View Full Version : Само един имобилайзер
Така стана, че изгубихме един от двата имобилайзера и останахме само с един. Има ли начин да се вземе нов или да го спрем някакси? Помагайте :help:
Ее, колеги, благодаря за помощта... :-?
ами обясни по подробнро де
алфите имат 1 имобилайзер..... обикновено
ако сте присадили някъв тук в БГ .... кажи каква е точната случка, дотук нищо не се разбира....
Ами ние имахме 2 чипа за имобилайзера и изгубихме единия. Не знам дали е правилно да се нарече чип. И ако изгубим и втория чип става лошичко :)
Ами ние имахме 2 чипа за имобилайзера и изгубихме единия. Не знам дали е правилно да се нарече чип. И ако изгубим и втория чип става лошичко :)
ох боже, на кое викате чип?
.....
.....
Добре не съм задължен да знам имената на всички неща по колата. Мисля, че и идиот би ме разбрал какво имах предвид. Говоря за онова черното "ключе", което се пъха в имобилайзера, за да се пусне електрониката. Изгубихме едното. Това е. Въпроса ми беше как да се сдобием с нова или дали има възможност да се премахне. Има ли за какво още да се заядеш!?
Добре не съм задължен да знам имената на всички неща по колата. Мисля, че и идиот би ме разбрал какво имах предвид. Говоря за онова черното "ключе", което се пъха в имобилайзера, за да се пусне електрониката. Изгубихме едното. Това е. Въпроса ми беше как да се сдобием с нова или дали има възможност да се премахне. Има ли за какво още да се заядеш!?
За пръв път чувам за такова ключе, дето се пъхало някъде си. Огледал съм поне 40-50 166-ци и на нито една нямаше монтирана такваз хуйня.
166 си има достатъчно стабилен имобилайзер в самия ключ, махайте я тази идиотщина и спете спокойно:metal:
.....
Има едно ключе дето се пъха в багажника , отдясно .. дето мисля , че е за фабричната аларма .. да не е то?
ако го приемаш като заяждане, съжалявам че така си ме разбрал
не съм искал, но наистина 166, както и повечето алфи след 95та година, имат имобилайзер с излъчвател в ключа
друг, ако има, не е оригинален, и това прави нещата много неясни
Благодаря ви, колеги :) Махнахме го.