View Full Version : Ето каква циганийка-шукарийка си направих днес!
Понеже ми писна вместо емблема да се разхождам отпред със "жълтица" днес си направих лепенки и ето резултата. Тая я залепих като първия човек (сигурно щото знам че има още) :) нещо не ми се лепеше ама ще я оставя за проба да видя колко автомивки ще изкара. Следващата ще я изпъна със сешоара, ще стане много по-добре!
ламинирай я и ще кара доста
Пък аз вчера си купих емблеми (Ricambi Originali Alfa Romeo) от ТНкар на Оборище.
Предна за 156 и задна за 166 (с оста) за 105 лева общо.:metal::metal:
Идеално е станало.Метни некоиа насам 4е и аз сам са6тиа.Странно но на 164 тд е на 20 години по4ти и не е мраднала нито предната нито задната.А на 166 абсолутно са6тата като тжоиата.
На 164-ката няма да мръдне и още 20 години и на 75-цата и 90-ката са такива но след 97-98 г. емблемите са пълен траш :magic:
Alfa User
29-08-2008, 19:50
Абсолютно !!!
33-ката ми имаше емблема, която в сравнение с тези на 145/6 или 156 изглеждаше сякаш току-що излиза от завода ... the real stuff, baby :metal:
ето тук (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=20164) една тема с малко жокери... и прикачвам и файла който трябва да се разпечата.
Успех на всички