправат жантата ако се налага и те така;)))

за 5 и 6 просто неам думи, как ме УцЕли таа вечер, да се мъча с тия гадни кисели краставици и с пещерската... зор да видиш ;):)

Mury
25-10-2005, 10:04
За 4 сигурно е стар модел СД-то и вече приключва курса т.е. сдава багажа .На жена ми в Полото е така Кенууд на 8 годин и е за кофата.За 5и6 тоя Вальо ако знаеш каква пиянка еее :wink: :clown: :drunk: :stretcher:

kekc
25-10-2005, 12:02
За 4.
Първо се убеди че си го записал като хората. На бавна скорост. На CD-R, а не на CD-RW. Със сигурност затвори цд-то, защото някои от по-старите плейъри не четат цд-та, които не са "finish".

alf
25-10-2005, 12:15
1. Клати ми се седалката - какво е правил тоя преди мен на нея незнам :D ама не е от болт или захващане незнам от кое се клати. може би самата седалка, тапицерията ли е...? ако има тапицер някъде, кажете да я зашие
2. Като паля сутрин изпиушва еднокраетно един черничък пушек таъв и после не пуши /да кажа че колата е 146TD/
3. спада ми предна лява гума постояно. Дали трябва да пиша специална тема, че си търся сносни железни джанти - та кажете ако имате за продаване :!:
4. CD Blaupunkt си има в колата ама не чете дискове записани на компютър
5. Ракията много трудно влиза вечер, като няма кисели краставички - майтап :wink:

т.1 - клати се защотото са се износили водачите на релсите отдолу или самата стойка на седалката щом казваш че не е от разхлабени болтове - е нема начин
т.2 За стара дизеларка е нормално да изпуши при палене не с епритеснявай особено щом е черен пушек... като почне да пуши постоянно тогава ще се притесняваш
т.3 имаш крива джанта - слагаш вътрешна ик си в джаза
т.4 какъв модел е, запиши ги на 4 скорост и зависи в какъв формат са де
т.5 пробвай със туршийка, мешана, овчарска и/или газирана вода
:wink:

virusalfa
25-10-2005, 12:18
по т.5-
1. Смени мезето
2.Смени ракията
3.Иди си легни ако не става
:lol: :devil: