PDA

View Full Version : Само един имобилайзер

achkar
01-09-2008, 16:19
Така стана, че изгубихме един от двата имобилайзера и останахме само с един. Има ли начин да се вземе нов или да го спрем някакси? Помагайте :help:

achkar
01-09-2008, 20:45
Ее, колеги, благодаря за помощта... :-?

valjo
01-09-2008, 21:45
ами обясни по подробнро де
алфите имат 1 имобилайзер..... обикновено

ако сте присадили някъв тук в БГ .... кажи каква е точната случка, дотук нищо не се разбира....

achkar
01-09-2008, 22:00
Ами ние имахме 2 чипа за имобилайзера и изгубихме единия. Не знам дали е правилно да се нарече чип. И ако изгубим и втория чип става лошичко :)

valjo
01-09-2008, 22:12
Ами ние имахме 2 чипа за имобилайзера и изгубихме единия. Не знам дали е правилно да се нарече чип. И ако изгубим и втория чип става лошичко :)
ох боже, на кое викате чип?

.....

achkar
01-09-2008, 22:26

.....

Добре не съм задължен да знам имената на всички неща по колата. Мисля, че и идиот би ме разбрал какво имах предвид. Говоря за онова черното "ключе", което се пъха в имобилайзера, за да се пусне електрониката. Изгубихме едното. Това е. Въпроса ми беше как да се сдобием с нова или дали има възможност да се премахне. Има ли за какво още да се заядеш!?

pinko
01-09-2008, 22:38
Добре не съм задължен да знам имената на всички неща по колата. Мисля, че и идиот би ме разбрал какво имах предвид. Говоря за онова черното "ключе", което се пъха в имобилайзера, за да се пусне електрониката. Изгубихме едното. Това е. Въпроса ми беше как да се сдобием с нова или дали има възможност да се премахне. Има ли за какво още да се заядеш!?

За пръв път чувам за такова ключе, дето се пъхало някъде си. Огледал съм поне 40-50 166-ци и на нито една нямаше монтирана такваз хуйня.

166 си има достатъчно стабилен имобилайзер в самия ключ, махайте я тази идиотщина и спете спокойно:metal:

EMo0o
01-09-2008, 23:11

.....

Има едно ключе дето се пъха в багажника , отдясно .. дето мисля , че е за фабричната аларма .. да не е то?

valjo
01-09-2008, 23:14
ако го приемаш като заяждане, съжалявам че така си ме разбрал
не съм искал, но наистина 166, както и повечето алфи след 95та година, имат имобилайзер с излъчвател в ключа

друг, ако има, не е оригинален, и това прави нещата много неясни

achkar
03-09-2008, 19:12
Благодаря ви, колеги :) Махнахме го.